Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
mustbe написав:Злые языки ) говорят, что в Райф можно 2734 занести. А в Альянс 2709 )
Причому співробітники відділення Райфу про 2734 не знають. Принаймні не знали раніше - запевняють про 2674,50. Але навіть оформивши так, можна додати ще трохи на той же депозит в день оформлення.
Забрал сегодня 1350 ойро в укркапе. Отдали без предзаказа, но могли и не отдать, поскольку не дозвонились и я не шевелился. Дали по купюрами по 50, слил в пумбу по 42. Не знаю, зачем ринатке ойро. Покупал на паритете. Таким образом, профит около 13,5%. Людишки продолжают в укркапе оформляться
Одну купюру отбраковали. Захотели 12% за неликвид. Если это оторвалось не у меня (поскольку я все внимательно просомтрел), то через счетную машинку она проходит. Думаю, и тумба скушает на крайняк.
Да, и потратил сегодня 6 часов на дорогу с левого берега на нивки и обратно
Востаннє редагувалось Ромасик в П'ят 16 гру, 2022 20:28, всього редагувалось 1 раз.
Maxwe11 написав:mustbe курс для ПроКредит в табличці невраховує коміс за обслуговування. Курс реальний (36.9343 * 1,0075 * 2707 + 3 * 250) / 2707 = 37.49
Прокредит можно считать по-разному, и каждый будет по-своему прав. Например, что мешает сразу после открытия депо закрыть гривневый счёт, поломав тем самым вашу формулу ?