Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Vlad442 написав:... Когда жена решила подстричься, она смогла записаться на дату через несколько дней - пришла, украинская одесская парикмахерша, с рекламой между своими в фейсбуке, разрывалась и не успевала...
BIGor написав:Нажаль ті люди, що випадково опинилися у владі не думають на віть на 1 рік вперед. Але це вже зовсім інша тема.
А я увидела что вчера в Белом Доме глава самой сильной и развитой страны мира играл вторую скрипку
Ну так, він не був капітаном команди чемпіона квн))
Ром, там круто отработали политтехнологи. Для США медаль за мужество и флаг страны от солдат - самое понятное и ценное в мире. Это дабл вин для двух сторон действо. Посмотрим удастся ли бенефис в ЕС в феврале 2023. ЕС действительно нужна идея для общего объединения, буксуют они и от этого их же экономики в застое
airmax78 написав:. Їх вже не можна буде змусити їздити на богданчиках, але можна буде безболісно підняти тарифи на проїзд втричі за умови надання нормального ГТ
вас франт покусает прямо в аэропорту.
airmax78 написав:і багато роботи
судя по активности на форуме это и есть ваша работа)
airmax78 написав:На мені 4 жінки
4 женщины это мега респект. Вряд ли на форуме с вам кто то сможет тягаться.
airmax78 написав:. Їх вже не можна буде змусити їздити на богданчиках, але можна буде безболісно підняти тарифи на проїзд втричі за умови надання нормального ГТ
вас франт покусает прямо в аэропорту.
airmax78 написав:і багато роботи
судя по активности на форуме это и есть ваша работа)
airmax78 написав:На мені 4 жінки
4 женщины это мега респект. Вряд ли на форуме с вам кто то сможет тягаться.
На форумі також буде важче флудити через відсутність тирнету (світло в квітці є завжди, а ось провайдер час від часу вимикається). Я не перебуваю в стосунках з жодною з них.