Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Падіння не буде. Треба із цим змиритись. Одна з причин: я готовий інвестувати в Рибальській па1000 (в 2015му я інвестувати готовий не був). Такий індекс AirMax Composit VIX.
Берите галактику. С верхних этажей до космоса не далеко.
Падіння не буде. Треба із цим змиритись. Одна з причин: я готовий інвестувати в Рибальській па1000 (в 2015му я інвестувати готовий не був). Такий індекс AirMax Composit VIX.
Ромасик написав:UA а ПОХ? Є хоч одна локація для простих смертних? В центрі будиночки маленькі, ще й мабуть газифіковані, тому не жалко, особливого навантаження на енергосистему не здійснюють.
У меня начинает болеть голова на ПОХе. Стараюсь избегать этой местности.
Ось і культовий хрущик, який не змогли відключити. А будинків 11 і 15 взагалі в базі немає.
Объява оказалась фейком. Я звонил. Эта забронирована, но есть другая... правда по другой цене.
Вот, а другие арендодатели смотрят что дёшево, и сами ставят низкую цену, а потом обвал обвал. Прэлэсть за 500 уе у Макса не снимают, птамуш у Марины такая же за 150. Завтра сам позвоню, если фейк наваляю им вежливостей по телефону.
Завтра зробимо ріаліті чек по Одесі: готовий будинок, квартира від забудовника. До війни ціна десь в районі 1300-1400 за метр. Подивимось що змінилось (Одеса - зібрала джек-пот: море заміноване, з електроенергією проблеми. А тут башта 30 поверхів, що позиціонується як будинок у моря).