|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Пон 02 січ, 2023 21:19
Investor_K написав: nekefer написав: kuzmich написав:Кассир дает плохие меченые купюры, плачется что других нет - весь хлам назад в руки и пусть другие дает
а на каком основании, купюр же не ветхие? не нравится проходите мимо@
Мимо нельзя. Карусель остановится
поэтому нам приходится с этим жить @
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 21:36
mephala написав: Hotab написав:Заніс в газмяс 100к налом, окрисилась касир, що купюри не по порядку. Хіба я зобов'язаний? Банкомат видавав порціями по 10к , різними купюрами. Так і заніс.
їй мабуть потім руцями їх сортувати по різним стопкам.
Это её работа. Пусть не гундит. Где написано, что купюры по порядку должны быть? Если такое требование банка - пусть повесят объявление на кассу о таком порядке и я буду стоя перед кассой их сортировать и какая возникнет очередь из-за этого у кассы.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 21:45
alkhimik написав:Підкажіть в приваті потрібно замовляти попередньо кошти якщо так то за який період? Чи потрібно чекати поки на картку не впадуть і вже потім замовляти зняття в п24?
Замовив на за пару днів до закінчення депо відповідну суму в касу на відповідну дату , заявка була в обробці, по закінченню депо спрацювала і я забрав в касі долари. Замоляв зняття з карти, на яку падав депо по закінченню. Але система пропустила суму кратну 100.
-
slonslon
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 95 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 22:57
J написав: kuzmich написав:, Кассир дает плохие меченые купюры, плачется что других нет - весь хлам назад в руки и пусть другие дает
а как вам вариант когда кассир дает плохие купюры и быкует, доказывает что они хорошие ?
уже проходил такое в идее, 2/3 купюр были с печатями барыг, залитые краской, затертые до дыр и постиранные. После повышения голоса нашлись более-менее приемлимые бумажки, правда потом они оказались с грибком в ультрафиолете, когда относил в обменник
-
kuzmich
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 23:03
Frez написав:А чем ФОП отличается от физлица ,для открытия депо , надо больше каких то разрешений  ?
Усі рахунки ФОП (включно з рахунками його як фізособи) потрібно реєструвати в податковій. Це в банку займає деякий час (пів дня десь або й довше) доки прийде підтвердження реєстрації від електронної системи податкової. І робиться тільки в робочі дні.
-
foxluck
-
-
- Подякував: 1747 раз.
- Подякували: 142 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 23:06
Дам маленький совет всем. Я редко даю советы для всех.
Сейчас, как раз минимум опасностей открывать депо. Все дело в том, что окончание будет уже в апреле. В апреле проблем с электроэнергией уже не будет, т.к. природные факторы дадут о себе знать, рост температуры + более длинный световой день.
Про возможные успехи ЗСУ весной я не буду писать, я буду на них молится.
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Вів 03 січ, 2023 00:00
Evgeny написав:,В апреле проблем с электроэнергией уже не будет,
в ************ свет уже 4 дня вообще не отключают, в эпицентре цена на генераторы снижается каждую неделю
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 січ, 2023 01:35
moveton написав: dr_morgenstern написав:Підкажіть, плз, в яких банках можна відкрити конверт-депо, за яким кошти повертаються не на поточний рахунок, а на валютну картку (оптимально, щоб з неї можна було потім без комісу зняти в касі). Знаю укргаз, приват, ізі, нео, моно, але потрібно ще =)
Сенс, Аккорд... Я бы вообще ожидал, что таких большинство. P.S. Но зачем карта, если всё равно в кассе снимать?
сенсу доверия мало, а вот за аккорд совсем забыл - благодарю, что напомнили. карта нужна как запасной (крайний) вариант для доступа к деньгам , если не будет возможности приехать в отделение.
-
dr_morgenstern
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 січ, 2023 03:52
Ромасик написав:flyman написав: mogicanin1986 написав:Це всім цікаво, який поріг, сума конверт депозитів, коли фінмоніторінг почне задавать питання звідки гроші? Наприклад, як з цим в приватбанку?
ніби тільки ПУМБ сумує, а в решті 300К, це три депо за три місяці, що менше 400К, от якщо піднімуть стелю для конвертаційних, то можливі варіанти
Ніби, але рахують обороти, а не залишки.
а не вийде так що поклав - зняв от тобі і 200к обороту?
-
Diman
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 58 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 січ, 2023 09:10
dr_morgenstern написав: moveton написав: dr_morgenstern написав:Підкажіть, плз, в яких банках можна відкрити конверт-депо, за яким кошти повертаються не на поточний рахунок, а на валютну картку (оптимально, щоб з неї можна було потім без комісу зняти в касі). Знаю укргаз, приват, ізі, нео, моно, але потрібно ще =)
Сенс, Аккорд... Я бы вообще ожидал, что таких большинство. P.S. Но зачем карта, если всё равно в кассе снимать?
сенсу доверия мало, а вот за аккорд совсем забыл - благодарю, что напомнили. карта нужна как запасной (крайний) вариант для доступа к деньгам , если не будет возможности приехать в отделение.
Укрексімбанк
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-