|
|
![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуДо теми вище роскажу про свій досвід з банками (було 3), а також попрошу поради по одному хто в курсі. Ітак, діло на Західній Україні, банки Райффайзен, Укргаз та Моно.
Райффайзен - додаток зручний, відкривається в пару кліків. Зняття також без проблем, видають якщо попередньо замовити по телефону. Моно - так само додаток зручний, відкриття в пару кліків. А ось зняття незручно, тому що там де немає їхніх відділень, то відправляють отримувати в А-Банк. А в ньому на тебе дивляться як на тінь. Згодилися видати за умови відкриття раухнку в них)) А потім сказали, а навіщо Вам Моно, у нас все так само. Укргаз - останнє місце в моєму рейтингу. Додаток незручний, і треба було йти декілька разів на відділення відкривати якісь додаткові картки і тп. Незручно. Поки не знімав ще. Але в мене в цьому банку є ще кошти на валютному рахунку. І ніяк не хотять віддавати саме долари, а говорять можуть лише в гривнях по їх курсу. Хто має досвід з цим банком? Може це відділення проявило таку ініціативу і таким чином відштовхує мене як клієнта. Телефонував в кол-центр, то тут не можна замовити валюту (як напр. в Райфі), а посилають на відділення (якщо там є, то Вам дадуть). Але у них ніколи немає ![]()
Це тепер до квітня буде "фсьопрапааааала", тоді знову "яжгаваріл лафа"? ![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуІ ще доповню, в Райфі і Моно після закінчення депо кошти спокійно чекають зняття.
А в Укргазі випадково пропустив той день (бо він був на вихідних), то депо автоматом продовжився ще на 3 місяці. Тому будьте обережні, в мене негативний досвід з цим банкмо, пару років назад він був кращий ![]() Неплохо. Во всяком случае лучше, чем при моём недавнем посещении Укргаза в котором и купюр меньше сотки не было и обмен на гривну не проводился ни в каком направлении. Но это несколько не то: и покупать придётся уже по 40.5 и может хотеться, например, двух полтинников вместо сотки и гривны на это дело лишней не быть (мой недавний случай - оба последних варианта сразу). Так-то можно, наверное, и продать хвост по курсу отделения и обратно на конверт-депо. Но это уже всё варианты, как попробовать выйти из этой засады максимально терпимо для себя. При том, что даже в УБИБ если не до доллара, то до 5-10$ выдадут. ![]() Вот прям с выключенным автопродолжением? Меня спокойно дождался на карте, пока я пару дней ловил в буквальном смысле светлый момент - свет в отделении. Остаток, который мне не довыдали, кстати, уже месяц там продолжает валяться и никакого депо на него автоматически не оформилось. Что я сделал не так? P.S. А Моня с включённой по-умолчанию опцией автопролонгации не продолжил, а смирно дожидался, пока деньги снимут? Чудеса прям. Востаннє редагувалось moveton в Сер 04 січ, 2023 23:49, всього редагувалось 1 раз.
![]() У каждого свои мозги и табуном на водопой не гонят... Если бы я слушал здесь всех на форуме, то жил бы с одной картой от банка под названием - Зарплатная..))
![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуУкргаз в Тернополі не видає долари до 11 січня. Формальна причина - немає валюти в касі. Обдзвонив 3 відділення.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|