|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Чет 05 січ, 2023 12:32
sergey_sryvkin написав:Нещодавно забирав у приваті $1630 без замовлення 
Maxwe11 написав:Маленькі суми 100-300 доларів спокійно віддаються без замовлення якщо є валюта в касі, Приват, АБанк, Райф. Київ.
Вот именно, если есть валюта. А оно где как. Я за $1500 ходил - послали заказывать. И это в VIP отделении. Жена недавно вообще несчастные $100 с депо хотела получить: тоже отправили заказывать и ещё потом пару раз без толку приходить пришлось потому, что света не было. Верю, что кому-то где-то везло больше, но мы же в ЧС за единичный негативный опыт сразу заносим? 
-
moveton
-
-
- Подякував: 63 раз.
- Подякували: 693 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Чет 05 січ, 2023 12:34
Підкажіть будь-ласка яка процедура оформлення та головне - ОТРИМАННЯ депо у Айбоксі
-
zvirobiy
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 січ, 2023 12:38
The_Rebel написав:Укргаз - останнє місце в моєму рейтингу. Додаток незручний, і треба було йти декілька разів на відділення відкривати якісь додаткові картки і тп. Незручно. Поки не знімав ще. Але в мене в цьому банку є ще кошти на валютному рахунку. І ніяк не хотять віддавати саме долари, а говорять можуть лише в гривнях по їх курсу.
у меня открыты виртуальные про-запас, через менеджера пополнение и снятие без проблем. Заказ валюты по телефону в отделение. Прога да, гавно, но мне больше от конвертдепо ничего и не нужно. Автопролонгация снимается галкой в проге и перед окончанием депо во всех банковских прогах перепроверяю статус пролонгации, то что бывает включается обратно
-
kuzmich
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 січ, 2023 12:45
emeta написав:Это всё хорошо конечно же, но практическое применение какое? ну тыкните вы носом горячку в ДКБО, что уже было не раз. Вам на это ответят: да, конечно, но заказать сможете только когда средства будут на текущем. В отделении вам подтвердят всё и улыбаясь заверят, что так оно и есть конечно на бумаге, но дождитесь когда депо закончится, в лучшем случае примут заяву согласно пункту 4.2.7 и назначат дату получения валюты спустя две недели.
ну хз, у меня оператор через прогу принял заявку на резерв валюты до окончания депо, мб просто повезло. Поэтому я пока с альфой приостановил конвертдепо из-за мухлежа, благо куча конкурентов есть, только заноси котлеты
-
kuzmich
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 січ, 2023 13:04
Укргаз - останнє місце в моєму рейтингу. Додаток незручний, і треба було йти декілька разів на відділення відкривати якісь додаткові картки і тп. Незручно. Поки не знімав ще. Але в мене в цьому банку є ще кошти на валютному рахунку. І ніяк не хотять віддавати саме долари, а говорять можуть лише в гривнях по їх курсу. Хто має досвід з цим банком? Може це відділення проявило таку ініціативу і таким чином відштовхує мене як клієнта. Телефонував в кол-центр, то тут не можна замовити валюту (як напр. в Райфі), а посилають на відділення (якщо там є, то Вам дадуть). Але у них ніколи немає[/quote] Дивно, а яке у вас місто, спробуйте інше відділення якщо воно у вас є, у Києв на незламних навіть без замовлень були, а на простіших або замовлення ледь не за тиждень, або не бронюють тіпа звоніть і приходьте так : бувають часто але поки посидиш у черзі поки переселенці занесуть свою 100ку то і світло зникне , ледь з 3-4 разу забрав ) , якось таак ..
-
Romico
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 січ, 2023 13:15
zvirobiy
Відкриття. Приходите у відділення з оригіналами паспорту та ідент.коду, бажано не пізніше 10 ранку (в ідеалі на 9:00) бо до 11:00 банк ще повинен купити валюту для вас. Менеджер робить копії з документів, відкриває рахунки, друкує документи, ви вносите гривневу готівку в касу. На все у мене пішло 40 хвилин. Отримання. Приходите з оригіналом паспорту. Менеджер друкує документ, ви отримуєте валютну готівкову готівку в касі та відсотки в гривні. На все у мене пішло 15 хвилин. Дехто пише, що можна пересилати на поточний рахунок зі свого карткового або сепом, щоб не платити 0,1% комісію за готівкові поповнення- не знаю, не пробував. Якщо в день отримання депозиту захочете відкрити новий в тій же валюті -то гривневий поточний рахунок використовується той самий, тобто повторно комісію 50грн не платите. Наче все
-
sergii_naushenko
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 січ, 2023 13:23
olmyb
в попередній раз може і не було повідомлення, проте точно були поставлені на облік , можете перевірити в кабінеті платника податків) просто зараз ще і повідомлення навчилися відправляти щодо постановки на облік)
-
soups65d542
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 січ, 2023 13:58
zvirobiy написав:Підкажіть будь-ласка яка процедура оформлення та головне - ОТРИМАННЯ депо у Айбоксі
В каждом отделении по-своему. В моем случае открывают депо весь день (до 15), долларовый счет открыли бесплатно (типа к депозиту) гривневый был, но в этом месяце открыли вообще с айбокс карт. Текущий грн. пополнение налом в кассе: 0.1% комиса, сэп из другого банка - бесплатно.
-
demichh
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 173 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 січ, 2023 14:08
soups65d542 написав:olmyb можете перевірити в кабінеті платника податків
Упсс.. А це де? Як? Куди? Просвітіть неграмотного.
-
angra
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 січ, 2023 14:09
The_Rebel написав:Укргаз - останнє місце в моєму рейтингу. Додаток незручний, і треба було йти декілька разів на відділення відкривати якісь додаткові картки і тп. Незручно. Поки не знімав ще. Але в мене в цьому банку є ще кошти на валютному рахунку. І ніяк не хотять віддавати саме долари, а говорять можуть лише в гривнях по їх курсу. Хто має досвід з цим банком? Може це відділення проявило таку ініціативу і таким чином відштовхує мене як клієнта. Телефонував в кол-центр, то тут не можна замовити валюту (як напр. в Райфі), а посилають на відділення (якщо там є, то Вам дадуть). Але у них ніколи немає
1. нв якому місці додаток не зручний саме для конвертаційного? 2. продукти дійсно потрібно відкривати але так в багатьох банках потрібно спочатку відкрити куди буде падати гривня та валюта. 3. замовити дійсно в кол-центрі не можливо. але замовляєте у відділенні і все. просто так прийти забрати дійсно можуть бути проблеми The_Rebel написав:І ще доповню, в Райфі і Моно після закінчення депо кошти спокійно чекають зняття. А в Укргазі випадково пропустив той день (бо він був на вихідних), то депо автоматом продовжився ще на 3 місяці. Тому будьте обережні, в мене негативний досвід з цим банкмо, пару років назад він був кращий
вчасно вимикайте автопролонгацію і буде щастя. і депо впаде на той додатковий продукт відкриттям якого ви не задоволені.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
|