Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
alex0010 написав:Всем привет, нужна Ваша помощь. Недавно нашел эту тему, перечитал часть сообщений и насколько я правильно понял, что оптимальный вариант для покупки это Райф и Моно. У них спустя 3 месяца сложно, но реально получить валюту. Или если я ошибаюсь, поделитесь опытом и подскажите пожалуйста банк, который оптимальный по вашему мнению. Спасибо!
с каких это пор моно стал оптимальным вариантом? работать с виртуальным банком в валюте по определению не может быть оптимальным. ИМХО.
mustbe написав:Добавил поддержку шаблонов городов. Для примера прописал шаблон для Запорожья. Если написать в стоп-строке слово "Запорожье", то не будут показаны все те банки, которых там нет. Если хотите добавить шаблон для своего города - пишите список отсутствующих банок (в алфавитном порядке)
Шаблон таблиці для міста Хмельницький: Айбокс Альт Глобус Грант ЕвроПром Клирингов.Дом Конкорд КредитВест Кристалл Львов МТБ Пиреус Полтава ПроКредит РВС Скай УкрБудИнвест УкрКапитал Юнекс
alex0010 написав:Всем привет, нужна Ваша помощь. Недавно нашел эту тему, перечитал часть сообщений и насколько я правильно понял, что оптимальный вариант для покупки это Райф и Моно. У них спустя 3 месяца сложно, но реально получить валюту. Или если я ошибаюсь, поделитесь опытом и подскажите пожалуйста банк, который оптимальный по вашему мнению. Спасибо!
с каких это пор моно стал оптимальным вариантом? работать с виртуальным банком в валюте по определению не может быть оптимальным. ИМХО.
Скільки можна про віртуальний Моно? Ви читали колись депозитну угоду оформлену через моно??? Там іншою стороною виступає не Моно, а Універсал банк.
Шапка: АТ "УНІВЕРСАЛ БАНК" Телефон: 0 800 205 205 Адреса: 04082, м. Київ, вул. Автозаводська, 54/19 Ліцензія НБУ на право надання банківських послуг №92 від 20.01.1994 р.
Тіло: Я, ПІБ, реєстраційний номер облікової картки платника податків ХХХХХХХХХХ, проживаю за адресою: Україна, м. Y, дію на підставі особистого волевиявлення, передаю АТ "УНІВЕРСАЛ БАНК" (04082, м. Київ, вул. Автозаводська, 54/19) грошові кошти в Депозит на умовах, визначених вище.
Підпис: В особі Заступника голови Правління АТ "УНІВЕРСАЛ БАНК" за довіреністю №244-ЮД1 від 04.11.2022 р. Підпис 31.12.2022 року Акуленко Ю.Ю.
Востаннє редагувалось deepfree в Чет 05 січ, 2023 16:17, всього редагувалось 1 раз.
olmyb написав:Відкрив доларовий депозит в Авалі, прийшли на вайбер два повідомлення по його рахункам, депозиту і для виплат: "Вітаємо! Рахунок ... взято на облік в ДПІ. Приємного користування!" Дивно, в попередній раз таких повідомлень не було.
Сьогодні відкривав на дві фіз особи в Райфайзені (Аваль), повідомлення про відкриття рахунків прийшли, а що повідомлено податкову ні. ВИ часом не рахунки ФОПу відкривали?
P.S.: зайшов в кабінет платника податкової, інформація про якісь відкриті рахунки відсутня.
deepfree написав: Скільки можна про віртуальний Моно? Ви читали колись депозитну угоду оформлену через моно??? Там іншою стороною виступає не Моно, а Універсал банк.
Так справа "віртуальності" полягає не у тому що немає юридичної особи з якою укладається угода. Універсалбанк безсумнівно є стороною по угоді з вкладниками, що оформлюють депо в додатку моно, яка несе юридичну відповідальність. Але той факт що універсалбанк сторона по угоді ніяк не добавляє йому кількості філій та відділень навіть по обласним центрам України, не кажучи вже про просто міста та селища. В тому я вважаю і є віртуальність с монею. Юридична особа є але їхати в Київ, Львів чи Дніпро абсолютній більшості вкладників не зручно.
Востаннє редагувалось Alien в Чет 05 січ, 2023 16:21, всього редагувалось 1 раз.