Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
mephala написав:і як це відбувається? ну коли людина зовсім не мала контактів з укргазом а потім вирішила дистанційно стати клієнтом. щось аж не віриться. вони до пуття додаток не доведуть ніяк а тут дистанційно клієнтом стати.
Апка багована, тут не поспориш. Але я через Дію зареєструвався. Отут інфа (10 хвилин шукав де воно у них на сайті, сайт не кращий за апку). Я жодного разу не бував в Укргазі, але через дію зареєструвався, оформив картки, дочекався закінчення - прийшов у відділення і після ксерокопій паспорта, кода і заповнення короткої анкети був допущений в категорію "не стрьомний клієнт" та зняв готівку. Але банк дивний. Навіть за переказ на спецрахунок НБУ для ЗСУ хочуть комсу.
а фізичні картки висилають на пошту? чи після дистанційної реєстрації можлива робота тільки з віртуальними?
ви мабуть і читати не вмієте, перечитайте що там було написано, описано було варіант на випадок форс-мажору
так форс мажор і трапляється з вумними. а мудрі просто відкривають в банках які мають мережу фізичних відділень. от не йметься сталичним. таке враження що у гороха на падпіткє так ринувся захищати котобанду.
J написав:та то вам не йметься постійно казати іншим що вони забирають валюту з неправильного банку. кому потрібно сідає на електропоїзд і їде до відділення
от тільки свої фантазії не потрібно видавати за мої слова. цікаво хто такий неправильний банк який ви мені приписали?
Шановні фахівці, підкажіть будь ласка, де саме можна знайти в кабінеті налогової свої рахунки, відкриті в банках. Я не ФОП заходив в свій кабінет не побачив.
Райф здивував. Виникла потреба відкрити карту "для виплат". Оформили за. за 20. Ще й з моб. додаком. Років 10 тому мав там зарплатну карту і вони вже мали мене в компудахтері. Кажуть, що ту ж карту можна використовувати без комісій в "клюбі". Закінчиться конверташка, спробую депошку в Райф. Дохідність має бути вища чим в бегемота.
До речі, а що там з комісями, лімтами та фінмон? Як ПУМБ чи жостчє?
ви мабуть і читати не вмієте, перечитайте що там було написано, описано було варіант на випадок форс-мажору
так форс мажор і трапляється з вумними. а мудрі просто відкривають в банках які мають мережу фізичних відділень. от не йметься сталичним. таке враження що у гороха на падпіткє так ринувся захищати котобанду.
В мене в невеликому облцентрі вже 15 банок з золотої середини клюбу, навіть Альянс і МТБ недавно відкрилися. А котобанки нема, да і фіг з ню. Для мене найліпші ті банки, де найвигіднійший курс обміну (в обидва боки), що не відходя від каси крутити далі карусель.
mephala написав:а фізичні картки висилають на пошту? чи після дистанційної реєстрації можлива робота тільки з віртуальними?
Не знаю. Перші рази поповнював СЕПом, без фізичної картки. Коли вже прийшов час забирати перший соцдепо - поклав на віртуальну через касу (але то було не швидко, касир не одразу змогла її знайти, та ще й не знала чи є комісія за поповнення). Фізичну не замовляв поки, хоча є банкомати Укргаза, через які її (в теорії) можна поповнити.