Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1059610597105981059910600 ... 12412>
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 19:57

Frant написав:Мусить бути саме так!
Скільки не бігали би тут рили-новобудники, скільки би не кричали "Дорожай!".
Півціни від рівня 2021 - і крапка!

Саме так. І безумовно бонусом дизайнерський ремонт ( скриті плінтуси, сантехніка Velleroy&Boch, техніка Mille і т.д), а для заможного покуПАНА елітки, в подарунок - пристрастна нічь із губастою мальвіною- ріелторшою.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 20:48

ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!©)))

Bolt написав:Или тут только Долярчик хитросделанный?

Був би я хитрозробленим, то був би зараз в Мілані, чи Відні :wink: :mrgreen: - але чомусь(?) я ще зранку був близенько Бахмута... - а на моменті, трохи далі від нього...

п.с.
А ремонт "своїми руками" - таки дешевше виходить, якщо на основній роботі заробляти в місяць +/-700$ :wink: :D
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 21:03

roberto dark
Пивцины от цины Тель-а-Львива на Печёрских холмах, потому что не там синагога Бродского с голодающими посетителями построена, а здесь
Если что то продавалось по цене готового после строителей плюс ремонт,без спекулятивных накруток в два конца - оно вдвое не упадёт
Конечно когда мне наши днепровские рылы скинули месяц назад пример 3К в Тетрисе по 7700 за метр(точнее 1К которая ощущается как 3К :mrgreen: ибо метраж там далеко даже не 70метров) как аргумент что "па600"~~25кгрн Дельмар-Свечка у нас не будет(25кгрн/метр - это его цена в 18м году была почти готового) - то если Тетрис почти готовый 2800 стоил, то он до 3-3,5 реально опустится. А Сержика прелесть с ламинатом до 55-60 естественно нет. Хрущи же и сталинки будут смотреть на первичку и б/у новострой рядом и показывать лёгкие выкрутасы по цене. Но сталинка даже рядом с Мариинским парком по цене Тель-А-Львива не пойдёт. Это переоценённый объект(вспомните такую с зеркальными дверями на балкон в ванной, вроде на Банковой)
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 21:17

Успіх написав:

Був би я хитрозробленим, то був би зараз в Мілані, чи Відні :wink: :mrgreen: - але чомусь(?) я ще зранку був близенько Бахмута... - а на моменті, трохи далі від нього...

п.с.
А ремонт "своїми руками" - таки дешевше виходить, якщо на основній роботі заробляти в місяць +/-700$ :wink: :D

А якщо ~400$?!
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 21:48

Bolt написав:
  Успіх написав:

п.с.

А якщо ~400$?!

долярчик хотів сказати, що якщо погодинна оплата комусь виходить приблизно-більше чим собі, при одинаковій кривизні рук, то є зміст робити самому, а не наймати
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 22:42

flyman написав:
  Bolt написав:
  Успіх написав:Був би я хитрозробленим, то був би зараз в Мілані, чи Відні :wink: :mrgreen: - але чомусь(?) я ще зранку був близенько Бахмута... - а на моменті, трохи далі від нього...

п.с.

А якщо ~400$?!

долярчик хотів сказати, що якщо погодинна оплата комусь виходить приблизно-більше чим собі, при одинаковій кривизні рук, то є зміст робити самому, а не наймати

Ну і для себе робиш, можна так заморочитись, що ні один майстер не погодиться таке по стандартним розцінкам робити.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 22:51

барабашов написав:roberto dark
Пивцины от цины Тель-а-Львива на Печёрских холмах, потому что не там синагога Бродского с голодающими посетителями построена, а здесь
Если что то продавалось по цене готового после строителей плюс ремонт,без спекулятивных накруток в два конца - оно вдвое не упадёт
Конечно когда мне наши днепровские рылы скинули месяц назад пример 3К в Тетрисе по 7700 за метр(точнее 1К которая ощущается как 3К :mrgreen: ибо метраж там далеко даже не 70метров) как аргумент что "па600"~~25кгрн Дельмар-Свечка у нас не будет(25кгрн/метр - это его цена в 18м году была почти готового) - то если Тетрис почти готовый 2800 стоил, то он до 3-3,5 реально опустится. А Сержика прелесть с ламинатом до 55-60 естественно нет. Хрущи же и сталинки будут смотреть на первичку и б/у новострой рядом и показывать лёгкие выкрутасы по цене. Но сталинка даже рядом с Мариинским парком по цене Тель-А-Львива не пойдёт. Это переоценённый объект(вспомните такую с зеркальными дверями на балкон в ванной, вроде на Банковой)

Спасибо за небольшой ликбез о КРЖН, а также за прогноз, который запомню.

P.S. Я временно, в данный момент нахожусь во Львове, и гуляя по городу, у меня как то никак не скоррелируется в сознании - количество не совсем бюджетных иномарок на дорогах, новостроев бизнес класса, современных бизнесцентров, ресторанов, кафе, красивых супермаркетов, разного типа бутиков с "ТОТАЛЬНИМ ЗУБОЖІННЯМ".
Во всяком случае в ближайшей перспективе я этого никак не могу себе представить, понимая насколько СИЛЬНА И МОГУЩЕСТВЕННА ТЕНЕВАЯ ЭКОНОМИКА УКРАИНЫ.
При условии, что не будет каких то безумных ударов ЯО или конфликт не растянется на долгие годы.
Востаннє редагувалось roberto dark в П'ят 06 січ, 2023 22:59, всього редагувалось 2 разів.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2023 00:05

Bolt написав:
  UA написав:Попробуйте сейчас что то построить или отремонтировать
Расскажете про снижение цены
В 2015 -2016 годах застройщики снизили цену и ремонты был финансовый смысл делать
В этом одно из отличий с прошлой понижательной волной РН.

Сосед сейчас гипсокартон крутит, мастера берут по 250 грн м/пог. ЕМНИП мне в 11 году крутили по 70 грн/м пог.

Погонный метр? Кто кого и куда гонит?
К нас цена за квадратный метр.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2341 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2023 00:48

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2023 03:16

vkstsk написав:
  UA написав:
  vkstsk написав:Ітого рівно мінус 20% з початку війни на вторинці.
Але первинка не падає, навіть трохи ріст за відсутності продаж ))
Напрошуються банкрутства жадібних забудовників ))

Попробуйте сейчас что то построить или отремонтировать
Расскажете про снижение цены
В 2015 -2016 годах застройщики снизили цену и ремонты был финансовый смысл делать
В этом одно из отличий с прошлой понижательной волной РН.

я не прораб, але як плиточні роботи, так і сама плитка наче не дуже виросла в $.
те що якась шпаклівка подорожчала то її ж не треба вагон, відносно вартості квартири це нуль.
"отлічієм" цієї волни думаю буде більш глибоке зниження цін ніж в попередню волну.

І з таким знанням матчастини люди лізуть із своїм баченням ціноутворення на РН. Сидіть і тихо спостерегайте.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1059610597105981059910600 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість