Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
kuzmich написав:я знаю у райфа есть, у кого еще есть не интересовался, но в райфе финмон очень любит доки на любые суммы далеко поменьше теоретических "400к"
Я ж просто запитав - так дійсно, не всі розуміють різницю між SEPA та СЕП - більше того я навіть не можу знайти цього ні у моно ні у приматі в додатку)) Але якщо Ви запитаєте чим відрізняється javascript від java я вам допоможу, відповім або дам посилання. Гумор це добре, але можна розтлумачити?
alex lem написав:Amethyst То які є вар'янти? Сидіти склавши руки і всього боятися?
Беги Форрест. Беги.
Дякую колєга за підтримку. Коли я ,,біжу,, бурмочу пісню ,,Run rabbit, run,, Біжи кролик, біжи. На ютубі є. В п'ятницю фермер виходить з ружжом щоб вполювать кролика на пиріг з кроликом. Чи не буде в нас такої,,п'ятниці,, від держави і банків...
НБУ інформував про позитивні зміни у Валютних запасах. Поки допомога від Заходу ще є.
kuzmich написав:я знаю у райфа есть, у кого еще есть не интересовался, но в райфе финмон очень любит доки на любые суммы далеко поменьше теоретических "400к"
mcduck написав:Я ж просто запитав - так дійсно, не всі розуміють різницю між SEPA та СЕП - більше того я навіть не можу знайти цього ні у моно ні у приматі в додатку))
mcduck написав:Я ж просто запитав - так дійсно, не всі розуміють різницю між SEPA та СЕП - більше того я навіть не можу знайти цього ні у моно ні у приматі в додатку))
mcduck написав:То може зробити табличку де є безкоштовний переказ SEPA чи це не те про що я подумав? Наскільки доводилось з цим стикатися то лише МОНО мав можливість взагалі прийняти SEPA переказ
Ви шукаєте ось оцю табличку (про СЕП, а не про SEPA). Дані часом можуть відставати від реальності, тому треба додатково звірятися з тарифами перед використанням.