Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Шановні, а як порівняти дохідність наприклад сенсу з +14 дн до строку депозиту, чи кредит-дніпра з +1міс до депозиту з іншими банками? Хтось вже склав формулу? Бо щось у мене поганенько виходить, дохідність по альфі сильно просаджується через ті два тижні зайві
1finanсier написав:Шановні, а як порівняти дохідність наприклад сенсу з +14 дн до строку депозиту, чи кредит-дніпра з +1міс до депозиту з іншими банками? Хтось вже склав формулу? Бо щось у мене поганенько виходить, дохідність по альфі сильно просаджується через ті два тижні зайві
alex lem написав:Nick_D Придумайте яким способом після обмінки 500-700 к папіру закинуть на рахунки на різні банки щоб не бігать не топтати кеди. Мені б було цікаво.
Поки що на думку спадає тільки або в один банк закинути, а з нього вже на інші переводити, або на декілька.
500-700К готівки щомісяця закидувати в один банк? А потім ще й тут же виводити?
Nick_D написав:обто умновно кажучи якщо ви вклали 30к доларів у депозити, то отримаєте +90к грн на виході через 3 місяці (курс 37.5 закуп, 40.5 продаж).
зав"язуйте тут думками багатіти. Не смішіть Бога.
може хто і багатіє, а хто намагається "відігратися" після девалу
Evgeny написав:Приват удивил. Депозит на 2670 долларов заканчивается 13 января. Заказать удалось через приложение только 2400 долларов. ( даже 2450 не прошло ) Херня полная.
Привату от єті "грязньіє дєньгі нє нужньі"!
От думаю, чи зовсім від нього відмовлятися, чи ложить еквівалент 2Куе Газмяз теж подкачав. Державні банки вони такі
1finanсier написав:Шановні, а як порівняти дохідність наприклад сенсу з +14 дн до строку депозиту, чи кредит-дніпра з +1міс до депозиту з іншими банками? Хтось вже склав формулу? Бо щось у мене поганенько виходить, дохідність по альфі сильно просаджується через ті два тижні зайві
Найпростіше в екселі заповнити таблицю на КОЖНИЙ депо даними: сума, кількість днів депо від "поклав" до "забрав", % самого депо. далі можна задати формули і вирахувати реальний річний % однієї операції та інш.
Ромасик написав:Алка вам уже дала, или у вас еще 3 месячный конфетно букетный период в одни ворота?
Да, получил уже первый депо. Купюры хорошие. Не до доллара, но по $10 в кассе было. При заказе не требовали, чтобы сумма на карте уже была (как, походу, и даже наличия депо). Более того, менеджер вчера была готова заказать следующую сумму даже на через два дня, а не две недели. Не VIP. Пусть прослыву сказочником, но у меня так
Nick_D написав:А є якісь перевірені обмінники у Дніпрі, де все чітко?
Возле синагоги частенько неплохой курс и безопасно
Подпишитесь в телеге на обменки и будет вам счастье. В Днепре открылся классный обменник FORTEX, эти ребата уже давно банкуют в Одессе. Также можно все обменки Украины, в частности Днепра, найти по ссылке https://курс.ком.юа/gorod/616-dnepr ссылка банится, поэтому надо заменить буквы в ссылке на латиницу