Якщо 300 не буде на карті, то заявку не підтвердять, або треба щоб на день отримання грошей депозит закінчився.
|
|
![]() Якщо 300 не буде на карті, то заявку не підтвердять, або треба щоб на день отримання грошей депозит закінчився. Востаннє редагувалось mogicanin1986 в Пон 13 лют, 2023 23:20, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуКоли в касі є $ то ніякі замовлення не потрібні, я ж кажу про ті випадки, коли в касі нічого нема, зокрема коли курс валюти в обмінниках суттєво росте. Я вже розписував тут як я забирав конвертаційні Моно і А-банку. Останній А-банківський піду забирати на початку березня, тоді й побачу чи змінилось щось ![]() Приват.
Получается если предположим дело на 1550 дол. то заявку надо делать на 1500? На 1660 я понял не пройдёт, даже если принести свой полтинник?
![]() приватГоспода, я чего-то не вкурю. О каком предварительном заказе у привата идёт речь? Ни разу такого не делал, и ни разу не было, чтобы я пришёл получать свою пайку, а валюты в кассе не оказалось.
Я не очень люблю приват, но приходится с ним работать и по каруселе в том числе. При всей не любви к нему валюта в кассе была всегда. Сегодня утром зашёл и получил очередную пайку без малейших проблем. P.S. Ещё сегодня получал пайку в УБИБ. Девочки подготовили документы заранее, чтобы не было проблем с отключением света. Выдали 2710 долларами без всяких намёков, что 10 долларов нет. ![]() deneg net Україна велика. Ви можете з абсолютною впевненістю сказати що стан справ з забезпеченістю валютою однаковий у відділеннях привату на умовному Подолі та в умовному Мухосранську? Очевидно ж що є відділення де можуть бути і власні надходження достатні для забезпечення потреб клієнтів, а є такі де єдиним джерелом валюти є лише інкасація яка їде за 200-300 км і буває в кращому випадку 1 раз на тиждень. От щоб банк розумів у які саме такі відділення і коли треба завезти валюту - банк і створив систему приймання заявок готівки. Бо абсолютно неможливо забезпечити щоденну наявність валюти абсолютно у всіх відділеннях такої розгалуженої мережі мережі банку в таких обсягах, що в будь яке з них будь коли прийшла будь яка фізична особа і зняла валюти стільки скільки їй потрібно (в межах ліміту НБУ). Тому якщо у вашому відділенні немає проблем з готівковою валютою мабуть варто просто насолоджуватись зручністю цього моменту. А здивування на кшталт навіщо те замовлення я і так завжди знімаю валюту без замовлення на мій погляд тут зайве. Ситуація на жаль може змінюватись і не завжди у позитивному напрямку. Не приведи господи якийсь прильот і у зачиненому відділенні вже точно ніхто нічого не зніме. Тому бережімо ті зручності які нам доступні та шануймо тих людей які їх позбавлені
|
|