Хотя новость и ожидаемая, да и до конца месяца немного осталось, было бы неплохо услышать (увидеть) конкретные цифры.Фил написав:Сказали, что в конце месяца ставки по депозитам понизятся.

|
|
![]()
![]() ![]() ![]() Встречают по одежке...
Киев.Отделение на Васильковской. Видно,что банк молодой,хочет расти.Сотрудники в основном внимательные и приветливые.Но вот лицо отделения : первый взгляд.Можно промолчать,что гололед,что подход не чищен,отвечают-не наша обязанность чистить тротуар.А на площадке у главного входа стоят курцы-сотрудники в количестве 4..5 человек.Клиенту противно и опасно заходить сюда. Вместо штрафа за плохое поведение,их бы заставить почистить тротуар и больше не позорить своё место РАБОТЫ. ![]() VladKVT
Вы абсолютно правы, не все успеваем сделать, а вот инициатива поддерживать порядок не только внутри отделения, но и рядом уже есть - работаем над этим, если кто не понимает - еще раз раскажем, кто не хочет - заставим. Так что такому беспорядку быть не долго, берем на карандаш! (особенно это отделение) а про курцов - это бич всех офисов, боремся как можем (говорят у них уши пухнут ![]() спасибо за внимание и доверие ![]() Доброї ночі всім колегам. Хто підкаже, які умови для отримання Золотого Гаманця. У відділенні, де я обслуговуюсь, сказали, що рішення видавати його чи ні приймають у центральному відділенні. Але умови не оголосили(((
![]() Sain, і Вам доброго дня. В цьому, напевне, Вам допоможуть лише ті, хто отримав-таки цю загадкову картку. На цій вітці є декілька таких. Бо дійсно наразі це таємниця, відомо тільки по дописам тут, що обслуговування її є дешевим. Але це тільки в тестовому варіанті. Кажуть продавати в маси будуть тільки з літа, тоді і тарифи можуть змінити.
Може, Фил розкаже повніше, бо каже, що отримав карту на тому тижні і, мабуть, вже користувався ![]() ![]() Sain. Це питання вже неодноразово обговорювалось. З усіх питань щодо ЗГ представники банку пропонують звернутись на гарячу лінію. Цю карту відкривали тільки окремим клієнтам. За якими критеріями, я не знаю. Є невелика ймовірність, що її відкриють і Вам. Умови я не знаю. Наприклад, це може статися у разі, якщо Ви відкриєте у банку депозит на певну суму, а відсотки будуть перераховувати на ЗГ. Треба звертатись та з'ясовувати. Для тих, кому вже відкрили, обслуговування зараз безкоштовно. Принципова різниця від ЧГ - це трохи збільшена відсоткова ставка, суттєво зменшені обмеження, немає комісії за зняття готівки для валютних карток у касах банку.
![]() дякую. Напевно таки позвоню на гарячу лінію. А тарифи знаю, мені в банку дали роздруковку з тарифами. Якщо комусь цікаво, можу відсканувати і викласти тарифи на Золотий гаманець.
![]()
не интересно... не мы должны бегать с нашими деньгами а они за ними... но всё равно спасибо ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|