|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 23 січ, 2010 01:07
ну ... обещать - не жениться )))) письма слать одно ... а долги выбить - другое )))
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Суб 23 січ, 2010 01:25
Российский Центробанк сообщил, что начал скупку канадских долларов и облигаций в попытке диверсифицировать свои резервы. По мнению аналитиков, этот ход может означать растущую тенденцию к диверсификации всех активов центробанков развивающихся стран. Центробанки стремятся перевести часть долларовых вложений в инвестиции, номинированные в валютах стран, экономика которых связана с сырьевыми товарами, например в австралийские доллары, пишет Financial Times.
... В 2009 г. канадский доллар подорожал по отношению к доллару США на 15%.
"Уровень госдолга в Канаде является самым низким из всех стран G7, что делает канадский доллар достаточно безопасным объектом инвестиций", - подчеркнул Флаэрти.
http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/184782
Не пора ли нам подсуетиться..?
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 січ, 2010 01:29
... где купить та онный доллар )))) его же на заднем дворике Белого дома не печатают как амриканский ))) ... зеленый та скупают потому, что его есть в достатке ))) ... да и, звыняйте, - кто позволит? ))) ... книжку Л. Д. Кучмы читали? Украина - не Россия )))))) Обама по попке надает ... кредит МВФ не даст ))) ВВП может позволить себе такие игрища ... он человек №3 по влиятельности на планете под названием "Земля" 
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Суб 23 січ, 2010 10:19
IMPRINTER написав:... ВВП может позволить себе такие игрища ... он человек №3 по влиятельности на планете под названием "Земля" 
А кто 1 и 2
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 січ, 2010 11:31
IMPRINTER написав:... где купить та онный доллар )))) его же на заднем дворике Белого дома не печатают как амриканский ))) ... зеленый та скупают потому, что его есть в достатке ))) ... да и, звыняйте, - кто позволит? ))) ... книжку Л. Д. Кучмы читали? Украина - не Россия )))))) Обама по попке надает ... кредит МВФ не даст ))) ВВП может позволить себе такие игрища ... он человек №3 по влиятельности на планете под названием "Земля" 
....а для чого той канадець ..у нас в в сусіда теж лісів багато і території...і надр...рубль є такою ж сировинною валютою як і канадець ....і з держборгом в Росії все гаразд..а з резервами навіть очєнь харашо....
ПС...якби не завжди сумний" П"єро" російських фінансів п.Кудрін...котрий вперто валить рубль гучними заявами про його зайве минуле укріплення..
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 січ, 2010 12:15
квестор написав:..а що вони витворяли зі зрідженим газом... ..але мушу констатувати, що "висмоктування" грошей з державних компаній пацієнта "Приват" не ослаблює...а зовсім навпаки.....ну, це для тих для кого "усі засоби хороші", бо запашок неприємний..звісно... ПС....а політичний "хфактор" критичним для них не є...вміють домовлятись і ділитись, якщо притиснуть...
Через моїх близьких знайомих знаю 2 історії щодо Привату, коли вони вичавили нафтову компанію ТНК з їхнього офісу на вул.Володимирський і всесвітньо відому компанію ПрайсвотерхаусКуперс з їхнього офісу на вул.Тургенівській (хоча Прайс був аудитором банку Приват). І там і там з ними намагалися домовитись, але - марно.
Але все ж таки мій внутрішній ризик-менеджмент підказує мені, що потужність Привату (економічний ризик) поки переважає політичний ризик, тому я залишаюсь вкладником Привату, але я дуже уважно (ну звісно наскільки можу) слідкую за відносинами держави та Привату.
-
easy
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 січ, 2010 12:17
квестор написав:IMPRINTER написав:... где купить та онный доллар )))) его же на заднем дворике Белого дома не печатают как амриканский ))) ... зеленый та скупают потому, что его есть в достатке ))) ... да и, звыняйте, - кто позволит? ))) ... книжку Л. Д. Кучмы читали? Украина - не Россия )))))) Обама по попке надает ... кредит МВФ не даст ))) ВВП может позволить себе такие игрища ... он человек №3 по влиятельности на планете под названием "Земля" 
....а для чого той канадець ..у нас в в сусіда теж лісів багато і території...і надр...рубль є такою ж сировинною валютою як і канадець ....і з держборгом в Росії все гаразд..а з резервами навіть очєнь харашо.... ПС...якби не завжди сумний" П"єро" російських фінансів п.Кудрін...котрий вперто валить рубль гучними заявами про його зайве минуле укріплення..
Вот ведь интересно то как.... Что-то Россия совсем не похоже на Канаду.....
Я уже не говорю про истинно сырьевые страны.....
п.с.: Москва - не считается.
а вот идея диверсифицировать риски- супер!
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 23 січ, 2010 12:33
easy написав:квестор написав:..а що вони витворяли зі зрідженим газом... ..але мушу констатувати, що "висмоктування" грошей з державних компаній пацієнта "Приват" не ослаблює...а зовсім навпаки.....ну, це для тих для кого "усі засоби хороші", бо запашок неприємний..звісно... ПС....а політичний "хфактор" критичним для них не є...вміють домовлятись і ділитись, якщо притиснуть...
Через моїх близьких знайомих знаю 2 історії щодо Привату, коли вони вичавили нафтову компанію ТНК з їхнього офісу на вул.Володимирський і всесвітньо відому компанію ПрайсвотерхаусКуперс з їхнього офісу на вул.Тургенівській (хоча Прайс був аудитором банку Приват). І там і там з ними намагалися домовитись, але - марно. Але все ж таки мій внутрішній ризик-менеджмент підказує мені, що потужність Привату (економічний ризик) поки переважає політичний ризик, тому я залишаюсь вкладником Привату, але я дуже уважно (ну звісно наскільки можу) слідкую за відносинами держави та Привату.
Может все таки стоит разделять ФПГ Приват и банк Приват? Какое отношение имеет именно банк (а ветка все же банковская) к Вашим историям?
Банк зарабатывает деньги для владельцев, кредитует в объеме дозволенного инсайдерские организации и только.
-
int13
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 23 січ, 2010 12:45
int13 написав:easy написав:квестор написав:..а що вони витворяли зі зрідженим газом... ..але мушу констатувати, що "висмоктування" грошей з державних компаній пацієнта "Приват" не ослаблює...а зовсім навпаки.....ну, це для тих для кого "усі засоби хороші", бо запашок неприємний..звісно... ПС....а політичний "хфактор" критичним для них не є...вміють домовлятись і ділитись, якщо притиснуть...
Через моїх близьких знайомих знаю 2 історії щодо Привату, коли вони вичавили нафтову компанію ТНК з їхнього офісу на вул.Володимирський і всесвітньо відому компанію ПрайсвотерхаусКуперс з їхнього офісу на вул.Тургенівській (хоча Прайс був аудитором банку Приват). І там і там з ними намагалися домовитись, але - марно. Але все ж таки мій внутрішній ризик-менеджмент підказує мені, що потужність Привату (економічний ризик) поки переважає політичний ризик, тому я залишаюсь вкладником Привату, але я дуже уважно (ну звісно наскільки можу) слідкую за відносинами держави та Привату.
Может все таки стоит разделять ФПГ Приват и банк Приват? Какое отношение имеет именно банк (а ветка все же банковская) к Вашим историям? Банк зарабатывает деньги для владельцев, кредитует в объеме дозволенного инсайдерские организации и только.
... Бізнес-це люди(П.Друкер)
..шо розділити??...компи, вивіски звісно різні...а люди..і їх РЕПУТАЦІЯ ..одна .
..дивіться у вічі людям котрим позичаєте гроші ( на депозит) ..і буде Вам спокій.. 
-
квестор
-
-
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 січ, 2010 13:01
квестор написав:int13 написав:easy написав:Через моїх близьких знайомих знаю 2 історії щодо Привату, коли вони вичавили нафтову компанію ТНК з їхнього офісу на вул.Володимирський і всесвітньо відому компанію ПрайсвотерхаусКуперс з їхнього офісу на вул.Тургенівській (хоча Прайс був аудитором банку Приват). І там і там з ними намагалися домовитись, але - марно.
Але все ж таки мій внутрішній ризик-менеджмент підказує мені, що потужність Привату (економічний ризик) поки переважає політичний ризик, тому я залишаюсь вкладником Привату, але я дуже уважно (ну звісно наскільки можу) слідкую за відносинами держави та Привату.
Может все таки стоит разделять ФПГ Приват и банк Приват? Какое отношение имеет именно банк (а ветка все же банковская) к Вашим историям? Банк зарабатывает деньги для владельцев, кредитует в объеме дозволенного инсайдерские организации и только.
... Бізнес-це люди(П.Друкер) ..шо розділити??...компи, вивіски звісно різні...а люди..і їх РЕПУТАЦІЯ ..одна . ..дивіться у вічі людям котрим позичаєте гроші ( на депозит) ..і буде Вам спокій.. 
Смычка возможна на уровне высшего ТОП-менеджмента и только. Это аналогично утверждению, что Укрэксим и государство - те же люди т.к. банк принадлежит государству.
ПриватБанк - это гораздо больше банк нежели Приват.
-
int13
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему