Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 972973974975976 ... 1612>
Повідомлення Додано: Суб 23 січ, 2010 01:07

ну ... обещать - не жениться )))) письма слать одно ... а долги выбить - другое )))
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Суб 23 січ, 2010 01:25

Россия переводит резервы из американских долларов в канадски

Российский Центробанк сообщил, что начал скупку канадских долларов и облигаций в попытке диверсифицировать свои резервы. По мнению аналитиков, этот ход может означать растущую тенденцию к диверсификации всех активов центробанков развивающихся стран. Центробанки стремятся перевести часть долларовых вложений в инвестиции, номинированные в валютах стран, экономика которых связана с сырьевыми товарами, например в австралийские доллары, пишет Financial Times.

... В 2009 г. канадский доллар подорожал по отношению к доллару США на 15%.

"Уровень госдолга в Канаде является самым низким из всех стран G7, что делает канадский доллар достаточно безопасным объектом инвестиций", - подчеркнул Флаэрти.

http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/184782

Не пора ли нам подсуетиться..?
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 січ, 2010 01:29

... где купить та онный доллар )))) его же на заднем дворике Белого дома не печатают как амриканский ))) ... зеленый та скупают потому, что его есть в достатке ))) ... да и, звыняйте, - кто позволит? ))) ... книжку Л. Д. Кучмы читали? Украина - не Россия )))))) Обама по попке надает ... кредит МВФ не даст ))) ВВП может позволить себе такие игрища ... он человек №3 по влиятельности на планете под названием "Земля" 8)
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Суб 23 січ, 2010 10:19

IMPRINTER написав:... ВВП может позволить себе такие игрища ... он человек №3 по влиятельности на планете под названием "Земля" 8)

А кто 1 и 2
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 січ, 2010 11:31

IMPRINTER написав:... где купить та онный доллар )))) его же на заднем дворике Белого дома не печатают как амриканский ))) ... зеленый та скупают потому, что его есть в достатке ))) ... да и, звыняйте, - кто позволит? ))) ... книжку Л. Д. Кучмы читали? Украина - не Россия )))))) Обама по попке надает ... кредит МВФ не даст ))) ВВП может позволить себе такие игрища ... он человек №3 по влиятельности на планете под названием "Земля" 8)

....а для чого той канадець ..у нас в в сусіда теж лісів багато і території...і надр...рубль є такою ж сировинною валютою як і канадець ....і з держборгом в Росії все гаразд..а з резервами навіть очєнь харашо.... :wink:

ПС...якби не завжди сумний" П"єро" російських фінансів п.Кудрін...котрий вперто валить рубль гучними заявами про його зайве минуле укріплення..
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 січ, 2010 12:15

Re: Приват

квестор написав:
easy написав:Опять по Привату. Опять мое скромное мнение. После таких тем у Коломойского есть 2 пути либо в загс ( "лечь" под новую власть), либо к прокурору (повторить судьбу Ходорковского)

http://bin.com.ua/templates/analitic_ar ... l?id=97142

Посмотрим...

..а що вони витворяли зі зрідженим газом...
..але мушу констатувати, що "висмоктування" грошей з державних компаній пацієнта "Приват" не ослаблює...а зовсім навпаки.....ну, це для тих для кого "усі засоби хороші", бо запашок неприємний..звісно... :wink:

ПС....а політичний "хфактор" критичним для них не є...вміють домовлятись і ділитись, якщо притиснуть...

Через моїх близьких знайомих знаю 2 історії щодо Привату, коли вони вичавили нафтову компанію ТНК з їхнього офісу на вул.Володимирський і всесвітньо відому компанію ПрайсвотерхаусКуперс з їхнього офісу на вул.Тургенівській (хоча Прайс був аудитором банку Приват). І там і там з ними намагалися домовитись, але - марно.

Але все ж таки мій внутрішній ризик-менеджмент підказує мені, що потужність Привату (економічний ризик) поки переважає політичний ризик, тому я залишаюсь вкладником Привату, але я дуже уважно (ну звісно наскільки можу) слідкую за відносинами держави та Привату.
easy

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 січ, 2010 12:17

квестор написав:
IMPRINTER написав:... где купить та онный доллар )))) его же на заднем дворике Белого дома не печатают как амриканский ))) ... зеленый та скупают потому, что его есть в достатке ))) ... да и, звыняйте, - кто позволит? ))) ... книжку Л. Д. Кучмы читали? Украина - не Россия )))))) Обама по попке надает ... кредит МВФ не даст ))) ВВП может позволить себе такие игрища ... он человек №3 по влиятельности на планете под названием "Земля" 8)

....а для чого той канадець ..у нас в в сусіда теж лісів багато і території...і надр...рубль є такою ж сировинною валютою як і канадець ....і з держборгом в Росії все гаразд..а з резервами навіть очєнь харашо.... :wink:

ПС...якби не завжди сумний" П"єро" російських фінансів п.Кудрін...котрий вперто валить рубль гучними заявами про його зайве минуле укріплення..

Вот ведь интересно то как.... Что-то Россия совсем не похоже на Канаду.....
Я уже не говорю про истинно сырьевые страны.....

п.с.: Москва - не считается.

а вот идея диверсифицировать риски- супер!
petra1000

Повідомлення Додано: Суб 23 січ, 2010 12:33

easy написав:
квестор написав:
easy написав:Опять по Привату. Опять мое скромное мнение. После таких тем у Коломойского есть 2 пути либо в загс ( "лечь" под новую власть), либо к прокурору (повторить судьбу Ходорковского)

Посмотрим...

..але мушу констатувати, що "висмоктування" грошей з державних компаній пацієнта "Приват" не ослаблює...а зовсім навпаки.....ну, це для тих для кого "усі засоби хороші", бо запашок неприємний..звісно... :wink:

ПС....а політичний "хфактор" критичним для них не є...вміють домовлятись і ділитись, якщо притиснуть...

Через моїх близьких знайомих знаю 2 історії щодо Привату, коли вони вичавили нафтову компанію ТНК з їхнього офісу на вул.Володимирський і всесвітньо відому компанію ПрайсвотерхаусКуперс з їхнього офісу на вул.Тургенівській (хоча Прайс був аудитором банку Приват). І там і там з ними намагалися домовитись, але - марно.

Але все ж таки мій внутрішній ризик-менеджмент підказує мені, що потужність Привату (економічний ризик) поки переважає політичний ризик, тому я залишаюсь вкладником Привату, але я дуже уважно (ну звісно наскільки можу) слідкую за відносинами держави та Привату.

Может все таки стоит разделять ФПГ Приват и банк Приват? Какое отношение имеет именно банк (а ветка все же банковская) к Вашим историям?
Банк зарабатывает деньги для владельцев, кредитует в объеме дозволенного инсайдерские организации и только.
int13

Повідомлення Додано: Суб 23 січ, 2010 12:45

int13 написав:
easy написав:
квестор написав:

Посмотрим...

Может все таки стоит разделять ФПГ Приват и банк Приват? Какое отношение имеет именно банк (а ветка все же банковская) к Вашим историям?
Банк зарабатывает деньги для владельцев, кредитует в объеме дозволенного инсайдерские организации и только.

...Бізнес-це люди(П.Друкер)
..шо розділити??...компи, вивіски звісно різні...а люди..і їх РЕПУТАЦІЯ ..одна .
..дивіться у вічі людям котрим позичаєте гроші ( на депозит) ..і буде Вам спокій.. :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 січ, 2010 13:01

квестор написав:
int13 написав:
easy написав:Через моїх близьких знайомих знаю 2 історії щодо Привату, коли вони вичавили нафтову компанію ТНК з їхнього офісу на вул.Володимирський і всесвітньо відому компанію ПрайсвотерхаусКуперс з їхнього офісу на вул.Тургенівській (хоча Прайс був аудитором банку Приват). І там і там з ними намагалися домовитись, але - марно.

...Бізнес-це люди(П.Друкер)
..шо розділити??...компи, вивіски звісно різні...а люди..і їх РЕПУТАЦІЯ ..одна .
..дивіться у вічі людям котрим позичаєте гроші ( на депозит) ..і буде Вам спокій.. :wink:

Смычка возможна на уровне высшего ТОП-менеджмента и только. Это аналогично утверждению, что Укрэксим и государство - те же люди т.к. банк принадлежит государству.
ПриватБанк - это гораздо больше банк нежели Приват.
int13

#<1 ... 972973974975976 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє