Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ramzes4 написав:+0,5% к ставкам в гривне на 3 месяца с завтрашнего дня. Обновленные ставки уже в приложении.
Ну для карусельщиков только Авансовый.. Вот еще бы +0.5% и я точно к ним бы пришел, а так пани Маркарова переманивает Блин, и шоо Юнекс никак с бонусами Минфина не грається? Странно
ramzes4 написав:+0,5% к ставкам в гривне на 3 месяца с завтрашнего дня. Обновленные ставки уже в приложении.
Ну для карусельщиков только Авансовый.. Вот еще бы +0.5% и я точно к ним бы пришел, а так пани Маркарова переманивает Блин, и шоо Юнекс никак с бонусами Минфина не грається? Странно
Ось про Аккорд,коли з юнекс можна в цей аккорд на нові гроші? По 19% краще але пише що треба ще 98000 грн для відкриття. В травні це не останнє збільшення... мабуть.
Ось про Аккорд,коли з юнекс можна в цей аккорд на нові гроші? По 19% краще але пише що треба ще 98000 грн для відкриття. В травні це не останнє збільшення... мабуть.
Юнекс в травні вирішив насипати скрізь, ставки по кредитам знизили, по депозитам підвищіли, щей відсоток на залишок зросте...Із закриттям рахунка почекаєм) Та щось дуже м'яко стелять.
Boo написав:Юнекс в травні вирішив насипати скрізь, ставки по кредитам знизили, по депозитам підвищіли, щей відсоток на залишок зросте...Із закриттям рахунка почекаєм) Та щось дуже м'яко стелять.