Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Buzalar написав:Як виплачувати довоєнний кредит, якщо я за кордоном?
Це ви через 15 міс війни запитали? У КрАгріколя є чудовий інет-банкінг для грн. Можна спробувати перегнати евро по р2р зразу на свою кредитну картку в Агріколі.
Ну а якщо немає картки, а тільки рахунок, то... Наприклад, Монобанк і А-банк безкоштовно приймаюсь євро по SEPA на спеціальний польський IBAN. А-банк відкриває рахунки за реєстрацією у Дії + селфі. По Моно треба уточнювати Тобто переводити євро, міняєте їх в ІБ-застосунку на грн (курс грабіжницький -- від НБУ), і вже СЕПом або р2р гасите кредит у будь-якому банку Неньки.
ПС. А ще можна спробувати через кріпту (р2р-Binance) перегнати валюту на грн-рахунок у Неньці. І курс буде чудовий, десь 38.50 сьогодні
Креди Агриколь - один из немногих крупных банков, где меня никогда не было. Есть хоть одна весомая причина сюда зайти? Раздумываю над пополнением коллекции банков...
Искатель написав:Креди Агриколь - один из немногих крупных банков, где меня никогда не было. Есть хоть одна весомая причина сюда зайти? Раздумываю над пополнением коллекции банков...
Искатель написав:Креди Агриколь - один из немногих крупных банков, где меня никогда не было. Есть хоть одна весомая причина сюда зайти? Раздумываю над пополнением коллекции банков...
ну у меня тут з/п-карта, кредит наливали был СЭП-анлим, порезали
Якщо не завадить тренінг по 4999.99 то ВСЕ таки анлім
Якщо не завадить тренінг по 4999.99 то ВСЕ таки анлім
у них, в отличие от Кредо, какой-то дибильный роутинг, через карточный счет, что ли: выскакивают лимиты, при снятых лимитах, потом исчезают... думаю что по пятаку без нервов слать не получится
Amethyst Дякую дуже. Не для себе, по своєму через реструктуризацію віришили у 22-му. Знайомій відмовили, шукає варіанти. Картки немає. Підкажіть ще, можна віддалено в онлайн-банкінгу зареєструватися?