|
Фідокомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 27 січ, 2010 20:03
ranger написав:21 числа потребовал развёрнутую выписку банка с подписья и печатью по всем платежам по кредиту на текущее число. Получил ответ, что могу получить распечатку с базы, но без подписи. А с печатью только за декабрь, но без последних платежей, которые я сделал 29 декабря и 13 января и то надо будет оплатить 20 грн. Заплатил 20 грн. и получил выписку, в которой стоит сумма долга и сумма по уплаченному телу и процентам за ноябрь.
Шановний ranger, те, що банк видає на офіційному бланку, з печатками і підписами - це довідки. І, правда, довідка про кредит коштує 20 грн. А от те, що вам спочатку запропонував менеджер є випискою по кредиту, яка безкоштовно надається банком і має потрібну для вас інформацію, втім, на ній не ставлять печаток. Якщо вам потрібна інформація по кредиту, а не печатки і підписи (довідки в першу чергу потрібні посольствам, держ органам і т.д.), то просіть саме виписку.
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 січ, 2010 20:20
akula grandis
Ну так всеже решено что-то на совещании или нет? В таком виде доп. соглашение и график большинство не подпишет. Очень красиво написано на сайте Эрсте: "...никаких существенных изменений в договоре...", "...все для удобства работы с клиентами...". Будет это все соответствовать действительности?
-
yrik
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 січ, 2010 20:22
Krees написав: Объясните пожалуйста наличие в доп. соглашении пункта 1.7.2., учитывая то, что у меня валютный кредит и по основному договору я ничего кроме тела и процентов оплачивать не должен? "1.7.1.повернення кредиту (основної позичкової заборгованості) та сплата процентів за користування кредитом здійснюється Позичальником щомісячно (прописом) числа кожного місяця, починаючи з місяця, наступного за місяцем отримання кредиту, згідно з Графіком погашення, наведеним в Додатку №2 до Кредитного договору (надалі – Графік), який викладається в новій редакції згідно з Додатком №2 до цієї Додаткової угоди. Кожний Графік, сформований станом на більш пізню дату та підписаний Сторонами, заміняє попередній підписаний Сторонами Графік, сформований станом на більш ранню дату, без укладення Сторонами додаткової угоди (договору про внесення змін та/або доповнень) до Кредитного договору; 1.7.2. сплата комісій та інших обов’язкових платежів за Кредитним договором, здійснюється Позичальником відповідно до Графіку платежів за кредитним договором, наведеним в Додатку №1 до Кредитного договору, який викладається в новій редакції згідно з Додатком №1 до цієї Додаткової угоди."
Krees, дані пункти були в першій редакції додаткової угоди (очевидно ви маєте не останній варіант допу) і за рекомендаціями клієнтів, вони вже були змінені. В поновленій додатковій угоді пункти замінені на 1.7. З урахуванням п.1.4, п.1.11 цієї Додаткової угоди повернення кредиту (основної позичкової заборгованості) та сплата процентів за користування кредитом здійснюється Позичальником щомісячно (прописом) числа кожного місяця, починаючи з місяця, наступного за місяцем отримання кредиту, згідно з Графіком погашення, наведеним в Додатку №1 до цієї Додаткової угоди (надалі – Графік). Кожний Графік, сформований станом на більш пізню дату та підписаний Сторонами, заміняє попередній підписаний Сторонами Графік, сформований станом на більш ранню дату, без укладення Сторонами додаткової угоди (договору про внесення змін та/або доповнень) до Кредитного договору.
Безперечно, нічого додатково, і особливо не задекларованих банком комісій не буде. Ви можете отримати останній варіант додаткової угоди у відділенні, в якому ви обслуговуєтесь.
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 січ, 2010 20:33
yrik написав:В таком виде доп. соглашение и график большинство не подпишет. Очень красиво написано на сайте Эрсте: "...никаких существенных изменений в договоре...", "...все для удобства работы с клиентами...". Будет это все соответствовать действительности?
yrik, до речі, допи і нові графіки підписані більшістю клієнтів. При цьому ми розуміємо, що створили ряд незручностей деяким клієнтам, тому вже внесли ряд змін в додаткові угоди (я про них писала вище). Наразі ми також працюємо над покащенням самої ІТ-системи, що, сподіваюся, стане відчутним вже в наприкінці весни.
Щодо зручності та ефективності роботи з клієнтами, то будь-яка нова ІТ-система завжди спочатку спричиняє незручності, але з часом зміни стають перевагою як для клієнтів, так і для банку. Я думаю, Ви це обов'язково побачите (якщо зіичано остаточно нас не зненавидите в процесі адаптації до змін).
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 січ, 2010 20:41
yyyyyyyyy написав: У вівторок відбулася чергова нарада, але наболівші питання позичальників так і не вирішено!!!
yyyyyyyyy, ми можемо ще раз обговорити ваші наболілі питання, можливо ми таки щось пропустили. Втім, якщо я не помиляюся, то питання з процентами вирішено - якщо клієнт не може сплатити проценти за повний термін користування кредитом, то на нього наразі не накладається жодних штрафів. Якщо ви скажете, що ще насправді вас не влаштовує, ми готові йти на зустріч. Тільки, будь ласка, давайте будувати конкретний діалог і обговорювати питання, які вас хвилюють, а не гіпотетично можуть хвилювати. Буду, правда, дуже вдячна за конструктивну розмову.
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 січ, 2010 20:48
Krees написав: Интересует и ещё этот момент: "1.9.3. У разі дострокового часткового погашення кредиту наступне погашення відбувається згідно з Графіком без включення суми планового погашення до достроково погашеної суми по кредиту, якщо тільки: - Позичальник достроково не сплачує суму, яка дорівнює або перевищує розмір подвійного щомісячного платежу за кредитом згідно Графіку та - Позичальник додатково не надасть Кредитору заяву про перегляд Графіку у зв’язку з достроковим частковим погашенням кредиту, а - Кредитор не санкціонує таке дострокове погашення з переглядом Графіку та - Сторони не підпишуть новий Графік."
Не могу понять, если я досрочно погашаю сумму, которая меньше двойного размера ежемесячного платежа, то на какую сумму считаются проценты? Они считаются по Графику независимо от того, что на самом деле тела уже меньше??? Как разъяснить этот пункт?
Krees, незалежно від суми погашення всі проценти нараховуються на залишок - нічого не змінилося.
В цьому пункті йдеться лише про те, що банк буде перераховувати графік за умови сплати по кредиту за 2 місяці. При цьому клієнт може хоч щодня дострогово гасити свій кредит, наприклад, по 1 долару, але через 1 долар ні клієнту, ні банку не доведеться тратити час на перепідписання нового графіку.
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 січ, 2010 21:50
[quote="akula grandis"][quote="yyyyyyyyy"]Це просто затягування часу.... У вівторок відбулася чергова нарада, але наболівші питання позичальників так і не вирішено!!! МОЖЕ ПОТРІБНО ОГОЛОСИТИ ДЕФОЛТ!!!! ХТО ПІДТРИМУЄ -ВІДГУКНІТЬСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Вы присутствовали на "нараде"? откуда такая уверенность, что ничего не решено?
Хотите "ОГОЛОСИТИ ДЕФОЛТ"? чей банковский - не дотягиваете по полномочиям. Свой дефолт? - залоговое имущество готовьте к продаже! Цирк ей богу![/quote]
Послухайте Ви akula grandis!!! Про свої повноваження я знаю і без Ваших нагадувань. Ви б подумали про свої повноваження і про своє майно... Чи продавати вже нічого??? А про цирк - огляніться навколо себе...
-
yyyyyyyyy
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 січ, 2010 21:54
[quote="kibas"][quote="mxm"][quote="yyyyyyyyy"]Це просто затягування часу.... У вівторок відбулася чергова нарада, але наболівші питання позичальників так і не вирішено!!! МОЖЕ ПОТРІБНО ОГОЛОСИТИ ДЕФОЛТ!!!! ХТО ПІДТРИМУЄ -ВІДГУКНІТЬСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Оголосіть геволт, це буде простіше, а що таке дефолт Ви, мабуть, ще не зовсім розумієте.  [/quote]
Как говорят в Одессе...  [/quote]
Може в Одесі кажуть ГЕВОЛТ, а у нас дефолт. А мені не до СМІХУ,,,
-
yyyyyyyyy
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 01:24
yyyyyyyyy
Давайте немножко успокоимся. Банк уже понял, что есть такие придиры как мы (которые отказываются подписывать абсолютно безграмотный документ с приложениями (кстати, а у ваших юристов есть полное высшее образование, или это практикующие, прогуливающие студенты юридического училища?).
Так вот, наши нервы - это наше здоровье и наше будущее!
Я так понимаю доп.соглашение начинает приобретать кое-какие изменения и пока я не выясню все вопросы, по всем пунктам которые у меня вызвали возмущение - ничего подписывать не буду.
И это моё право, которое у честного и добросовестного заёмщика никто не вправе отобрать.
Относительно сложностей Вашей системы - это не наши, собственно, проблемы. Наши проблемы создаёТ Банк, отнимая дорогостоящее для некоторых время.
У меня вопрос: почему вместо 15-ти дней, которые давались клиенту раннее для погашения кредита, сейчас даётся ОДИН ИЗ 15-ти дней?
Востаннє редагувалось Krees в Чет 28 січ, 2010 10:31, всього редагувалось 1 раз.
-
Krees
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 10:13
У кого появится новое доп. соглашение прошу вывесить на всеобщее обозрение или хотя бы те пункты, с которыми МЫ все несогласны.
-
lenin39
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему