|
Фідокомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 28 січ, 2010 10:30
Yaryna написав:ranger написав:21 числа потребовал развёрнутую выписку банка с подписья и печатью по всем платежам по кредиту на текущее число. Получил ответ, что могу получить распечатку с базы, но без подписи. А с печатью только за декабрь, но без последних платежей, которые я сделал 29 декабря и 13 января и то надо будет оплатить 20 грн. Заплатил 20 грн. и получил выписку, в которой стоит сумма долга и сумма по уплаченному телу и процентам за ноябрь.
Шановний ranger, те, що банк видає на офіційному бланку, з печатками і підписами - це довідки. І, правда, довідка про кредит коштує 20 грн. А от те, що вам спочатку запропонував менеджер є випискою по кредиту, яка безкоштовно надається банком і має потрібну для вас інформацію, втім, на ній не ставлять печаток. Якщо вам потрібна інформація по кредиту, а не печатки і підписи (довідки в першу чергу потрібні посольствам, держ органам і т.д.), то просіть саме виписку.
1. С меня за справку срубили 30 грн.....
2. По кредиту дается справка, а выписка может быть только по счету!
3. А любой документ, который выдается клиенту (в т.ч. и выписка) должны быть заверенны, хотя бы штампом исполнителя, иначе это туалетная бумага. Не так ли шановни банкиры.....
-
kibas
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 10:36
Для чего мне, Клиенту, подписавшего давным-давно кредитный договор этот пункт, и о каких разрешениях идёт речь вообще???
"2.3. Позичальник отримав всі без виключення дозволи та схвалення від будь-якого компетентного державного органу або будь-якої іншої третьої сторони, які необхідні з будь-яких причин для (а) правомірного оформлення Кредитного договору, в тому числі цієї Додаткової угоди і будь-яких інших договорів або документів, пов’язаних з Кредитним договором, (б) отримання кредиту, і (в) виконання Позичальником будь-яких своїх зобов’язань, що виникають на підставі або у зв’язку з Кредитним договором або будь-якими іншими договірними документами, що пов’язані з Кредитним договором, і всі без виключення такі дозволи та схвалення є чинними у повному обсязі."
-
Krees
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 10:38
Для чего перегружать договор пунктами, которые даже нотариусы не пишут при заверении???
2.1. Позичальник є право- та дієздатною особою, що вправі набувати прав та здатна виконувати обов’язки, в тому числі, вчиняти будь-які правочини, включаючи без обмеження укладення Кредитного договору, в тому числі цієї Додаткової угоди, а також створення інших договірних відносин, пов’язаних з Кредитним договором та виконанням своїх зобов’язань за Кредитним договором. 2.2. Позичальник діє цілеспрямовано, свідомо і добровільно, не порушуючи прав третіх осіб, бажаючи реального настання правових наслідків, обумовлених Кредитним договором, розуміючи значення своїх дій та керуючись ними, не помиляючись щодо обставин, обумовлених Кредитним договором, в тому числі цією Додатковою угодою, без впливу обману, насильства чи тяжкої для Позичальника обставини, без наміру приховання іншого правочину чи нестворення правових наслідків.
-
Krees
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 10:43
Считаю это вообще бредовым пунктом!!! Кредитный договор подписан, в то время пдавались определённые документы и должник подписывался о том что они правильные. Об ответственности должник тоже уведомлен. С какой стати я должен подписывать доп.соглашение с дублирующим пунктом который отвечает за прошедшее время????????????
Какой маразматик это сочиняет????????
"2.6. Документи, які підтверджують його фінансовий стан, які датовані на дату подання їх Кредитору, були подані останньому в завершеному та правильному стані і вірно відображають фінансове становище Позичальника на цю дату і на періоди, що закінчились на той час. За час після дати складання таких документів не відбулося несприятливих матеріальних змін у фінансовому стані Позичальника (у випадку суттєвих несприятливих змін у фінансовому стані - Позичальник повинен повідомити про це Кредитора письмово)."
-
Krees
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 10:54
В общем ребята из Банка. Ежедневно я нахожу новые и новые "грехи" Вашего соглашения.
Если Вы уж так сильно настроены на то чтобы не терять клиентов, работать с хорошей репутацией, для чего предлагать нам, Источникам вашего дохода, создателям вашей репутации, подписывать бездарный документ. Если у вас случилась эта хрень с програмой, ну так давайте на одной странице напишем существенные изменения, зачем тыкать то, что забыли при подписании кредитного??? Это не мои ошибки и не ошибки других клиентов - это ваши ошибки, почему мы должны с ними ПИСЬМЕННО соглашаться? Если они полностью, не совпадают с моим волеизъявлением???
Этот пункт например вообще как пощёчина в этой ситуации: "2.2. Позичальник діє цілеспрямовано, свідомо і добровільно, не порушуючи прав третіх осіб, бажаючи реального настання правових наслідків, обумовлених Кредитним договором, розуміючи значення своїх дій та керуючись ними, не помиляючись щодо обставин, обумовлених Кредитним договором, в тому числі цією Додатковою угодою, без впливу обману, насильства чи тяжкої для Позичальника обставини, без наміру приховання іншого правочину чи нестворення правових наслідків."
-
Krees
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 11:28
[quote="Yaryna"][quote="yyyyyyyyy"] У вівторок відбулася чергова нарада, але наболівші питання позичальників так і не вирішено!!![/quote]
yyyyyyyyy, ми можемо ще раз обговорити ваші наболілі питання, можливо ми таки щось пропустили. Втім, якщо я не помиляюся, то питання з процентами вирішено - якщо клієнт не може сплатити проценти за повний термін користування кредитом, то на нього наразі не накладається жодних штрафів. Якщо ви скажете, що ще насправді вас не влаштовує, ми готові йти на зустріч. Тільки, будь ласка, давайте будувати конкретний діалог і обговорювати питання, які вас хвилюють, а не гіпотетично можуть хвилювати. Буду, правда, дуже вдячна за конструктивну розмову.[/quote]
Особисто я не обговорював з Вами питань щодо мого кредиту... Ви напевно мене з кимось зплутали...
-
yyyyyyyyy
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 11:38
На момент получения кредита в Эрсте я имел действующий кредит в др банке, который на сегодня погасил и т.п.. Но Эрсте хочет чтоб я подписался под таким пунктом "Ані на момент укладення Кредитного договору, в т.ч. цієї Додаткової угоди, ані на момент отримання кредиту Позичальник не має будь-яких інших непогашених (діючих) зобов'язань щодо кредитів, позик, позичок, гарантій, порук (в т.ч. майнових), боргових цінних паперів, застав або будь-яких інших подібних зобов'язань, отриманих від третіх осіб або наданих на користь третіх осіб, про які Кредитора не було письмово повідомлено позичальником"
Кстате, невыполнение данных условий прописано в праве банка досрочно требовать погашение кредита
-
kibas
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 11:58
Я, как вижу и многие другие форумчане, для себя решение по поводу НЕПОДПИСАНИЯ приняли окончательно. Мы не требуем от банка внесение каких-то изменений в доп.соглашение. Оно в любом виде не будет подписано, как никчемное. Хочется предостеречь других от необдуманных действий. Как минимум, перед тем, как чтото подписывать - внимательно! вчитаться.
Есть у меня конкретные вопросы:
1. Действия банка в отношении заемщика при неподписании им доп.соглашения
2. Работа так называемого ихнего ПО, если часть заемщиков, даже меньшая, останется на первичных договорах и условиях
-
kibas
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 12:00
kibas написав:На момент получения кредита в Эрсте я имел действующий кредит в др банке, который на сегодня погасил и т.п.. Но Эрсте хочет чтоб я подписался под таким пунктом "Ані на момент укладення Кредитного договору, в т.ч. цієї Додаткової угоди, ані на момент отримання кредиту Позичальник не має будь-яких інших непогашених (діючих) зобов'язань щодо кредитів, позик, позичок, гарантій, порук (в т.ч. майнових), боргових цінних паперів, застав або будь-яких інших подібних зобов'язань, отриманих від третіх осіб або наданих на користь третіх осіб, про які Кредитора не було письмово повідомлено позичальником" Кстате, невыполнение данных условий прописано в праве банка досрочно требовать погашение кредита
Кстати, это как раз то, о чём я тоже писал: как можно подписывать в доп.соглашении то, что было в прошлом???? Это ни в какие рамки моральные и юридические не влазит. Полный бред. Можно написать о настоящем, но уж точно не о прошлом!!!!
Уважаемые сотрудники Банка, ОЧЕНЬ ВАС ПРОСИМ, обратитесь за помощью к юристам специалистам, которые смогут сделать корректный документ удовлетворяющий обе стороны. Довожу до Вашего сведения, что ЗУ "О защите прав потребителей" запрещает стороне обязывать другую сторону подписывать документы, которые ставят эту вторую сторону (должника в нашем случае) в худшие условия, не равные!!!
Почитайте хотя бы основы и предоставьте доп.соглашения с нашими замечаниями.
А лучше написать толькое реальные изменения, они поместяться на одной странице!
Услыште нас пожалуйста И МЫ УСПОКОИМСЯ И ВАМ БУДЕТ ХОРОШО!!!!
-
Krees
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 12:28
[b]Krees[/b]
А может мы не с того начали?В п. 5.6 кредитного договора написано,что я досрочно должен погасить кредит в случае... отказа от от изменения условий настоящего Дог.,в порядке предусмотр. п.6.1 Договора.
Так вот,в п .6.1 указано, что подписываться доп.соглашение должно в случае изменения кредитной политики в следствие решений законодательной или исполнительной власти,Нац. банка и Кредитора,а также,в случае наступления другого события,кот. имеет непосредственное влияние на стоимость кредитных ресурсов Кредитора и не зависит от желания сторон ,которая, в свою очередь, приводит к увеличению или уменьшению кредитной ставки.Нет ни слова про новое программное обеспечение.Кредитная ставка,как заверяет нас банк,не изменяется.Т.е. основания,на которых банк требует от нас подписания доп соглашения не прописаны в основном договоре и ,следовательно,подписывать это доп соглашение мы не обязаны.
-
GFK
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему