Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 985986987988989 ... 1612>
Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2010 13:32

наблюдательный написав: Безработица и курс гривны. Но в любом случае банки в Украине будут работать всегда, не зависимо от того, будет сибирский зверёк, или нет. Если даже половина банков ляжет, то другая половина станет только сильнее, так как к ним отойдут клиенты банкротов.

Вы пишите, что Б будут работать всегда или что эти же Б будут выдавать реальные деньги всегда? Уточните.

ЗЫ
Мы с Вами не в США (я лично сожалею)
activist

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2010 14:02

квестор написав:
easy написав:Народ, вы вообще имеете представление как Квестор делает свой анализ?! :shock:

Чтобы отвечать на вопросы про состояние банка на сегодня надо иметь хороший инсайд на топ уровне в самих банках, что не относится к нашему уважаемому автору.

Прогнозы (в т.ч. Квестора) всегда основываются на несколько устаревших данных, например, в первую декаду февраля выйдет статистика НБУ по всем банкам по состоянию на 1.01.2010 , Квестор засядет за чай или каву :wink: и к середине февраля даст нам свое видение. Но поскольку обычно в прогноз Квестора не попадает мелочь пузатая, которую качает от одного чиха, то мы можем немного экстраполировать прогноз Квестора (на 1.01.2010) на несколько месяцев.

Согласен, есть оперативные новости по банку, но все-таки основа прогноза - отчеты и цифры!

МИМО.

..по-перше...я НЕ аналізую а СИНТЕЗУЮ.
..по - друге...основа всього - ЛЮДИ..стратегія і тактика поведінки на ринку...а цифри то є "суєта і ловлення вітру".... :wink:

Тобто Ви можете синтезувати, без аналізу ? :shock: Давайте це словоблудіє опустимо

Вот я чомусь так і думав що Ви про людей напишете :D, АЛЕ тоді прошу не писати про всякіє там дурниці типа ліквідності, резервування, адекватність капіталу, диверсифікації, тощо :lol:

А взагалі є ще багато банків з порядними та професійними людьми, але вони в ваших палатах чомусь не фігурують. А чому? А тому, що достатньо парочці їхніх корп. клієнтів покашляти і вони вже не можуть нормально працювати.

Квесторе, я помітив, що Ви себе невпевнено почуваєте, коли йдеться про щось конкретне типу порад щодо банку чи цифр (в даному випадку). Можу запропонувати згадати початок 2000-х років, коли газета "Бізнес" робила рейтинг банків. Так там щодо надійністі банку експертам ставилось дуже просте запитання "В якому банку Ви б зберігали свої гроші?". І все! І не потрібно розробляти якісь хитросплетені коефіцієнти і експерти не беруть на себе зайву відповідальність. Пропоную і Вам подумати в цьому напрямку, а то люди у Вас постійно питають порад, а Ви їх постійно посилаєте... :wink:
easy

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2010 14:17

easy написав:
квестор написав:
easy написав:Народ, вы вообще имеете представление как Квестор делает свой анализ?! :shock:

Чтобы отвечать на вопросы про состояние банка на сегодня надо иметь хороший инсайд на топ уровне в самих банках, что не относится к нашему уважаемому автору.

Прогнозы (в т.ч. Квестора) всегда основываются на несколько устаревших данных, например, в первую декаду февраля выйдет статистика НБУ по всем банкам по состоянию на 1.01.2010 , Квестор засядет за чай или каву :wink: и к середине февраля даст нам свое видение. Но поскольку обычно в прогноз Квестора не попадает мелочь пузатая, которую качает от одного чиха, то мы можем немного экстраполировать прогноз Квестора (на 1.01.2010) на несколько месяцев.

Согласен, есть оперативные новости по банку, но все-таки основа прогноза - отчеты и цифры!

МИМО.

..по-перше...я НЕ аналізую а СИНТЕЗУЮ.
..по - друге...основа всього - ЛЮДИ..стратегія і тактика поведінки на ринку...а цифри то є "суєта і ловлення вітру".... :wink:

Тобто Ви можете синтезувати, без аналізу ? :shock: Давайте це словоблудіє опустимо

Вот я чомусь так і думав що Ви про людей напишете :D, АЛЕ тоді прошу не писати про всякіє там дурниці типа ліквідності, резервування, адекватність капіталу, диверсифікації, тощо :lol:

А взагалі є ще багато банків з порядними та професійними людьми, але вони в ваших палатах чомусь не фігурують. А чому? А тому, що достатньо парочці їхніх корп. клієнтів покашляти і вони вже не можуть нормально працювати.

Квесторе, я помітив, що Ви себе невпевнено почуваєте, коли йдеться про щось конкретне типу порад щодо банку чи цифр (в даному випадку). Можу запропонувати згадати початок 2000-х років, коли газета "Бізнес" робила рейтинг банків. Так там щодо надійністі банку експертам ставилось дуже просте запитання "В якому банку Ви б зберігали свої гроші?". І все! І не потрібно розробляти якісь хитросплетені коефіцієнти і експерти не беруть на себе зайву відповідальність. Пропоную і Вам подумати в цьому напрямку, а то люди у Вас постійно питають порад, а Ви їх постійно посилаєте... :wink:

...прохання відхиляється..бо, ці ліквідності і капіталізації з резервами...є "шліфувальним матеріалом"..які надають картині чіткості і довершеності...але наполягаю, що не є "основою" ( приклад- власна ліквідність є "нижче плінтуса" в держбанках, але вони НЕ збанкрутують)
...пропозиція не приймається....."Бізнес" давно не читаю... :wink:

ПС..я їх посилав...посилаю..і буду посилати..ДУМАТИ.
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2010 15:24

Все равно очень интересно мнение "Квестора", хоть и остается еще больше вопросов. Причем, по всем "палатам", хотел сказать больше по "В", ан нет и по "Б" много,и даже, наверное, и по "А" есть. Но такое деление банков натолкнуло на совсем непредвиденные размышления.
А что бы не быть голословным, пример Хоум Кредит банк. Если сравнивать по показателям, то есть банки с лучшими, но не попавшими вообще ни куда!?. :?
Думаю - время рассудит кто был прав, а кто нет.
Востаннє редагувалось Чукча в Чет 28 січ, 2010 15:25, всього редагувалось 1 раз.
Чукча

Подякував: 31 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2010 15:24

kutuz написав:
квестор написав:
V2 написав:Банк Ахметова розібрався з боргами

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) завершив процес реструктуризації зовнішніх зобов'язань.

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) завершив процес реструктуризації зовнішніх зобов'язань.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби фінустанови.

...швидкий і міцний "жгут" припинив кровотечу..
...ПУМБ твердо стає на шлях одужання... :wink:

Кто бы сомневался :wink:

не все в этом уверены:

Зампред одного из системных банков отметил, что ПУМБ стало легче, однако он не решил свою главную проблему — большая часть оборотов банка «завязана» на предприятиях группы СКМ, которые испытывают трудности. «Они взяли большие кредиты на реконструкцию производства, но не успели закончить обновление мощностей. По этой причине сейчас они проигрывают конкурентную борьбу на рынках России и стран Азии»,— отметил финансист.

В целом в прошлом году украинская металлургия потеряла половину сбыта. Вполне возможно, что СКМ в этом плане чувствует себя лучше, потому что имеет практически монопольное положение на рынке железной руды и коксующегося угля. И все же, утверждает банкир, предприятиям группы очень сложно обслуживать полученные в ПУМБ кредиты.

«Сейчас банк пытается удержать равновесие. Он привлекает депозиты, закрывает временные разрывы в ликвидности и ожидает лучших времен. Безусловно, когда металлургия оживет, все эти разрывы исчезнут. Но вряд ли это случится в ближайшие полгода. Поэтому ПУМБ сейчас важно переждать»,— подчеркнул финансист.

Экономические известия
cuteman

Подякував: 334 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2010 16:25

Ну шо ,форумчане, нихто ничого не знае про "ЗЕМЕЛЬНИЙ БАНК" (ХАРЬКОВ)? Оце так вляпався ,мий друже, шо даже шановний КВЕСТОРЕ ничого не знайшов, шо сказати....!!! :(
INVEST71

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2010 17:49

INVEST71 написав:Ну шо ,форумчане, нихто ничого не знае про "ЗЕМЕЛЬНИЙ БАНК" (ХАРЬКОВ)? Оце так вляпався ,мий друже, шо даже шановний КВЕСТОРЕ ничого не знайшов, шо сказати....!!! :(

..він ще не шукав...на кожного пацієнта потрібен час і здоровя..це не просто "потріпатись"...щось знайду..напишу.. :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2010 20:13

Щиро дякую!!!
INVEST71

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2010 20:20

квестор написав:...прохання відхиляється..бо, ці ліквідності і капіталізації з резервами...є "шліфувальним матеріалом"..які надають картині чіткості і довершеності...але наполягаю, що не є "основою" ( приклад- власна ліквідність є "нижче плінтуса" в держбанках, але вони НЕ збанкрутують)

Якщо основа - не баланси, то дивно виглядає Ваш новий синтез якраз після виходу числових даних від НБУ :roll:

квестор написав:...пропозиція не приймається....."Бізнес" давно не читаю... :wink:

Мені цікаво 14 грудня 2009 це "давно" від сьогоднішньої дати (28 січня 2010)? До чого це я? Да просто пост був від Вас 14 грудня:
квестор написав:Цікаве чтиво..
..."Бізнес" ..свіжий номер....інтерв"ю з ТОПом Каліона Жаком Муньє...особливо для тих хто боїтся повторення "аргентинського танго" у виконанні дочірніх банків Агріколь(Каліон та Індекс).... в Україні... :wink

Квесторе, ну я ж просив бути уважнішим до нас, а Ви..., а я ж..... :(
easy

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2010 20:39

activist написав:
наблюдательный написав: Безработица и курс гривны. Но в любом случае банки в Украине будут работать всегда, не зависимо от того, будет сибирский зверёк, или нет. Если даже половина банков ляжет, то другая половина станет только сильнее, так как к ним отойдут клиенты банкротов.

Вы пишите, что Б будут работать всегда или что эти же Б будут выдавать реальные деньги всегда? Уточните.

ЗЫ
Мы с Вами не в США (я лично сожалею)

Речь ведь идёт не обо всех банках. А об избранных.
Почти половину финансового рынка Украины контролируют банки с иностранным капиталом.
Их украинская доля не столь существенная в их корзине, поэтому потерять авторитет, который зарабатывался десятилетиями, никто не захочет. А авторитет в западном финансовом мире - это всё. Один чих, и твои акции никому не нужны. Лично я себе не представляю, чтобы Путин, например, не выплачивал депозиты в ПИБе, или ВТБ. объявив всем что он банкрот. Не для этого они сюда пришли, заплатив по несколько капиталов.
Банк, это как невеста. Требует индивидуального подхода. Некоторые, прежде чем жениться,
проверяют даже генетический код невесты.
наблюдательный

Подякував: 95 раз.
Подякували: 438 раз.

Профіль

#<1 ... 985986987988989 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор