Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 141142143144145 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 10:48

Krees написав:akula grandis

Подписали - замечательно! Теперь сидите на мине и не мешайте другим проблему решать. Засоряете только форум своими негативными выпадами. Как собака на прохожих гавкаете.

На счет засорения форума - решать не Вам а модератору (это так, чтоб на себя много не брали :wink: )
Собака, вообщето, друг человека, и есть такое выражение : "Чем больше узнаю людей, тем больше хочу быть собакой" так что принял как комплемент :D
И вот что еще хочу "гавкнуть": Вы тут строите на форуме из себя человека с задатками юриста, а как юрист (по всей видимости, начинающий) должны знать, что вопросы договорных отношений решаются не на форумах, а в Банке. На много логичнее и действеннее было бы составить протокол разногласий к КД и заверенную копию оставить себе (не сочтите за совет, ни в коем разе ведь такие юристы сами могут о себе позаботится) :lol:

yyyyyyyyy написав:akula grandis може вже хватить... Якщо у Вас все так добре ,то чому Ви тут??? Коли у мене було все добре - то я на форум навіть не заглядав. Що ж Ви тут забули, коли у Вас все гаразд???

Вот мне нравится эта тонкая Украинская черта: если все хорошо - трескаю тихонько сальцо, и не кому ничего не говорю, а как сарай загорелся - бегу и кричу: "ААААА, помогите!!! сарай горит!!!" (хотя совсем недавно сарай горел у соседа, но Вы тихонько трескали сало....)
А то что я здесь забыл, совсем не Ваше дело) я ведь не спрашиваю Вас что Вы тут забыли :wink:
akula grandis

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 10:58

Вот мне нравится эта тонкая Украинская черта: если все хорошо - трескаю тихонько сальцо, и не кому ничего не говорю, а как сарай загорелся - бегу и кричу: "ААААА, помогите!!! сарай горит!!!" (хотя совсем недавно сарай горел у соседа, но Вы тихонько трескали сало....)
А то что я здесь забыл, совсем не Ваше дело) я ведь не спрашиваю Вас что Вы тут забыли :wink:[/quote

akula grandis ну так и трескайте тихонько сальцо!!! :lol:
yyyyyyyyy

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 11:02

[b]ranger[/b]
В каком законодательстве?В Гражданском кодексе?
GFK

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 11:58

Для reedsimon

Тема доп.соглашений - не совсем избитая тема. В такой ситуации могут оказаться не только заемщики банка. Изменения договорных отношений в одностороннем порядке не думаю что понравились бы, например, вкладчикам банка. А прецедент создан.
kibas

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 12:25

kibas написав:
1. С меня за справку срубили 30 грн.....
2. По кредиту дается справка, а выписка может быть только по счету!
3. А любой документ, который выдается клиенту (в т.ч. и выписка) должны быть заверенны, хотя бы штампом исполнителя, иначе это туалетная бумага. Не так ли шановни банкиры.....

kibas, 30 грн коштує довідка для юр осіб. Якщо у вас кредит на юр особу, то, можливо саме стільки для вас довідка і коштувала.
Якщо вам, а не, наприклад, державним органам, потрібна інформацію по вашому кредиту, то печатка немає жодного значення.
Yaryna

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 12:42

Krees написав:Для чего перегружать договор пунктами, которые даже нотариусы не пишут при заверении???

2.1. Позичальник є право- та дієздатною особою, що вправі набувати прав та здатна виконувати обов’язки, в тому числі, вчиняти будь-які правочини, включаючи без обмеження укладення Кредитного договору, в тому числі цієї Додаткової угоди, а також створення інших договірних відносин, пов’язаних з Кредитним договором та виконанням своїх зобов’язань за Кредитним договором.
2.2. Позичальник діє цілеспрямовано, свідомо і добровільно, не порушуючи прав третіх осіб, бажаючи реального настання правових наслідків, обумовлених Кредитним договором, розуміючи значення своїх дій та керуючись ними, не помиляючись щодо обставин, обумовлених Кредитним договором, в тому числі цією Додатковою угодою, без впливу обману, насильства чи тяжкої для Позичальника обставини, без наміру приховання іншого правочину чи нестворення правових наслідків.

Ці пункти є стандартними для договорів. Як доводить досвід, деякі позичальники для того аби не повертати кредит, іноді навіть стверджують, що були на момент підписання документу не дієзнатними чи робили це не добровільно.
Погоджуюся, в результати виходить надто багато букв, але така консервативність є виправданою, адже ми відповідальні за кошти наших клієнтів і акціонерів.
Yaryna

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 12:47

Посоветуйте, как быть? Все знают о пункте в кредитном договоре о своевременном предоставлении информации про изменение финансового положения заемщика.
Перед новогодними праздниками я уволился с постоянного места работы в связи с снижением заработной платы и задержками в выплате последней, оформился как ФЛ-П и теперь работаю на себя. Мое финансовое положение при этом не изменилось - плачу по кредиту своевременно и в полном объеме!. Но теперь документально банку это будет сложно подтвердить (имею в виду справку о доходах, которую нужно ежегодно предоставлять). Поскольку основная часть дохода - неофициальная. Вот теперь вопрос: тянуть с этим до последнего, а потом падать на мороз, или пойти с повинной в банк? Существенное ли это нарушение договора? Договор кредитования такой, как и у большинства - на автомобиль (авто-сходы).
Заранее спасибо за совет!
yrik

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 12:59

kibas написав:То что не обязаны это понятно однозначно. Но банк запугивает, требует внесения денег на погашение через т/счет, снял самостоятельно со счета в 1,5 раза больше на погашение % за декабрь, не принимает деньги в досрочное погашение, грозит санкциями при непогашении тела кредита при наличии переплаты, и т.д. и т.п... Как с этим быть

kibas ми вже тут обговорювали ці питання, втім, я повторюся:
1. Банк нікого не залякує: ми, правда, впровадили нове ПЗ, основою якого є те, що клієнти використовуються поточний рахунок для здійснення різних операцій, в тому числі, спрати за кредит. Це робиться, для того, щом в майбутньому спростити життя, як клієнтам, так і банку, але зараз, в виникає ряд змін, які, по великому рахунку, і відбражені в доп угоді.
2. Сплата процентів за 1,5 місяця - пов'язана з тим, що тепер проценти нараховуються щодня, а отже, логічно, що клієнти платять за фактичний час користування кредитом, а не із запізненням на 15 днів.
3. Клієнти, як і раніше, можуть достроково погашати свій кредит.
4. Наразі, санкції не були застосовані, адже ми розуміємо, що зараз на клієнтів лягає додаткове навантаження. При цьому, ми розраховуємо, що клієнти будуть платити як за тіло, так і за проценти по кредиту вчасно.
Yaryna

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 13:01

yrik

Формально - да. Но в этом случае есть и плюсы. К примеру у Вас закончились поступления ден. средств, то вы можете смело добиваться (договариваться с банком) реструкторизации. В настоящее время в Ерсте помоему можно делать реструкторизацию на 1 год.
FLA

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 13:04

yrik написав:Посоветуйте, как быть? Все знают о пункте в кредитном договоре о своевременном предоставлении информации про изменение финансового положения заемщика.
Перед новогодними праздниками я уволился с постоянного места работы в связи с снижением заработной платы и задержками в выплате последней, оформился как ФЛ-П и теперь работаю на себя. Мое финансовое положение при этом не изменилось - плачу по кредиту своевременно и в полном объеме!. Но теперь документально банку это будет сложно подтвердить (имею в виду справку о доходах, которую нужно ежегодно предоставлять). Поскольку основная часть дохода - неофициальная. Вот теперь вопрос: тянуть с этим до последнего, а потом падать на мороз, или пойти с повинной в банк? Существенное ли это нарушение договора? Договор кредитования такой, как и у большинства - на автомобиль (авто-сходы).
Заранее спасибо за совет!

yrik, найкраще буде якщо ви поспілкуєтеся із менеджером/начальником відділення, в якому отримували кредит. Якщо ви нормально платили за кредитом раніше і зараз не маєте заборгованості, то проблем не повинно бути. Втім, найкраще це питання проговорити з людиною, яка вас обслуговує.
Yaryna

#<1 ... 141142143144145 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ