|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 29 січ, 2010 10:47
Только что вернулся из отделения Дельтабанка, переложил депозит, все было хорошо во время оформления, но общение с кассиром убило всю идиллию  Поэтому захотелось высказаться. Я смотрю в ветке есть представители банка, есть надежда, что это возьмут на заметку.
Ситуация: я уже много лет клиент банка, по сравнению с остальными банк всегда радовал как условиями вкладов, так и обслуживанием. Это был где-то 4-ый или 5-ый депозит. Старый закончился, я доплачивал до круглой суммы (порядка несколько десятков тыс. грн) и открывал новый депозит. Для доплаты у меня были только крупные купюры. Кассир сказала, что у нее в кассе нет мелких денег и попросила у меня дать что-то там несколько грн и сколько-то там копеек. Я сказал что рад бы, но увы, нет возможности. В общем, этот небольшой спор закончился тем, что она с гневом взяла нужную сумму из своего кошелька (наверное, здесь я должен был почуствовать себя виноватым и сказать "не надо сдачи") и буквально швырнула их на стойку. Совок - совком. Но девушка кассир не похожа на тетку, просидевшую несколько десятков лет в кассе Сбербанка  Конечно, не ее вина, что в кассе нет мелких денег, но я не увидел ни намека на попытку решить проблему не в ущерб репутации банка.
Ситуация идиотская до смеха. Постоянный клиент принес очередной некопеечный вклад в банк, который не может решить такой пустяковый вопрос со сдачей. Я вот теперь думаю - может не стоило по инерции сохранять лояльность банку? Наверное, что-то изменилось там внутри и это что-то проявляется вот в таких мелочах, которые, тем не менее, портят как впечатление от банка, так и немного настроение.
Может действительно стоило плюнуть на эту мелочь и оставить "на чай", а?
-
sergei76
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 січ, 2010 10:47
ygn написав:eve. На сайті вже є така інформація щодо Зростаючого. Вивчивши ці зміни, даю прогноз, що по гривні ставки будуть 20-23.5%, по валюті 11-13%.
ygn, це на рік? На півроку по зростаючому виходить 21,20 % в гривні (а якщо ДР, то 22,20 %). На рік вклади будуть дорожчі, очікую 24 % в нац)
Так само вбачаю в цих діях ознаки стабілізації, як в самому банку,так і на ринку.
-
Irinka
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 січ, 2010 11:08
Irinka. Наші прогнози на рік майже співпадають. Залишилось тільки дочекатись.
-
ygn
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 січ, 2010 15:22
[quote="sergei76"]
Шановний sergei76,
Банк, так само як і Ви, зацікавлений у забезпеченні якісного обслуговування як існуючих, так і потенційних Клієнтів, а удосконалення сервісу обслуговування – є найбільшим пріоритетом у роботі Банку.
Отже, ми будемо Вам вдячні, якщо Ви надасте уточнюючу інформацію про адресу відділення Банку, де Ви обслуговувалися, на ел. адресу:
consultant@deltabank.com.ua або info@deltabank.com.ua
Ми вдячні Вам за проявлений інтерес до Дельта Банку. Сподіваємося, що зазначений інцидент не затьмарить перспектив нашої подальшої співпраці.
-
Delta official
-
-
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 січ, 2010 18:47
Betis_ck написав:Irinka написав:ygn написав: Резко снижаются ставки. Если валютные на 2%, то гривневые не меньше двух, а скорее всего все 3%.
ygn, так вже і різко? Чи є велика різниця між 26 % та 23 % (якщо дійсно гривневі знизять на 3 %). Все рівно чи не найвищий відсоток на ринку залишиться.
23% - далеко не найвищий на ринку... УПБ, Хрещатик, Кредитпром, ПИБ - це тільки ті банки, що зразу прийшли в голову... В кращому разі 23% конкурентна ставка, але ж Дельта позиціонував себе як банк, в якого найвищі ставки... Невже роздрібні кредити так подешевшали...?
Betis_ck,
наразі ставки лишень підвищили, що буде далі - подивимося, побачимо цифри - подисктуємо)
Щодо кредитпрому, то дійсно зараз в них в середньому трошки нижчі, ніж в дельті, як, в принципі, і завжди. Якщо дельта зменшить, ситуація дійсно може змінитися, далі буде.
В хрещатику окремі акційнй продукти дотягують до 24 %, проте тільки по продуктах з диференційованою ставкою залежною від строку розміщення коштів, поправте, бо можу помилятися, не придивлялася. За інші не в курсі. УПБ, хто це? 
-
Irinka
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 січ, 2010 18:57
Та хто ж в Хрещатик чи Кредитпром понесе, це ж треба зовсі без голови бути...
-
lenin39
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 29 січ, 2010 21:56
дельта завжди виконував свої зобов'язання по депозитам - не довіряти банку підстав немає - думаю, пережили 2009 рік з прибутком і без крайнощів - і в подальшому нас не підведуть. на скільки знаю окрім споживчих кредитів - вже рік успішно завойовують сегмент обслуговування юр. осіб.
а стосовно якості обслуговування - то у них це зараз питання№1 - кожна скарга клієнта, навіть у телефонному режимі на колл-центр - фіксуються і відразу вживаються заходи до відділення, де допущено порушення. Мені, напрклад, щомісяця телефонують з опитуванням про обслуговування у відділенні, де я постійно буваю - питання і з приводу "чи відразу мені приділили увагу" і "чи отримала я завоволення від відвідування банку" - рейтинги у них там - щось таке.
-
eve
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 29 січ, 2010 22:50
eve
Запевняю - навіть звернення тут, на форумі, не залишаються поза увагою  Та Ви, мабуть, і самі це помітили 
-
Hot-line
-
-
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 січ, 2010 23:07
Отримав лист е-поштою.
Вашему вниманию предлагаются последние новости от Дельтабанка
2010-01-29 18:46:00 Внимание! С 10 февраля снизятся депозитные ставки
Обращаем Ваше внимание на то, что пересмотр ставок будет касаться только новых депозитных договоров.
С 10 февраля 2010 Дельта Банк снижает ставки по депозитам. Обращаем Ваше внимание на то, что пересмотр ставок будет касаться только новых депозитных договоров.
Снижение размеров процентных ставок для новых депозитных соглашений в среднем составит:
- максимально 1,5% для вкладов в национальной валюте;
- максимально 1,0% для вкладов в долл. США \ Евро.
Ставки по действующим депозитам наших клиентов останутся на том же уровне и на условиях, указанных в договорах, поскольку, мы всегда думаем о клиентах. Мы за прозрачные и предсказуемые отношения с клиентами: информируем их о новостях, отвечаем на вопросы, предоставляем данные финансовой отчетности банка - поскольку считаем, что клиент должен знать, в каком направлении движется банк.
Даже по новым условиям, ставки по депозитам в Дельта Банка останутся самыми высокими на рынке, поскольку мы позиционируем себя как банк, у которого ставки по депозитам всегда самые выгодные, всегда идут по верхнему уровню существующих предложений. Это связано с тем, что у нас другая модель бизнеса, мы можем позволить себе держать высокий уровень процентных ставок по депозитам! Отдельно следует отметить, что для нас важнее отдать дополнительные проценты клиенту, чем вложить их в рекламу.
Обращаемся ко всем клиентам, которые планируют положить деньги на депозит, или у которых действие депозитного договора заканчивается. Вы можете воспользоваться возможностью и заключить депозитный договор по существующим ставкам, вплоть до 10 февраля 2010 года.
Также хотим отметить, что в рамках программы «Коло друзів» для Главных друзей (те клиенты, которые приводят друзей в Дельта Банк) ставки останутся без изменений и на высоком уровне. У Вас есть уникальная возможность зафиксировать наивысшую ставку до 27% годовых в грн. до конца 2010 года, порекомендовав Дельта Банк своим друзьям.
Детали программы узнавайте на «горячей» линии банка:
0 (44) 428-95-95 или 0-800-500-600
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 січ, 2010 23:17
Irinka написав:Betis_ck написав:Irinka написав:ygn написав: Резко снижаются ставки. Если валютные на 2%, то гривневые не меньше двух, а скорее всего все 3%.
ygn, так вже і різко? Чи є велика різниця між 26 % та 23 % (якщо дійсно гривневі знизять на 3 %). Все рівно чи не найвищий відсоток на ринку залишиться.
23% - далеко не найвищий на ринку... УПБ, Хрещатик, Кредитпром, ПИБ - це тільки ті банки, що зразу прийшли в голову... В кращому разі 23% конкурентна ставка, але ж Дельта позиціонував себе як банк, в якого найвищі ставки... Невже роздрібні кредити так подешевшали...?
Betis_ck, . УПБ, хто це? 
А ви подумали УкрПромБанк?
УПБ = Украінський Професійний Банк 
-
Betis_ck
-
-
- Подякував: 1109 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль