Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
flysoulfly написав:Наверное, надо валютную карту открывать, если она под выплату чисто валютного депо бесплатно открывается по аналогии с гривнедепо.
На прошлой неделе я звонил на горячку с вопросом если я валютообмен сделаю на имеющуюся долларовую депозитку - какой будет комис? Ответили - 1.5% сам обмен + 1 % за зачисление на депозитку. Я так понял ссылались на п.3.3 отсюда https://www.radabank.com.ua/wp-content/ ... 092023.pdf - видимо какой-то из приведенных там счетов задействован в валютообмене и деньги капают с него на депозитку. От того и комис.
flysoulfly написав:Наверное, надо валютную карту открывать, если она под выплату чисто валютного депо бесплатно открывается по аналогии с гривнедепо.
На прошлой неделе я звонил на горячку с вопросом если я валютообмен сделаю на имеющуюся долларовую депозитку - какой будет комис? Ответили - 1.5% сам обмен + 1 % за зачисление на депозитку. Я так понял ссылались на п.3.3 отсюда https://www.radabank.com.ua/wp-content/ ... 092023.pdf - видимо какой-то из приведенных там счетов задействован в валютообмене и деньги капают с него на депозитку. От того и комис.
зачисление с комиссией даже на валютную депозитку?? - это ж всьо Рада останется без нас.
Nimbler написав:mustbe Банк Альянс теж продає валюту без розміщення на депозит долар або євро
зараховано на поточний USD рахунок
А напомните,плиз, как там валютный текущий открывают, бесплатно ? или бесплатно только под выплату депозита какого-то
в мене рахунки, які відкривалися дуже=дуже давно, по памяті щось дрібне 50-100 грн, на фоні профіту копійки. Треба уточняти, що зараз, платно чи пару* грн беруть
Хтось пробував купувати більше ніж на 50т.грн. у Сенс? Купив в межах ліміту, пробую ще, пише й далі по 37,40. Що буде, спише все ж таки одразу більшу суму чи можливо потім "до знімають"?