Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Игорь Алексеевич написав:Мотор весной и Мотор сейчас 2 большие разницы. Сейчас в него не то что вкладываться, в него заходить страшно. Там уже начался отсчёт времени под ВА
не сійте паніку і не робіть волни в тазіку. Кому саме тре обілити свою налічку - велкам, заберете спокійно чрез фонд всю суму і буде козиряти ПЕРЕД ЛЮБИМ ФІНМОНОМ. Заведете в любий банк через виплати фонд суму грошей і будете панувати.
Игорь Алексеевич написав:Мотор весной и Мотор сейчас 2 большие разницы. Сейчас в него не то что вкладываться, в него заходить страшно. Там уже начался отсчёт времени под ВА
не сійте паніку і не робіть волни в тазіку. Кому саме тре обілити свою налічку - велкам, заберете спокійно чрез фонд всю суму і буде козиряти ПЕРЕД ЛЮБИМ ФІНМОНОМ. Заведете в любий банк через виплати фонд суму грошей і будете панувати.
На місяць заморозить кошти у випадки як банку жаба цицьку дасть?
Goodman написав:Кому саме тре обілити свою налічку - велкам, заберете спокійно чрез фонд всю суму і буде козиряти ПЕРЕД ЛЮБИМ ФІНМОНОМ. Заведете в любий банк через виплати фонд суму грошей і будете панувати.
та куда там - в половине банков вашей бамажкой про выплату с фонда успешно подотрутся
alex lem напевно ви мічурін, ви ж вправитесь за місяць посадити, виростити та надати документи про походження коштів. Беріть за приклад , ваші кошти - то холодильник. Морозильне відділення коштів ЗАВЖДИ менше , за відділення з коштами до яких є прямий доступ.
Вам дам одну ідею. У вас завжди питають гроші на депозит якщо більше 400000 грн , але не питають чому ви сплачуєте за кредитом суму більше від вашої офіційно мінімалки. Продаєте кредитне майно,і маєте на всю суму продажу довідку. Щодо фінмону. У мене були на руках квітанції щодо отримання через довіреність на ПІБ. Фактично у мене є гроші,але вони не мої для банка,банк готовий їх взяти на окремі ПІБ як отримав по довіреності. Тому варіант з продажем кредитного товару має більше шансів на білий квиток
Кто-то узнавал условия на этот месяц. Для валютообмена по 36,80 достаточно депозита на 100к грн открытого в прошлом месяце, или нужно новые 100к грн в этом месяце открывать
Кто-то узнавал условия на этот месяц. Для валютообмена по 36,80 достаточно депозита на 100к грн открытого в прошлом месяце, или нужно новые 100к грн в этом месяце открывать
Сьогодні дзвонив до них - курс конверту по євро 38,80. І всі комісії враховані (питав про суму до 100К)
Сьогодні дзвонив до них - курс конверту по євро 38,80. І всі комісії враховані (питав про суму до 100К)
дуже жорстко реагуть на місячний оборот 400+. Я пояснив, що оперую коштами інших фізосіб,які мені не належать.