Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 149150151152153 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 14:33

mxm написав:Люди, привыкшие погашать определенные суммы досрочно, возмущаются, что банк их вынуждает один раз погасить досрочно за полтора месяца (косяк банка, я считаю, но не критично как раз для этих людей).
Ну да, обращайтесь в суд, пусть суд разъяснит... :)

Одно дело - я на тело кладу и оно становится меньше, а совершенно другое - это незапланированные траты НИ ЗА ЧТО! Просто подарок банку!
Krees

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 14:37

mxm написав:Люди, привыкшие погашать определенные суммы досрочно, возмущаются, что банк их вынуждает один раз погасить досрочно за полтора месяца (косяк банка, я считаю, но не критично как раз для этих людей).

А Вы вообще вот то что написали сами поняли???
На данный момент я не могу заниматься благотворительностью. Если Вы такой щедрый может за меня внесёте хотя бы за 0,5 мес.???? Или "жаба задавила", как вот НАС???
Вы напишите, "а с какой стати, я за Вас должен платить?" Вот и у нас вопрос "с какой стати"???
Думайте, прежде чем написать. И если я могу заплатить по тело на 2-3 мес. вперёд - это совершенно не значит, что я ДОЛЖЕН платить больше %, или обзывать меня "жлобом", потому что не хочу поделиться с банком.
Krees

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 14:52

В суд обращаться тоже надо с умом, если не уверен, то зря пошлину заплатишь, а банк потом в случае своего выигрыша тебя как дурака потом пинать будет. Это первое.
Второе. Нужно правильно понимать людей,общающихся на этом форуме, для этого нужно вникнуть в проблемму всем мозгом, для начала.
Не трудно понять, что люди хотят платить с переплатой за тело, чтобы быстрее избавиться от долга и проблемм, связанных с ним, но не хотят переплачивать проценты банку, т.к. это напрямую увеличивает срок расплаты с долгом.
Так же никто не хочет, что бы его потом и в хвост и в гриву, и подхвост, в случае непресказуемых поворотов в жизни, типа - имея переплату на 2 года вперёд - потерял работу или перестали платить зарплату всего на 1-2 месяца, или заболел серьёзно, что не может зарабатывать прилично. А банк его - ходы сюды дарагой, давай залог сюды, бабки, хату и иды на вокзал бомжевать.
ranger

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 16:43

про яке якісне обслуговування може йти мова ,якщо я дві неділі намагаюсь вияснити на центральному офісі коли банк буде приймати участь в аукціоні щоб придбати валюту для погашення мого кредиту , оператор обіцяє що мені обовязково передзвонять - дадуть відповідь і тишина. Складається враження що мене повністю ігнорують так як зі слів оператора вона не може звязатись з із спеціалістом ( 3 рази) . Дивна річ відбувається - мені не бажають відповісти на легке питання ,але не забувають нагадати щоб я придбала нову страховку. Можливо банку пора трішки подумати про позичальників ,піти їм на зустріч , а не заставляти нас купувати долар по кабальному курсу .
irysya

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 16:55

Ну дійсно, складне питання! для банку. Якщо термін погашення 15-го числа, аукціони $ по середам, то залишається - 3 та 10 лютого. На 3 лютого заявку давати запізно, від банку вона вже повина бути надіслана НБУ. Залишається - 10 лютого (заявку прийматимуть до 8-го лютого включно). Якщо банк не визначився із участю в аукціоні 10-го числа - ми в прольоті.......
kibas

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 17:51

Ребята, они таки решили играть в молчанки, ты им одно - а в ответ тишина, а где же вопросы на наши ответы, а где же извенения и все такое. Мы все ждем, надеемся что помогло, на форум не выходим - а они ур** молчат, ну не западло, а ?. Это ж надо быть такими де***.
lenin39

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 18:37

в новом доп.соглашении есть пункт что "задоволення вимог Кредитора" должны осуществляется за выбором Кредитора или в валюте или в гривне...

кто знает что считать "вимогами Кредитора"? погашение основной задолженности - это "вимога"?
Ed_T

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 18:43

Ed_T написав:нашел в инете статью от 25.11.2008 "Аналитики "Эрсте Банка" прогнозируют максимальный курс гривны к доллару до конца 2009 г. на уровне 6,5-7,0 грн./$".

Согласно прогнозу "Эрсте Банка", девальвация гривны до конца 2009 г. не продвинется дальше уровней 6,5-7,0 грн./$. Об этом сказал сегодня на пресс-конференции аналитик "Эрсте Банка" Марьян Заблоцкий.

Интересно работает ли еще Марьян?))) какие еще прогнозы делает?)))

Насправді, нормальною практикою є перегляд прогнозів, за умов, що відбуваються значні зміни в економіці. Вже в першому кварталі 2009 року прогноз Мар'яна по гривні був відкорегований до 8,0-8,4 на кінець року. До речі, наші аналітичні звіти можна знайти на сайті банку Аналітика від ERSTE
Yaryna

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 18:54

GFK написав:Yaryna
Ув.Ярина!Ещё один интересній вопрос.Всё время речь идёт о досрочном погашении и механизме этой операции.До сегодняшнего дня я выплачивал кредит с солидным опережением первоначального графика.Вместе с ДС меня вынуждают подписать новый график.А теперь представим ситуацию,когда в бизнесе временные трудности(весьма реальная ситуация) и денег у меня в какой-то месяц на уплату тела кредита не хватает,а только на проценты.По новому ДС, несмотря на солидную переплату по кредиту, я попадаю на штрафы и пеню.Вам не кажется это абсурдным?

Шановний GFK, ми зацікавлені в тому, аби клієнти платили за кредит відповідно до домовленостей. Втім, якщо стається ситуація, що клієнт, який розраховується по кредиту за графіком чи має переплату, не може якийсь час платити за тіло кредиту, ми йдемо на зустріч і пропонуємо кредитні канікули.
Yaryna

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 19:05

irysya написав:про яке якісне обслуговування може йти мова ,якщо я дві неділі намагаюсь вияснити на центральному офісі коли банк буде приймати участь в аукціоні щоб придбати валюту для погашення мого кредиту , оператор обіцяє що мені обовязково передзвонять - дадуть відповідь і тишина. Складається враження що мене повністю ігнорують так як зі слів оператора вона не може звязатись з із спеціалістом ( 3 рази) . Дивна річ відбувається - мені не бажають відповісти на легке питання ,але не забувають нагадати щоб я придбала нову страховку. Можливо банку пора трішки подумати про позичальників ,піти їм на зустріч , а не заставляти нас купувати долар по кабальному курсу .

irysya, приношу вибачення за неорганізованість нашого оператора, хоча, вони і правда, нічого не можуть вам наразі сказати про наші плани участі в аукціонах НБУ. Зараз ми працюємо над тим аби налагодити цей процес, втім, поки що, ми не приймаємо участь в аукціонах. Як тільки ця ситуація зміниться, інформацію буде розміщено на сайті банку www.erstebank.ua і я обов'язково повідомлю про це на форумі. Ще раз вибачте за незручності.
Yaryna

#<1 ... 149150151152153 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ