asu95
Без реєстрації ми не можемо говорити про збільшення статутного капіталу.
|
|
![]()
...збитки від резервування- це звісно добре....але. ....але.. ..найбільш мені подобаються банки з грошима( по модньому, ліквідні)...а Кредипром , на жаль, до них не відноситься....звиняйте.... ![]() ![]() Уважаемый Квестор, обладаете ли Вы информацией, что сейчас происходит с Трансбанком? Собираются ли его ликвидировать в ближайшее время или этот труп будет жить вечно?
![]()
..не маю жодної інформації , на жаль...але нема нічого вічного....має і цей жах скінчитись якось... ![]() Шановний Квестор! Маю 4 депо в УкрГазБанку. Сьогодні не зміг зняти відсотки - 3 банкомати порожні, у відділеннях - кажуть іти... з картки знімати в банкомат, коли його поповнять. Банка цього серед "пацієнтів" на форумі не знайшов. Якщо не пацієнт - труп??? Але ж начебто цей банк має право на вливання від держави. То хто ж він зараз, ця установа - реціпієнт моїх і державних грошів і чи є позитивна тенденція у перебігові хвороби?
![]()
....ну, гроші Ви отримаєте.... ...але Ви погано вивчили класифікацію....ми тут "трупами" не займаємось...бо, не патологоанатоми... ...а відсутність в пристойних палатах означає , що пацієнт перебуває у найчисельнішій палаті "Г..."...і хоча новий менеджмент пробує його з цієї палати витягти....я завжди в ньому буду сумніватись....доки бувший мажоритарний акціонер там продовжує ошиватись.... ![]() ![]() Якщо цей акціонер - той, про кого я думаю (Василь Г. - сьогодні бачив у філії банку його плакат і розповіді про його біблійні діяння), а він здається з ПР, то можливо після виборів (а шанс, що країна матиме біло-блакитного президента досить великий) з таким протекторатом УкрГаз стане на шлях впевненої рековалесценції і взагалі перейде на амбулаторне лікування і стане твердинею стабільності? Я почитав повідомлення за останні місяці на цій гілці і бачу, що тут є думки що людський фактор у банківській сфері таки відграє роль. Які думки?
P.S. У філії не було жодного відівідувача крім мене, а працівники працюють і напевно за це гроші отримують. Якось це залишає гнітюче враження (а перший з депозитів закінчується 08.02).
![]()
.."людський фактор" - це основа діагностики.... ..а стосовно банкірів-злодюг то я повністю поділяю думку шановного В.Баффета ...""Нужно сделать так, чтобы гендиректор банка, который рухнул или перешел под контроль правительства или которому потребовалась помощь, был полностью уничтожен с финансовой точки зрения. Почему он должен чувствовать себя лучше, чем рабочий, уволенный из General Motors?", - заявил финансовый гуру Уоррен Баффет в интервью Fox Business Network. Генеральный директор должен действовать как директор по рискам, добавил он, поэтому за крах банка он должен отвечать всем своим имуществом и даже имуществом супруги. ...тому у моєму лазареті...ці "банкіри" "твердинями" не стануть...незважаючи на жодні вибори і "балансові показники". ![]() ![]() Тревога за евроШановний Квесторе!
Что это за страшилки насчёт Евро идут одна за одной? "Греция является катализатором, но корень проблемы лежит в самой структуре евро, - уверен глава подразделения валютных операций Fischer Francis Trees & Watts Аднан Акант. - Темпы восстановления экономики в США и Азии опередят европейские. Это достаточная причина, чтобы не ставить на евро". ""В конечном счете, не в этом году и не через два года, мы можем столкнуться с развалом валютного союза", - полагает экономист." http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/185934 Мнение: Евро умрет через два года http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/185527 Что Вы думаете по этому поводу?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|