Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 150151152153154 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 20:17

Yaryna написав:
GFK написав:Yaryna
Ув.Ярина!Ещё один интересній вопрос.Всё время речь идёт о досрочном погашении и механизме этой операции.До сегодняшнего дня я выплачивал кредит с солидным опережением первоначального графика.Вместе с ДС меня вынуждают подписать новый график.А теперь представим ситуацию,когда в бизнесе временные трудности(весьма реальная ситуация) и денег у меня в какой-то месяц на уплату тела кредита не хватает,а только на проценты.По новому ДС, несмотря на солидную переплату по кредиту, я попадаю на штрафы и пеню.Вам не кажется это абсурдным?

Шановний GFK, ми зацікавлені в тому, аби клієнти платили за кредит відповідно до домовленостей. Втім, якщо стається ситуація, що клієнт, який розраховується по кредиту за графіком чи має переплату, не може якийсь час платити за тіло кредиту, ми йдемо на зустріч і пропонуємо кредитні канікули.
це не кредканікули,а лохотрон! Тіло залишається,а проценти платиш в нікуда! В мене знайомі зробили реструктизацію в іншому банку,так їм ці сумми за три місяці просто розкинули на останні місяці кредиту через 4 роки(тобто з кінця) і ніяких відсотків вони зараз неплатять! о це кредканікули,а у вас розвод на відсотки,якийсь! Чому так????
назар

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 21:40

Добрий вечір всім.
по-перше. Наскільки я зрозумів, то у всіх кредитних договорах не прописані номери рахунків (у всякому разі тих кого я знаю та бачив їх договори), на які вносяться гроші для погашення % та самого кредиту. ЦЕ Є СУТТЄВЕ ПОРУШЕННЯ З ТОЧКИ ЗОРУ ІНСТРУКЦІЙ НБУ, та інших загальноприйнятих норм, тому не забудьте при нагоді звернути увагу працівників НБУ на дану обставину.

для того щоб ви могли звернутися із скаргою у НБУ (регіональне ваше відділення), необхідно зафіксувати факт неприйняття банком коштів від позичальника, - А САМЕ:
1. ви приходите у відділення банку із готівкою та підходячи до каси ЧЕМНО ПРОСИТЕ прийняти гроші для погашення вашого кредиту та % за користування ним. При цьому, згідно умов діючого Договору (хоча номери рахунків у ньому у більшості Договорів не прописані, але оскільки дві сторони не мали претензій одна до одної у період сплати, то фактично обидві сторони визнали правомірність своїх дій - далі зрозумієте), до 31.12.2009 року ви вносили гроші на два рахунки - на 2208....... - сплата відсотків, на 2203....... - сплата основного боргу. Відповідно зараз ви просите зарахувати ВАШІ ВАЖКО ЗАРОБЛЕНІ ТРУДОВІ на ці ж два рахунки. Ну мотивація може бути наприклад - я не підписував (ла) ніяких ДУ; якщо ви не приймете гроші то у мене вилізе "просрочка" і відповідно ставка піднімається до 13%, а я є добросовісним платником, та маю переплату (або не маю просрочок ніколи), а ви мені створюєте передумови для збільшення відсоткової ставки. А ВЗАГАЛІ МОТИВАЦІЇ НЕ ПОВИННО БУТИ АПРІОРІ. ВИ ДОБРОСОВІСНИЙ ПЛАТНИК. Так от банк у Вас звичайно не прийме ваших грошей із зарахуваням на ці два рахунки, мотивуючи це зміною ПЗ. А вам-то яка різниця, що там банк змінює!!! Але це усе слова, і як говорив Класик - "слово к дєлу не пришьеш".
2. Фіксуєте ФАКТ НЕПРИЙНЯТТЯ банком від вас сплати кредиту та % письмовою заявою начальнику відділення банку (ну крім того Вас зафіксує щей і відеоспостереження). Заява може бути такого змісту.
ПРОШУ НАДАТИ ВІДПОВІДЬ, ЧОМУ 14.01.2010 АТ ЕРСТЕБАНК НЕ ПРИЙНЯВ У МЕНЕ ГРОШОВІ КОШТИ НА ПОГАШЕННЯ ВІДСОТКІВ НА РАХУНОК 2208..... ТА ГРОШОВІ КОШТИ НА ПОГАШЕННЯ КРЕДИТУ НА РАХУНОК 2203......, ЗГІДНО УМОВ ДІЮЧОГО КРЕДИТНОГО ДОГОВОРУ №.... ВІД.......
(НОМЕРИ РАХУНКІВ БЕРІТЬ ІЗ ПОПЕРЕДНІХ ПЛІЖОК)

ДАНУ ЗАЯВУ ВАМ НЕОБХІДНО ЗАРЕЄСТРУВАТИ У ПРИЙМАЛЬНІ банку У ЖУРНАЛІ РЕЄСТРАЦІЇ НАЛЕЖНИМ ЧИНОМ. РЕЄСТРАЦІЮ ЗАЯВИ ПОВИННІ ПРОВЕСТИ БЕЗ БУДЬ ЯКИХ ВІДМОВОК. ЯКЩО ВИНИКАЮТЬ ПЕРЕШКОДИ - "БІГОМ" У МІСЬКУ ПРОКУРАТУРУ, А ТАМ ВЖЕ ВАМ "ПОРАДЯТЬ" ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИ.
МОЖЛИВА ІНША ДІЯ (НА ВАШ ВИБІР) - СКЛАСТИ АКТ ПРО НЕПРИЙНЯТТЯ ГОТІВКИ ІЗ СХОЖИМИ ФОРМУЛЮВАННЯМИ, ЯКИЙ ПОВИНЕН БУТИ У 2-ОХ ЕКЗЕМПЛЯРАХ, ТА СКЛАДЕНИЙ БІЛЯ КАСИ БАНКУ, У ЯКОМУ ЗАСВІДЧЕНО ФАКТ НЕПРИЙНЯТТЯ ГОТІВКИ ВІД ВАС, ТА СВІДКАМИ БУДУТЬ ВАШІ ДРУЗІ АБО РОДИЧІ (НЕ МЕНШЕ ДВОХ) ТА ПРАЦІВНИКИ БАНКУ (НАЙКРАЩЕ ЩОБ КАСИР АБО НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛЕННЯ), ЯКІ НЕ МАЮТЬ ПРАВА ВАМ ВІДМОВИТИ, ОСКІЛЬКИ Є СВІДКАМИ ДАНОЇ ПОДІЇ. У АКТІ ТЕЖ ПРАЦІВНИКИ БАНКУ МОЖУТЬ ВКАЗАТИ ЩО ВОНИ "НЕ ВИННІ", ЦЕ УСЕ НОВЕ "пз", АБО БУДЬ-ЩО (ВЗАГАЛІ ЦЕ НЕ ВАЖЛИВО, ГОЛОВНЕ - ФІКСАЦІЯ ФАКТУ, ТОБТО ПОРУШЕННЯ).

ОТЖЕ, ПОРУШЕННЯ БАНКОМ ПРАВИЛ НАДАННЯ ФІНПОСЛУГ ФІЗОСОБАМ ВИ ЗАФІКСУВАЛИ (А ТОЧНІШЕ БАНК САМ ПІДТВЕРДИВ ФАКТ НЕПРИЙНЯТТЯ ГОТІВКИ НЕ З ВАШОЇ ВИНИ, ТИМ САМИВ ВИЗНАЮЧИ СВОЇ ПОРУШЕННЯ, ЗАРЕЄСТРУВАВШИ ВАШУ ЗАЯВУ).
ЯКЩО ПРАЦІВНИКИ БАНКУ НЕ "олухі" КОНФЛІКТІВ НЕ ПОВИННО БУТИ.
ОСОБИСТИЙ ПРИКЛАД - ПІД ЧАС НАПИСАННЯ МНОЮ ЗАЯВИ, ПОЧАЛИСЯ В КАБІНЕТ ДО НАЧ. ВІДДІЛЕННЯ СХОДИТИСЬ ПРАЦІВНИКИ РІЗНИХ СЛУЖБ (БЕЗПЕКА, ЮРИСТ, МЕНЕДЖЕР ЩО ВЕДЕ СПРАВУ). АЛЕ ОСКІЛЬКИ ВСІ ВОНИ Є ЛИШЕ ПРАЦІВНИКАМИ ПРИВАТНОЇ ФІРМИ (ЯКА ПРОСТО НАЗИВАЄТЬСЯ БАНК ЕРСТЕ ), А НЕ ВЛАСНИКАМИ, ТО І КОНФЛІКТИ ПОВИННІ ВИРІШУВАТИ ВЛАСНИКИ, А НЕ ПРАЦІВНИКИ. НЕ ПОТРІБНО ЗГАНЯТИ СВОЮ ЗЛІСТЬ НА ПРОСТИХ КЛЕРКАХ, ВОНИ НЕ ВИННІ В ТОМУ ЩО "ДЯДЯ" ЯКИЙ СИДИТЬ В АВСТРІЇ (ЧИ ДЕ ВІН ТАМ СИДИТЬ), ВИРІШИВ ЗА РАХУНОК ВАС/МЕНЕ ВИРІШИТИ ПРОБЛЕМУ ЛІКВІДНОСТІ ТА ПЛАНОВОСТІ БІЗНЕСУ. ТОБТО МОЯ ВІДПОВІДЬ НА ЇХ УСІЛЯКІ ПРОХАННЯ ТА ІНШІ ДІЇ БУЛА ПРОСТОЮ, - ВИ Ж НЕ ВЛАСНИК БАНКУ, ВИ ТУТ ПРАЦЮЄТЕ, І ЦЕ НЕ ВАША ВИНА ЩО ВИ НЕ МОЖЕТЕ ПРИЙНЯТИ У МЕНЕ ГРОШІ ТА ЩО У ВАС ЗМІНЮЄТЬСЯ ПЗ. ПРОСТО НАПИШІТЬ МЕНІ ОФІЦІЙНУ ВІДПОВІДЬ ПИСЬМОВО. ДЯКУЮ.
ви зареєстрували заяву і спокійно пішли.

3. ТЕПЕР ПРЯМА ДОРОГА У НАЦБАНК (РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ).
У НБУ Є СПЕЦІАЛЬНИЙ ВІДДІЛ ПО НАГЛЯДУ ЗА БАНКІВСЬКИМИ ПОСЛУГАМИ.
БЕРЕТЕ ІЗ СОБОЮ КОПІЮ ДІЮЧОГО ДОГОВОРУ, КОПІЮ ЗАЯВИ ПРО НЕПРИЙНЯТТЯ КОШТІВ У ЕРСТЕ (АБО АКТ ПРО НЕПРИЙНЯТТЯ), КОПІЮ ДОДАТКОВОЇ УГОДИ (НЕПОГАНО БУЛО-Б ЯКБИ ВИ САМІ СІЛИ І ПОПІДКРЕСЛЮВАЛИ ЧЕРВОНИМ ОЛІВЦЕМ УСІ СУМНІВНІ ТА НЕПРАВОМІРНІ НА ВАШ ПОГЛЯД ПУНКТИ ТА РЕЧЕННЯ), КОПІЇ ПЛАТІЖОК ЗА 2009 РІК (2, ЩОБ ПІДТВЕРДИТИ ЩО ВИ ПЛАТИЛИ САМЕ НА ЦІ РАХУНКИ).
У СВОЇЙ СКАРЗІ ДО КЕРІВНИКА НБУ (РЕГІОНАЛЬНОГО) ВИ МОЖЕТЕ НАПИСАТИ (СКАРГА Є В ДОВІЛЬНІЙ ФОРМІ, У НІЙ ВИ ПОВИННІ ОБГРУНТУВАТИ НЕПРАВОМІРНІСТЬ ВІДНОШЕННЯ БАНКУ ДО ВАС ЯК ДО КЛІЄНА, МОЖЕТЕ НАВІДЬ ПІДКРЕСЛИТИ СВОЮ ДОБРОСОВІСНІСТЬ). ОСЬ ПРИБЛИЗНИЙ ЗМІСТ СКАРГИ.

Я, ......, ВЗЯВ КРЕДИТ У ЕРСТЕ БАНКУ ...... 2222 РОКУ (КРЕДИТНИЙ ДОГОВІР №.....) НА ПРИДБАННЯ АВТО ПО ПРОГРАМІ АВТО-СХОДИ. ПРИЙШОВШИ 14 СІЧНЯ 2010 РОКУ У ВІДДІЛЕННЯ БАНКУ ЕРСТЕ, ЩО РОЗТАШОВАНЕ ПО ВУЛ......, М. ....., ЩОБ ЗАПЛАТИТИ КРЕДИТ ТА ВІДСОТКИ ЗА КОРИСТУВАННЯМ КРЕДИТУ , МЕНІ БУДЛО ВІДМОВЛЕНО БАНКОМ У ПРИЙНЯТТІ ГОТІВКИ НА РАХУНКИ, ПО ЯКИХ МНОЮ КРЕДИТ ПЛАТИВСЯ ...... РОКІВ, ЗГІДНО ДІЮЧОГО КРЕДИТНОГО ДОГОВОРУ. ВІДМОВА БАНКУ У НЕБАЖАННІ ЗАРАХУВАТИ КОШТИ НА РАХУНКИ ПІДТВЕРДЖУЄТЬСЯ ЗАЯВОЮ, КОПІЯ ЯКОЇ НАДАЄТЬСЯ.
ТОДІ Ж МЕНЕДЖЕР МЕНІ ПОВІДОМИВ ЩО Я ПОВИНЕН ПІДПИСАТИ ДОДАТКОВУ УГОДУ, ЗГІДНО ЯКОЇ Я ПОВИНЕН ПЛАТИТИ КРЕДИТ НА НОВИЙ РАХУНОК, ПРИЧОМУ ОДНИМ ПЛАТЕЖЕМ. ВІДПОВІДНО ДО ДАНОЇ ДУ МЕНІ НЕПРАВОМІРНО БУЛО НАРАХОВАНО ДОДАТКОВІ ВІДСОТКИ ЗА 15 ДНІВ, КОЛИ ТІЛО КРЕДИТУ Є НАЙБІЛЬШИМ (БАНК МІГ НАРАХУВАТИ % В КІНЦІ ТЕРМІНУ ПОГАШЕННЯ), ТА ЗМІНЕНО ГРАФІК ПОГАШЕННЯ, ЩО СУПЕРЕЧИТЬ ДІЮЧОМУ ДОГОВОРУ. ОСКІЛЬКИ У МЕНЕ КРЕДИТ ПОГАШЕНИЙ НАПЕРЕД, ТО ВІДПОВІДНО ДО УМОВ ДІЮЧОГО ДОГОВОРУ, Я СПЛАЧУЮ ЩОМІСЯЧНО ВІДСОТКИ ЗА КОРИСТУВАННЯМ КРЕДИТОМ. ВІДСОТКИ НАРАХОВУЮТЬСЯ НА ЗАЛИШОК КРЕДИТУ ВІДПОВІДНО ДО КІЛЬКОСТІ ДНІВ У МІСЯЦЬ.
ПІД ЧАС СПЛАТИ КРЕДИТУ ПРОТЯГОМ 2222-2223 РОКІВ ЗГІДНО УМОВ ДАНОГО ДОГОВОРУ, БАНКОМ ДО МЕНЕ НЕ БУЛО ПРЕДЯВЛЕНО ЖОДНИХ ПРЕТЕНЗІЙ ПО ЧЕРГОВОСТІ ПОГАШЕННЯ КРЕДИТУ ТА ВІДСОТКІВ - Я ПЛАТИВ ЯК ПРАВИЛО НАПЕРЕД ТІЛО КРЕДИТУ КОЛИ МЕНІ ЦЕ БУЛО ЗРУЧНО ТА ДОЗВОЛЯВ МІЙ ФІНАНСОВИЙ СТАН, А ВІДСОТКИ ЩОМІСЯЧНО НА ЗАЛИШОК (ЯК ПОЯСНЮЄТЬСЯ ВИЩЕ), - ВІДПОВІДНО ВВАЖАЮ, ЩО У РАЗІ ВІДСУТНОСТІ БУДЬ-ЯКИХ ПРЕТЕНЗІЙ ЗІ СТОРОНИ БАНКУ, ЧЕРГОВІСТЬ ПЛАТЕЖІВ ТА ГРАФІК ПРОПЛАТИ Є ПРАВИЛЬНИМИ.
МЕНІ З ОГЛЯДУ НА МІЙ ФІНАНСОВИЙ СТАН ТА ЗАГАЛЬНУ НЕСТАБІЛЬНУ ЕКОНОМІЧНУ СИТУАЦІЮ, УМОВИ ДАНОГО ДОГОВОРУ Є ЗРУЧНИМИ.
ДОДАТКОВА ВІДПОВІДНО ІЗ ДУ, З ЯКОЮ Я ОЗНАЙОМИВСЯ У ВІДДІЛЕННІ БАНКУ ТА ЗІ СЛІВ МЕНЕДЖЕРА, Я ПОВИНЕН:
....... (ТУТ ВИ ПЕРЕРАХОВУЄТЕ УСІ ПУНКТИ, ЯКІ НА ВАШУ ДУМКУ СУПЕРЕЧАТЬ ДІЮЧОМУ ДОГОВОРУ ТА ДІЮЧОМУ ЗАКОНОДАВСТВУ). У ТОМУ ЧИСЛІ НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРО ГРАФІК ТА ЧЕРГОВІСТЬ ПЛАТЕЖІВ, ВІДНІМАННЯ ТІЛА КРЕДИТУ ІЗ ОСТАННІХ РОКІВ СПЛАТИ А НЕ ІЗ ТЕПЕРІШНІХ, НЕМОЖЛИВІСТЬ НЕСПЛАТИ ТІЛА КРЕДИТУ ЩОМІСЯЧНО ПРИ ПРОПЛАТІ КРЕДИТУ НАПЕРЕД, СПЛАТА НА ЄДИНИЙ РАХУНОК ТА НЕМОЖЛИВІСТЬ ПРОСЛІДКОВУВАТИ КУДИ ЗАРАХОВАНІ КОШТИ, .......
ПРО ІСНУВАННЯ ЧИ НАМІРИ ПІДПИСАННЯ ДАНОЇ ДУ БАНК МЕНЕ ПИСЬМОВО НЕ ПОВІДОМЛЯВ ЗАЗДАЛЕГІДЬ (ЗА 15 ДНІВ), ТА ФАКТИЧНО ОДНОСТОРОННЬО ЗАБЛОКУВАВ МОЄ ПРАВО НА ВЧАСНУ ОПЛАТУ КРЕДИТУ НА РАХУНКИ, НА ЯКІ МНОЮ ОПЛАЧУВАВСЯ КРЕДИТ ТА ВІДСОТКИ ЗА КОРИСТУВАННЯ КРЕДИТОМ ПРОТЯГОМ 2222-2223 РОКІВ ВІДПОВІДНО ДО ДІЮЧОГО ДОГОВОРУ, ЗМУШУЮЧИ МЕНЕ ВНОСИТИ КОШТИ НА НЕЗРОЗУМУЛІ МЕНІ РАХУНКИ ТА ПРОВОДЯЧИ НЕЗРОЗУМУЛІ ОПЛАТИ БЕЗ МОЄЇ ЗГОДИ.
Я ВВАЖАЮ, ЩО ДАНІ ДІЇ Є НЕПРАВОМІРНИМИ ЗІ СТОРОНИ БАНКУ, ОСКІЛЬКИ ВОНИ ПОРУШУЮТЬ УМОВИ ДІЮЧОГО КРЕДИТНОГО ДОГОВОРУ ТА НОРМИ ДІЮЧОГО ЗАКОНОДАВСТВА. ПРОШУ ВТРУТИТИСЬ ТА ЗАХИСТИТИ МЕНЕ ВІД СВАВІЛЛЯ БАНКУ, - ЗАБОРОНИТИ ЕРСТЕ БАНКУ СТВОРЮВАТИ ПЕРЕШКОДИ ДЛЯ ОПЛАТИ КРЕДИТУ ТА ВІДСОТКІВ ЗА КОРИСТУВАННЯ НИМ, ЗГІДНО ДІЮЧОГО ДОГОВОРУ.
ДО СКАРГИ ДОДАЮ:
1.
2.
.....

ВАША СКАРГА ПОВИННА БУТИ ОБОВЯЗКОВО ЗАРЕЄСТРОВАНА В УПРАВЛІННІ НБУ. КОПІЮ ТРИМАЙТЕ У СЕБЕ. ВИ ПОВИННІ ОТРИМАТИ ОФІЦІЙНУ ПИСЬМОВУ ВІДПОВІДЬ (ЗАГАЛЬНОПРИЙНЯТИЙ ТЕРМІН 30 ДНІВ).

P.S. ДЯКУЮ. МОЖЛИВО ЩОСЬ УПУСТИВ ЧИ ЩОСЬ НЕЗРОЗУМІЛО ТЕЛЕФОНУЙТЕ. А ЩЕ НЕ ЗАБУДЬТЕ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ НА ГАРЯЧУ ЛІНІЮ У ВІДДІЛ СКАРГ, ТА ПОСКАРЖИТИСЬ БАНКУ НА БАНК - СМІШНО АЛЕ ПОТРІБНО.
ОПИШІТЬ СИТУАЦІЮ, РОЗКАЖІТЬ ЩО ХОТІЛИБ ЗАПЛАТИТИ ТІЛО КРЕДИТУ НА 2 РОКИ ВПЕРЕД ТА ПЛАТИТИ ВІДСОТКИ МЕНШІ НА ЗАЛИШОК, ТА ПЛАНУВАТИ СВОЄ СКРУТНЕ ЖИТТЯ, А ПРИ МОЖЛИВОСТІ - ЗНОВУ ЗАПЛАТИТИ ТІЛО КРЕДИТУ. А ПРИ ЗАПРОПОНОВАНІЙ БАНКОМ ДОДАТКОВІЙ УГОДІ НА ВАС ЛЯГАЄ ДОДАТКОВИЙ ТЯГАР ПО ЩОМІСЯЧНІЙ СПЛАТІ ТІЛА ТА ВІДСОТКІВ, ЩО ПРИ УМОВІ НЕСТАБІЛЬНОСТІ ВИ МОЖЕТЕ ПОПАСТИ 2 РАЗИ НА ПРОСРОЧКУ ТА ПІДНЯТИСЯ ВІДСОТКОВА СТАВКА. А ЦЕ НЕ ПРАВИЛЬНО ВІДНОСНО ДОБРОСОВІСНИХ ПОЗИЧАЛЬНИКІВ. І ТАК ДАЛІ........).
ОБОВЯЗКОВО ПИШІТЬ СКАРГИ. ЯКЩО Є ДРУЗІ ПО ГОРЮ - ОБОВЯЗКОВІ НЕХАЙ ТЕЖ ПИШУТЬ. ЧИМ БІЛЬШЕ ЗАЯВ ПОСТУПИТЬ ІЗ УСІХ РЕГІОНІВ ДО ЦЕНТРАЛЬНОГО НАЦБАНКУ, ТИМ СКОРІШОЮ БУДЕ РЕАКЦІЯ НА НЕПРАВОМІРНІ ДІЇ ПРИВАТНОЇ СТРУКТУРИ.
ЯКЩО БУДЕТЕ МОВЧАТИ - НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЕ.
Marlboro5

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 22:45

Yaryna написав:
irysya написав:про яке якісне обслуговування може йти мова ,якщо я дві неділі намагаюсь вияснити на центральному офісі коли банк буде приймати участь в аукціоні щоб придбати валюту для погашення мого кредиту , оператор обіцяє що мені обовязково передзвонять - дадуть відповідь і тишина. Складається враження що мене повністю ігнорують так як зі слів оператора вона не може звязатись з із спеціалістом ( 3 рази) . Дивна річ відбувається - мені не бажають відповісти на легке питання ,але не забувають нагадати щоб я придбала нову страховку. Можливо банку пора трішки подумати про позичальників ,піти їм на зустріч , а не заставляти нас купувати долар по кабальному курсу .

irysya, приношу вибачення за неорганізованість нашого оператора, хоча, вони і правда, нічого не можуть вам наразі сказати про наші плани участі в аукціонах НБУ. Зараз ми працюємо над тим аби налагодити цей процес, втім, поки що, ми не приймаємо участь в аукціонах. Як тільки ця ситуація зміниться, інформацію буде розміщено на сайті банку www.erstebank.ua і я обов'язково повідомлю про це на форумі. Ще раз вибачте за незручності.

Ну вибачте як це, щоб приймати участь у аукціоні НБУ вам потрібно "налагодити цей процес" :shock: Чи нове ПЗ мішає і цьому? А може ну його на... це ПЗ, а то залишаться наодинці: БАНК і ПЗ... Маразм :!:
kibas

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 22:50

Marlboro5
Классное письмо счастья. Можно без проблем рассылать на форумы всех Банков (менять только названия банков и слова кредит, депозит) . После его рассылки ВСЕМ будет СЧАСТЬЕ!!!
nikita2007

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2010 23:20

Шановний, Marlboro5 , щиро дякую за інформацію то копію заяви! :)
mari4ka

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2010 00:05

Ed_T написав:в новом доп.соглашении есть пункт что "задоволення вимог Кредитора" должны осуществляется за выбором Кредитора или в валюте или в гривне...

кто знает что считать "вимогами Кредитора"? погашение основной задолженности - это "вимога"?

Тут речь идё о том, что если должник не оплачивает в срок, тогда кредитор имеет право списывать со счетов сам деньги в любой валюте.
Krees

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2010 02:42

[b]Yaryna[/b]
Шановна пані Yaryna ! Переглядаючи звіти НБУ про участь банків в аукціоні 22.01.10 по придбанні євро, банк Ерсте приймав участь і купив валюту . Чому виникли проблеми з купівлею долара ? Можливо таким чином банк намагається ще більше ускладнити позичальникам повернення кредиту ? Такі дії можна назвати повною неповагою до клієнтів-позичальників які повністю виконують свої зобовязання перед вашою установою !
irysya

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2010 10:45

ПРОШУ В ТРЕТИЙ РАЗ БАНК ОТВЕТИТЬ МНЕ НА ПОСТАВЛЕННЫЙ ВОПРОС!!!

Для чего мне, Клиенту, подписавшего давным-давно кредитный договор этот пункт, и о каких разрешениях идёт речь вообще???

"2.3. Позичальник отримав всі без виключення дозволи та схвалення від будь-якого компетентного державного органу або будь-якої іншої третьої сторони, які необхідні з будь-яких причин для (а) правомірного оформлення Кредитного договору, в тому числі цієї Додаткової угоди і будь-яких інших договорів або документів, пов’язаних з Кредитним договором, (б) отримання кредиту, і (в) виконання Позичальником будь-яких своїх зобов’язань, що виникають на підставі або у зв’язку з Кредитним договором або будь-якими іншими договірними документами, що пов’язані з Кредитним договором, і всі без виключення такі дозволи та схвалення є чинними у повному обсязі."

Повторюсь:
1) о каких разрешениях идёт речь вообще;
2) Я более двух лет являюсь добросовестным клиентом, и подчёркиваю УЖЕ подписал кредитный давно и более двух лет его оплачиваю!!! Ни один суд не признает меня недееспособным в ТОТ момент, когда я его подписывал, потому что банку ничего не стоит доказать, что Клиент подписал и регулярно, без просрочек выполнял свои обязательства. И кроме того, недееспособность должна подтверждаться соответствующими документами. А ТУТ речь, кстати, идёт о каких-то разрешениях и совершенно не о дееспособности!!!
ПРОШУ дать логически правильный ответ, а не эту отмазку о вашем печальном опыте, который меня совершенно не касается!!!
Krees

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2010 11:32

irysya написав:Yaryna
Шановна пані Yaryna ! Переглядаючи звіти НБУ про участь банків в аукціоні 22.01.10 по придбанні євро, банк Ерсте приймав участь і купив валюту . Чому виникли проблеми з купівлею долара ? Можливо таким чином банк намагається ще більше ускладнити позичальникам повернення кредиту ? Такі дії можна назвати повною неповагою до клієнтів-позичальників які повністю виконують свої зобовязання перед вашою установою !

irysya, позвольте мне ответить на Ваш вопрос. Да, Эрсте Банк действительно принимал участие 22 января в валютном аукционе НБУ по продаже евро. Это было экспериментальное участие, в котором согласились принять участие два клиента с Полтавы. На данный момент дорабатываются технические нюансы, и мы надеемся, что в скором времени клиенты Эрсте Банка смогут принимать участие в валютных аукционах. Как уже сообщалось ранее, о датах следующего участия Эрсте Банка в валютных аукционах Эрсте Банка можно будет узнать на сайте Эрсте банка www.erstebank.ua, а также в отделениях банка и в контакт-центре. Еще раз просим прощение за неудобства.
Pavlovskaya

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2010 12:08

[b]Marlboro5[/b]
По поводу отсутствия в договоре №№ счетов,советую,чтобы это не было лишним аргументом для юристов эрсте на этом вас/нас подцепить,вписать эти номера в свой экземпляр договора.Ну и что,что в банковском экземпляре они не прописаны-это проблема банка.
GFK

#<1 ... 150151152153154 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ