|
Кліринговий Дім |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 04 жов, 2023 06:46
cohan написав: Solar_simfi написав:Є хтось з конвертотримачів тутешніх?
ага, яке питання?
Найголовніші питання: як видають і чим? Чи не нав'язують продовження, чи не відмовляють у видачі через нестачу доларів в касі, чим саме видають: сині, білі, білий мотлох?
-
Solar_simfi
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 350 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 жов, 2023 09:25
Solar_simfi написав: cohan написав: Solar_simfi написав:Є хтось з конвертотримачів тутешніх?
ага, яке питання?
Найголовніші питання: як видають і чим? Чи не нав'язують продовження, чи не відмовляють у видачі через нестачу доларів в касі, чим саме видають: сині, білі, білий мотлох?
Не треба замовляти,є з чого обрати. Це про Київ і обміняти можливо онлайн.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 04 жов, 2023 12:01
Solar_simfi написав: cohan написав: Solar_simfi написав:Є хтось з конвертотримачів тутешніх?
ага, яке питання?
синими, ну - может так совпало, у них же на Подоле, думаю, все и хранится, там больше возни с бумажками - тетя может быть занята и растянется все минут на 40
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 жов, 2023 14:44
Господа а что открывать для онлайнобмена? Мультивалютную? или отдельные диджитал) А то через Дию сделал, хочу попробовать СЕПОм пополнить, и конвертить) Мне снимать не надо, хочу гугл пеем на Интереквти брокерс отправлять
-
Shummi
-
-
- Подякував: 257 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 жов, 2023 14:58
Shummi написав:Господа а что открывать для онлайнобмена? Мультивалютную? или отдельные диджитал) А то через Дию сделал, хочу попробовать СЕПОм пополнить, и конвертить) Мне снимать не надо, хочу гугл пеем на Интереквти брокерс отправлять
Первое.
-
Кащей
-
-
- Подякував: 224 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 жов, 2023 22:52
Прошу прокоментувати пункт 1.4 цього тарифу - "Плата за послугу «єдиний баланс» (тариф запроваджується з 01.01.2024) " - що це за послуга і про що тут йде мова? На жаль, безпосередньо в цьому тарифному файлі та на вебсайті це питання не розкрито детально. Також прошу записати побажання клієнта про те, що це питання потрібно детально розкрити в публічному тарифному файлі та на вебсайті.
БАНК КЛІРИНГОВИЙ ДІМ Отримали відповідь від наших фахівців . Даний тариф передбачений на підтримку на Вашій картці загального спільного залишку – «єдиного балансу», який складається з залишків у трьох валютах і вільно розраховується у гривні, доларах США та Євро.
-
Alexxander
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лис, 2023 12:38
Господа, в Харькове отделения нет данного банка, елси буду в Киеве там реально пополнить кешем евровым свою карту в отделении? А то вроед писали что там кассы нет в некоторых вообще. До этого я гривну заводил только СЕПОМ, но вот встал вопрос о пополнении карты наличными евро  Заранее спасибо!
-
Shummi
-
-
- Подякував: 257 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лис, 2023 13:40
Shummi написав:Господа, в Харькове отделения нет данного банка, елси буду в Киеве там реально пополнить кешем евровым свою карту в отделении? А то вроед писали что там кассы нет в некоторых вообще. До этого я гривну заводил только СЕПОМ, но вот встал вопрос о пополнении карты наличными евро  Заранее спасибо!
на Подоле да тут касса - мощ! только в ПУМБе центарльном такое видел и в почившем "Киевська Русь" - типа две двери, вторую открывает охранник в эпоху клуба 50, видимо, решили что охоранник аки швейцар - каждому открывать - пустили на самотек 
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лис, 2023 14:30
на Подоле да тут касса - мощ! только в ПУМБе центарльном такое видел и в почившем "Киевська Русь" - типа две двери, вторую открывает охранник
в эпоху клуба 50, видимо, решили что охоранник аки швейцар - каждому открывать - пустили на самотек
Диамантбанк на Подоле, тоже было такое
-
ivavictory2512
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лис, 2023 17:32
ivavictory2512 написав:на Подоле да тут касса - мощ! только в ПУМБе центарльном такое видел и в почившем "Киевська Русь" - типа две двери, вторую открывает охранник в эпоху клуба 50, видимо, решили что охоранник аки швейцар - каждому открывать - пустили на самотек Диамантбанк на Подоле, тоже было такое
в прайм теж було таке,але на Подолі ще в Аккорду по сусідству гарно виглядає
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-