Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
2XL написав:Картка Мед - в ній є щось цікаве для професійних поціновувачів?
только если живете у Фоззи пока мало магазинов, а главное -рассрочка на 1 мес всего,у большинства, иногда на 3 у некоторых
такое по дефолту есть у других кредиток - у ОТП скибочка целвая до 9 мес иногда бьет, в общем, пока не очень, но лимит щедро льют
Фокстрот 3 месяца вроде, но только офлайн. Только как погашать кредитные непонятно Приложение обещают допилить, не посмотришь там ни реквизиты карты, ни кредитный лимит.. Насыпали 30к, но буду закрывать скорее всего, висит только нагрузкой в убки..
угу, в Фокстроте даже стики не купишь (( на видмину вид Алло... хотя, конечно, всякие утюги где импортер держит одну цену по всем магазам имеет смысл, но это нечасто
1finanсier Треба відкрити безкоштовний рахунок у валюті. За фізичну карту беруть 100-200грн, навіщуючи непотрібні послуги. Не за карту, що було б ок, а семе за якусь туфту. Питав на гарячій лінії, там не проти самодіяльності.
Solar_simfi написав:Не знаю-не знаю, в перших числах жовтня відкрив неіменну доларову фізичну картку геть безкоштовно, без купівлі жодних додаткових послуг
Solar_simfi написав:Не знаю-не знаю, в перших числах жовтня відкрив неіменну доларову фізичну картку геть безкоштовно, без купівлі жодних додаткових послуг
мова іде по другу -- вже додаткову картку до першої -- основної віртуальної! З основною віртуальною можна за 15 мін безкоштовно відкрити поточний рахунок і перекинути за 5 сек на нього гроші з віртуалки.
мова іде по другу -- вже додаткову картку до першої -- основної віртуальної! З основною віртуальною можна за 15 мін безкоштовно відкрити поточний рахунок і перекинути за 5 сек на нього гроші з віртуалки.
А чем счет лучше виртуалки с точки зрения снятия долл в кассе?
А чем счет лучше виртуалки с точки зрения снятия долл в кассе?
С виртаулки валюту в кассе не выдают...Вот так вдруХ это случилось у этой банки, хотя во всеХ риХлаМах указано, шо выдают... НО! НЕ выдают
Кащей написав:А чем счет лучше виртуалки с точки зрения снятия долл в кассе?
Тем, что счёт открывается в привязке к отделению. В Юнексе нет сквозного обслуживания на любом отделении. Т.е. счета, открытые в модном приложении, отделение тупо не видит у себя в банковских комплексах, включая кассу.