Клуб 200к - валютные депозиты за гривну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 975976977978979 ... 1012>
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 16:27

Zochan написав:Hotab ,
суть зовсім в іншому, в деяких банках, .

Суть якраз в тому, що коли кількість хитрозроблених, які вирішили робити гроші з повітря , стала зашкалювати, то банки вирішили , що в цю гру можна грати і їм: вирішили постригти мамкіних бізнесменів. Хтось з них пішов ще далі - взагалі не віддавати. А найцікавіше, що страждають заразом і ті, для кого це взагалі планувалось: ті кому треба купити з поточних доходів «соточку» на чорний день. Або розмістити дистанційно депозит військовому . А забрати у відпустці у твердій валюті. Коротше все зло від цих копитних. І це я не піднімаю питання до цих копитних: «а ви точно пля економічний фронт воюючої країни? Хтось захищає, хтось працює і сплачує податки , а ви?? Бігаєте між банком і обмінкою? Це вклад в перемогу? Так переможемо.»

З. І Уміляють крокодилячі сльози людей, які вирішили робити гроші з нічого. Опля , їх ображають, ставлять перепони!
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2419 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 16:40

суть зовсім в іншому, в деяких банках, хто не хоче "білих" пропонують оформити страховку і видають "синім", але є вибір.
А тут вже перейшли будь-яку межу, це просто злочинне вимагання і без варіантів.

Або банку віддати 200 грн страховки або за кожен білий доплатити по 15 грн. Білим вважають лише після 1996 року народження,хоча на вигляд однакові
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 16:46

Hotab написав:
суть зовсім в іншому, в деяких банках, .

Суть якраз в тому, що коли кількість хитрозроблених, які вирішили робити гроші з повітря , стала зашкалювати, то банки вирішили , що в цю гру можна грати і їм: вирішили постригти мамкіних бізнесменів. Хтось з них пішов ще далі - взагалі не віддавати. А найцікавіше, що страждають заразом і ті, для кого це взагалі планувалось: ті кому треба купити з поточних доходів «соточку» на чорний день. Або розмістити дистанційно депозит військовому . А забрати у відпустці у твердій валюті. Коротше все зло від цих копитних. І це я не піднімаю питання до цих копитних: «а ви точно пля економічний фронт воюючої країни? Хтось захищає, хтось працює і сплачує податки , а ви?? Бігаєте між банком і обмінкою? Це вклад в перемогу? Так переможемо.»

З. І Уміляють крокодилячі сльози людей, які вирішили робити гроші з нічого. Опля , їх ображають, ставлять перепони!

Немає різниці! Я готовий покласти під валютний депозит на рік під 12% і без кролячого податку. Щоб вийти на ці показники, треба робити рух між обмінками та банками. Чому прибуток у банків виріс а кліентам за депозит мають давати крихти ? Я маю депозит в ідея банк трохи більше як півмільйона грн. У мене ставка 16,5% . Мені дзвонять з Ідеї і пропонують отримати кредит - питаю яка реальна ставка? Відповідь 62,9% . Так чому Ви вважаєте що клієнтів яких ви ображаєте повинні мовчати?? Може пора підняти ставки по депозитах, забрати можливість купляти в валюті, тільки на депозит і не буде таких качелей
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 16:51

sens ,

Немає різниці! Я готовий покласти під валютний депозит на рік під 12% і без кролячого податку.

1. Чому не 50% в валюті? Не обмежуйте свої мрії.
2. Кролячий податок? Це ви про воєнний збір? Так а як фінансувати війну? Чи вам в Ужгороді вона не загрожує, тому і не потрібно? Є ще варіант «конфіскувати для війни». Але на щастя цього ж нема. А війна в країні є. На виснаження.
Прикольні підходи: дайте мені космічні ставки в валюті, не беріть з мене податки , воюйте там якось самі і мене не чіпайте.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 16:55

Hotab написав:
Немає різниці! Я готовий покласти під валютний депозит на рік під 12% і без кролячого податку.

2. Кролячий податок? Це ви про воєнний збір? Так а як фінансувати війну? Чи вам в Ужгороді вона не загрожує, тому і не потрібно? Є ще варіант «конфіскувати для війни». Але на щастя цього ж нема. А війна в країні є. На виснаження.
Прикольні підходи: дайте мені космічні ставки в валюті, не беріть з мене податки , воюйте там якось самі і мене не чіпайте.

А можно вот эти бессмысленные разговоры ниачём вести в другой ветке ?
В Теребоньках, например
mustbe

Подякував: 177 раз.
Подякували: 1566 раз.

Профіль

2
1
3
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 16:59

Hotab написав:sens ,

1. Не 50% , а 12% як було до націоналізації ПриватБанк
2. Налог на прибуток Фізичних Осіб, складає 18%.
3. Якщо у вас немає грошей,ідіть в ЗСУ ,там більше платять чим кого Гетьманцев намагається намахати на 6%.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 17:05

sens ,

Ставка по валютним депозитам не константа і ніколи нею не була. Чому вам запамʼяталось саме 12% і тепер ви мрієте саме про цю цифру - невідомо. Загалом мріяти можна про що завгодно.

2. Налог на прибуток Фізичних Осіб, складає 18

Це відома інформація. Але до чого вона? Може карусельщик платить 18% від різниці курсів?? Повнює бюджет держави? Економічний фронт?

Якщо у вас немає грошей,ідіть в ЗСУ

Хіба я казав, що у мене нема грошей?
Проте ваша рекомендація абсолютно точно доречна тим, хто розказує, що «я каруселю, бо завтра може бути нічого їсти»
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 19:44

Hotab написав:sens ,

Ставка по валютним депозитам не константа і ніколи нею не була. Чому вам запамʼяталось саме 12% і тепер ви мрієте саме про цю цифру - невідомо. Загалом мріяти можна про що завгодно.

2. Налог на прибуток Фізичних Осіб, складає 18

Це відома інформація. Але до чого вона? Може карусельщик платить 18% від різниці курсів?? Повнює бюджет держави? Економічний фронт?

Якщо у вас немає грошей,ідіть в ЗСУ

Хіба я казав, що у мене нема грошей?
Проте ваша рекомендація абсолютно точно доречна тим, хто розказує, що «я каруселю, бо завтра може бути нічого їсти»

1 НБУ вже повідомило про збільшення прибутків банків
2 банки тепер будуть більше сплачувати з прибутку
3 з чого виходить прибуток можемо теж пофантазувати
4 відносини між клієнтом та банком повинні бути збалансовані та рівноправні
5 відсоток по кредиту і по депозиту в середньому більше в 4 рази
6 НБУ запровадив ліміти і фінмоніторинг
7 від обміну банки в прибутку.

Не будуть купляти або класти на 200к великий прибуток у банків невимальовується . Обмін це майже без ризику,в Україні вже майже півтора роки ринок крипти в стагнації і лише завдяки роботи того ж НБУ.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 10:15

Re: Клуб 200к - валютные депозиты за гривну

альфа - ставка по конверту 1.5%
kuzmich

Подякував: 10 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 14:03

Хто адмініструє таблицю, прохання внести зміни по "Кристалу".
Дзвонив сьогодні в КЦ, курс конвертдепо 39,40 грн/євро плюс 700 грн комісії.
sergii_naushenko

Подякував: 1 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

#<1 ... 975976977978979 ... 1012>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор