Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Прислали SMS, що потрібно оновити дані з посиланням на веб сторінку. Там пишуть що треба брати доки і йти до відділення. Я гадав що всі банки вже перейшли на верифікацію через ДІЯ. Чи є якась можливість зробити це віддалено?
Lazy написав:Прислали SMS, що потрібно оновити дані з посиланням на веб сторінку. Там пишуть що треба брати доки і йти до відділення. Я гадав що всі банки вже перейшли на верифікацію через ДІЯ. Чи є якась можливість зробити це віддалено?
жэ нэма
но теоретически иногда бывает, но не сейчас, удаленное открытие прикрыли, видимо неспроста
Lazy написав:Прислали SMS, що потрібно оновити дані з посиланням на веб сторінку. Там пишуть що треба брати доки і йти до відділення. Я гадав що всі банки вже перейшли на верифікацію через ДІЯ. Чи є якась можливість зробити це віддалено?
жэ нэма
но теоретически иногда бывает, но не сейчас, удаленное открытие прикрыли, видимо неспроста
жэ нэма
poptab написав:А що це за новина про якусь термінову подачу суми максимальних надходжень?
дебильное требование НБУ по финмону которое банки решили так же по дебильному исполнить.
poptab написав:Що якщо подати кілька мільйонів, а реально прийде кілька тисяч?
ну наказывать за то что пришло мало вас точно не будут. Единственно есть вероятность что если подать слишком много то у финмона могут возникнуть вопросы другого плана - "откуда дровишки?" Но считаю это тоже не критичным - сумму вы декларируете ПРЕДПОЛАГАЕМУЮ!!! То есть при возникновении у банка вопросов почему много всегда можно ответить, что ПРЕДПОЛАГАЕТЕ продать свою квартиру (машину, дачу), но точную сумму знать не можете и потому декларируете ОРИЕНТИРОВОЧНО. Ну а потом - передумали, сделка сорвалась и т.п. С этим уже проще.
Якщо сума зміниться Якщо очікування щодо надходжень зміняться, завжди можна надати нову інформацію; Якщо рахунок протягом календарного місяця надійде більше коштів, ніж сума, яку раніше повідомили банку, можна надати інформацію і документи, які пояснюють причини перевищення, а також повідомити про очікувану максимальну суму надходжень.
загалом, якщо прочитати саму постанову, то там є хіба згадування про перевищення суми більше ніж удвічі та якісь дії. При меншій сумі - нічого. Тому й питання, якщо я напишу що чекаю 20 мільйонів, але буду отримувати 20 тисяч - наче ж ніяких дій постановою не передбачено. Просто ж можна отримувати зарплату, яка прогнозована та премії, які не прогнозовані чи не регулярні - я що кожного місяця маю грати в їх рулєтку?