|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 05 лют, 2010 11:15
ApisOSN написав:- г. Киев, Голосеевский район, ул. О. Трутенко, 3, м. «Васильковская» - строительство заканчивается во II квартале 2010 г.
Долго придётся ждать это метро "Васильковская". Строительство метро остановилось, хотя для запуска станций осталось не так уж много. За то после зимы, и непривычных морозов, для ввода в эксплуатацию нужно будет куда больше денег.
-
vov4ick
-
-
- Подякував: 613 раз.
- Подякували: 430 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2010 11:25
budivelnik написав:1 Орендують ті , хто в стані управляти суммами більшими ніж є в наявності , або ті хто не може на сьогодні позволити собі купити 2 Купують ті , хто : або має сумми більші ніж потрібні йому для ведення бізнесу і купівля житла крім всього іншого є ще засобом заощадження або ті хто має гроші на купівлю житла і не хоче залежати від примх орендодавачів .
Будивельник как всегда со своим "особым" видением)
арендуют сейчас даже те, у кого ума хватило в начале 2008 слить квадраты свои
покупают сейчас только "буратины", а среди них бизнесменов не бывает))
и последнее, недвижимость, как средство накопления, приказала долго жить, т.к. у нее уже нет роста по 30-50% в год
да и психология людей переломана вместе с кризисом и попавшими в ярмо ипотечниками(кстати можете им рассказать как это выгодно покупать жилье для накопления, надеюсь не побьют)))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2010 13:17
Андрей_В написав:budivelnik написав:1 Орендують ті , хто в стані управляти суммами більшими ніж є в наявності , або ті хто не може на сьогодні позволити собі купити 2 Купують ті , хто : або має сумми більші ніж потрібні йому для ведення бізнесу і купівля житла крім всього іншого є ще засобом заощадження або ті хто має гроші на купівлю житла і не хоче залежати від примх орендодавачів .
Будивельник как всегда со своим "особым" видением) арендуют сейчас даже те, у кого ума хватило в начале 2008 слить квадраты своипокупают сейчас только "буратины", а среди них бизнесменов не бывает)) и последнее, недвижимость, как средство накопления, приказала долго жить, т.к. у нее уже нет роста по 30-50% в год да и психология людей переломана вместе с кризисом и попавшими в ярмо ипотечниками(кстати можете им рассказать как это выгодно покупать жилье для накопления, надеюсь не побьют)))
я не знаю НИ ОДНОГО случая, что бы чел. продал свое и арендовал .
-
ВИТУС
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2010 13:58
и последнее, недвижимость, как средство накопления, приказала долго жить, т.к. у нее уже нет роста по 30-50% в год
30-50% і не потрібно , вистарчить 10-15 % і бажаючих купити нерухомість буде більше ніж буде будуватись квадратних метрів
PS
Андрій , в мене складається враження що Ви опонуєте тільки мені на сторінках цього форуму , якась особиста неприязнь 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 05 лют, 2010 14:07
budivelnik написав:Андрій , в мене складається враження що Ви опонуєте тільки мені на сторінках цього форуму , якась особиста неприязнь 
нет, мне нравятся умные, с живой мыслью, люди
просто больше не к кому в оппозите стоять, кто шо то более менее внятно-адекватное говорит все осознают снижение цен,
один вы в поле воин остались))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2010 14:17
Что будет с ценами на недвижимость в 2010 году?
слева голосование и понятна картинка ожидания.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2010 14:25
все осознают снижение цен,
Скільки б разів халва не сказав , в роті солодко не стане.
Мріяти і реально отримати - різні речі . Поки що Ви мрієте , от коли отримаєте тоді й зможемо говорити про результат , а поки що ......
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 05 лют, 2010 14:36
Будівельник,
что будете делать в случае обвала?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2010 14:44
Будівельник, что будете делать в случае обвала?
Те саме що й Ви - працювати  , правда в мене перевага , в мене бізнес різноплановий , так що перестанете житло купувати -> зявиться більше грошей на продукти , а тут я Вас вже й чекаю  .
А з збудованих , але не введених в експлуатацію 320 кв м , в найближчий час 80 кв м збираюсь продати ( переговори йдуть ), думаю 50-55К отримати  , залежить в якому вигляді потрібно буде передавати житло і які будуть форми і терміни оплати.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 05 лют, 2010 14:48
Я сейчас на рынке наблюдаю очень серьезный конфликт интересов. Во всяком случае по сегменту в котором я смотрю квартирки 95-120к. Покупатель интересуется ценой до 95к, продавцы хотят около 130к и выше, плюс посреднические минимум 3%, а это еще плюс 3к. На серьезные уступки пока не идут, видимо не все так уж и плохо у них, или банки еще не сильно зажали ипотечников. Так что ждем дальше, и параллельно двигаем продаванов вниз. А если не хотят , то все в Сад.
-
Dimchickk
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
|