|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 08 лют, 2010 22:35
budivelnik написав:40000К в год или 3.3К в месяц. Всего-то???
1 Мені вистарчає 2 Рік був кризовий 3 В декларації про доходи - 1 000 000 грн прибутку , але це вже друга історія 4 Якщо Ви так добре рахуєте і впевнені в своїх словах , може бізнес закрутимо , Ви фінансуєте і продаєте , я будую 
Помню страниц так 50-70 назад, когда я вас напрямую спросил, есть ли в стране кризис, вы писали, что кризиса нет  А тут уже и кризис таки есть  Осталось добиться от вас через страниц 50, что доходы населения упали (хотя вроде вы где-то писали, про это) то основываясь на этих факторах (падение доходов населения и кризис в стране) вы должны будете признать, что недвижимость будет падать в цене
По поводу финансирования. У меня бизнес, который более гибкий и менее подверженный кризису. Для того чтобы у меня продавалось, мне не надо писать на сайте мантры, что дешевшаты не буде. А приспосабливаться под новые условия и работать. Вот пройдёт кризис, начнётся кредитование, тогда можно будет и поговорить. Строительство лично в качестве бизнеса для меня не интересно будет наверное лет так 3-5.
-
ApisOSN
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 22:40
Cayenne09 написав:turbina Ничего уже не сдуется. Янукович победил - теперь весь Донецк надо обеспечивать квартирами в Киеве. Мой прогноз - рост минимум 20% до конца года. Независимо от курса доллара.
а еслиб победила Тюлька, то тоже рост
ибо тогда весь её контингент ломанет в Киев
эти бредовые байки рассчитаны на идиотов только
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 22:40
На рахунок точності
Навіть з підпису видно , що я прогнозую підвищення ціни в абсолютних цифрах на 9-25 %в рік , тобто , якщо інфляція за рік буде становити 15 % , то в абсолютних цифрах ціна зросте , в реальних зарплатах - впаде . з іншого боку , можливе падіння середньої зарплати , тоді в абсолютних цифрах ціна впаде , а купити буде важче , звідси висновок
Можна давати прогнози з точністю меншою ніж + - 10 % тільки в стабільній економічній ситуаціїї
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2988 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 08 лют, 2010 22:46
budivelnik написав:Фраза "дешевшаты не буде" означает, что не будет дешеветь, даже на 0.00000...1%
З одного боку Ви хочете щоб я прогнози з точністю до 0,000001% давав , а до протилежної сторони - мовчок . Може виступите своєрвдним буфером , Ви будете спілкуватись і гасити тих хто заявляє про ціни нижче 600-800 ( Вас же влаштовує такий діапазон ) , а я буду спілкуватись з тими хто заявляє по 800-2000 Домовились 
600-800 у.е меня устраивает. Но 300-400 ещё больше устраивает  В прогнозе вы заявляете про тренд - будет или не будет дешевле. Если с помощью цифр вы меняете тренд, о котором написали, возникает ситуация, что человек "за слова не отвечает"  Или уберите тогда прогноз тренда или не меняйте цифры, а то у вас они какие-то адаптивные 
-
ApisOSN
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 22:47
Помню страниц так 50-70 назад, когда я вас напрямую спросил, есть ли в стране кризис, вы писали, что кризиса нет
1 Якщо для Вас заробіток 25 000 грн в місяць - криза , то для мене ні  , хоча й були як кращі так і гірші місяці
2 Середня заробітна плата в державі по результатам року опустилась на приблизно 5 % , для країни це також не криза
3 Для того щоб радити мені якісь кроки по веденню бізнесу , то поцікавтесь хоча б якимись цінами в регіоні де я присутній . Нижчих цін Ви практично не знайдете , тому опускати ще нижче не доцільно , це не тільки не збільшує обєми продаж , а навпаки збільшує кількість дурних запитаннь типу " а що тут погано , бо щось підозріло дешево "
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 08 лют, 2010 22:51
Cayenne09 написав:turbina Ничего уже не сдуется. Янукович победил - теперь весь Донецк надо обеспечивать квартирами в Киеве. Мой прогноз - рост минимум 20% до конца года. Независимо от курса доллара.
Надо срочно в донецк, раз они оттуда свалят значит там освободяться хаты, во где будет обвал  Кстати, я вчера уже видел первых переселенцев возле ЦВК и Янык уже начал улучшать их жилишные условия... палатками 
Востаннє редагувалось ApisOSN в Пон 08 лют, 2010 23:16, всього редагувалось 1 раз.
-
ApisOSN
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 22:54
Если с помощью цифр вы меняете тренд, о котором написали, возникает ситуация, что человек "за слова не отвечает"
Ви мене переконали , тому разом з зміною курсу я зміню і цифри ( щоб не мучитись , тільки нижню границю, верхня як я розумію нікого не цікавить  )
Отже було 7,00-8,00 =7,50 середнє
Стане 7,40 - 8,40 = 7,70 середнє , різниця + 3 %
Київ 7000 + 3 % = 7210
Топ-5 6000 + 3 % = 6180
Обл _5 000 + 3 % = 5150
Рай_4 000 + 3 % = 4120
Село 3000 + 3 % = 3090
Я надіюсь тепер до мене у Вас претензій не має і я з Вашої точки зору відповідаю за слова 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 08 лют, 2010 23:02
budivelnik написав:Помню страниц так 50-70 назад, когда я вас напрямую спросил, есть ли в стране кризис, вы писали, что кризиса нет
1 Якщо для Вас заробіток 25 000 грн в місяць - криза , то для мене ні  , хоча й були як кращі так і гірші місяці 2 Середня заробітна плата в державі по результатам року опустилась на приблизно 5 % , для країни це також не криза 3 Для того щоб радити мені якісь кроки по веденню бізнесу , то поцікавтесь хоча б якимись цінами в регіоні де я присутній . Нижчих цін Ви практично не знайдете , тому опускати ще нижче не доцільно , це не тільки не збільшує обєми продаж , а навпаки збільшує кількість дурних запитаннь типу " а що тут погано , бо щось підозріло дешево "
1. Мы вообще говорили не про Ваш кризис  Рад за Вас, что есть что кушать, пить, отдыхать и т.д. Я о кризис в стране. И Вы сами это признали.
2. А вот признание о средней зароботной плате. Хотя реально больше. Надо ещё добавить сюда 10% безработицы. Так что почти всё подходит для того что бы Вам признаться, что деваться некуда, недвига будет падать.
3. Так шо, самые низкие и не берут? А говорите, что кризиса нет  Раз не берут по таким ценам, значит что-то в планировании было не то. А вопрос дешево у вас или нет это относительно. Если у вас дешевле всех, то это не значит, что достаточно дешево, чтобы хотели купить. Потому что спрос может быть только платежеспособный. А не тот про который Вы писали.
-
ApisOSN
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 23:08
Я як зміг так і пояснив своє розуміння ситуації в державі . В мене моє бачення , у Вас Ваше - це нормально .
Поясніть тепер і Ви мені будь-ласка , з саме Вам присутньою дотошністю
Чому Ви маєте до мене море претензій які базуються на розбіжності в цифрах в розмірі 3 % і не звертаєте жодної уваги на наприклад Турбіну , в якого розбіжність між Вашим баченням 30 %
Якщо я не отримаю відповіді , то позволю собі в подальшому реагувати так само на Ваші зауваження .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1