|
Правекс-Банк (2004 - 2020) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 31 січ, 2010 01:07
mowian написав:Поясніть мені будь-ласка - чи не означає, якщо банк зазнав збитків за певний рік, то далі буде щось тіпа ТА або ще якоїсь напасті, мене це хвилює, я не фінансист, а те що бачу, те і думаю.
Не означає. Все дуже просто Відображення збитків у звітності більшості банків свідчить лише про чесність їхніх намірів. Вони повинні резервувати кошти під уже видані кредити на випадок їх неповернення. Але не всі банки резервуються однаково, а тим більше не всі відкрито і чесно про це зізнаються. Так що за підсумками 2009 року слід сторожко ставитись саме до прибуткових фінансових установ, бо вони часто-густо брешуть.
-
Free_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 09 лют, 2010 05:00
Чому ніхто нічого не пише, я видер гроші з надри і сюди переложив, я шуганий клієнт і хочу мати максимум інформації. Там в людей ж*** полна, чи не буде тут такої, чому банки не кредитують, якщо кажуть, що в них ситуація покращилась?
-
mowian
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лют, 2010 10:38
Правэкс уже давно кредитует:
юридических лиц
малый и средний бизнес
пилотный проект по кредитованию автомобилей - уже работает, уже выдают кредиты
-
lenin39
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 09 лют, 2010 16:08
mowian написав:Чому ніхто нічого не пише
Бо гроші люблять тишу. Чим менше писанини, тим, як правило, надійніший банк. Отож не переймайтеся. mowian написав:я видер гроші з надри і сюди переложив, я шуганий клієнт і хочу мати максимум інформації. Там в людей *опа полна, чи не буде тут такої
Не треба так нервуватися через якісь папірці. Все буде добре. mowian написав:чому банки не кредитують, якщо кажуть, що в них ситуація покращилась?
Банки кредитують, дехто навіть в найлютіші місяці кризи не припиняв це робити. Правекс також кредитує.
-
Free_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 лют, 2010 18:00
Каике есть мысли по поводу – сотрудничества с «Правекс-Банком» по депозитным продуктам в 2010 году?

-
kov-dom
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 лют, 2010 18:17
У меня депозиты на Нон-стопе (4) и на счету Рекорд болтается по 100 долларов в эквиваленте грн и доллар для роста % ставки по счету до максимального уровня
-
lenin39
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 лют, 2010 19:16
lenin39 написав:У меня депозиты на Нон-стопе (4) и на счету Рекорд болтается по 100 долларов в эквиваленте грн и доллар для роста % ставки по счету до максимального уровня
На мой взгляд "Нон-Стоп" - самый оптимальный вариант, на сегоднешний день!
Разные "Стандарты" - неплохие продукты, ставки выше, чем у "Нон-Стопа" ......
но неохото открывать "Стандарты"... сейчас , так как у них сроки длиннее , чем у "Нон-Стопа" 
-
kov-dom
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 лют, 2010 08:05
В Харькове ограбили Правэкс-банк
Грабители, которые вчера совершили разбойное нападение на отделение «Правэкс-банка» в Харькове, похитили более 100 тыс. грн.
Об этом сообщила корреспонденту УНИАН начальник Центра связей с общественностью Главного управления МВД Украины в Харьковской области Лариса ВОЛКОВА. (Сначала речь шла о похищенной сумме в 50 тыс. грн. – УНИАН).
Она уточнила, что ограбление произошло в 17.10 во вторник, 9 февраля. Нападавшие в масках, с применением оружия неустановленного образца, разбили стеклянную кабину и, угрожая работникам банка, вынесли деньги в гривневых и долларовых банкнотах, общая сумма которых составляет более 100 тыс. грн., сказала Л.ВОЛКОВА.
По ее словам, на месте происшествия работала группа кинологов со служебной собакой. Милиция продолжает поиски грабителей. В Харьковской области объявлен план «Сирена».
Уголовное дело возбуждено по статье 187 (ч.3) Уголовного кодекса Украины (разбой), предусматривающей от 7 до 12 лет лишения свободы.
http://unian.net/rus/news/news-362047.html
http://atn.kharkov.ua/newsread.php?id=45374
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лют, 2010 10:07
А наши денежки целы...
-
lenin39
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 лют, 2010 21:06
sola написав:В Харькове ограбили Правэкс-банк разбили стеклянную кабину
брезгуют требованиями нацбанка к кассам
но правда, не исключено, что дешевле быть пару раз ограбленным, чем поставить во всех отделениях по Украине нормальные кассы 
-
warrax
-
-
- Подякував: 49 раз.
- Подякували: 65 раз.
-
-
Профіль
-
-
|