|
Приватбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 09 лют, 2010 23:34
Я кщо я правильно зрозуми, Комбі це - той http://privatbank.ua/info/index1.stm?fi ... 1_20r.html
Тут все ж таки не безпроцентний, 4%...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лют, 2010 23:42
Не безпроцентний звичайно, але це 4% річних. Гроші на депозиті дають вам 22%. Якщо зняли з картки 100грн, то на ті 100грн, що залишились на картці буде нараховуватися 22 - 4 = 18%. На решту суми все ті ж 22%. Помоєму це вигідніше, ніж всю суму тримати на картці під 14%
Відкрию ще "секрет", в ПУМБі дають овердрафт на картку під 0%, єдиний недолік, менша мережа банкоматів.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лют, 2010 23:48
ygn написав:Так что мин. 50 гривен в месяц надо платить, даже если вписываешься в льготный период?
Поясню как лично я пользовался. Активировав карту в начале месяца (MC 55дней) я трачу до ноля (если мне нужно), затем пополняю (если мне нужно), затем снова трачу, затем пополняю до 20 числа следующего месяца (а не до 25 числа) чтоб был запас по дням. Затем пользуюсь картой другого банка до первых чисел месяца. В первых числах следующего месяца все сначала. У меня всегда при лимите 2000 грн на 20-е числа баланс по карте 2100 и больше грн. до конца месяца.
А вот в Visa 30 дней от последней траты немного по-другому. Но по аналогии если активировать карту и снять в первых числах месяца тысячу например, до в 20-х числах (но не тянуть до 25) должна эта тысяча быть снова на карте. А 26 числа ее можно снова снять до 25 числа следующего месяца. Выходит 30 дней. Но все это происходит в динамике, то есть постоянно уменьшая и пополняя раз в неделю или раз в две недели. Фактически в первом случае период выходит около 50 дней, а во втором - до 30. Если изменить график начала трат, то так или иначе а 50 грн в календарный месяц надо положить, но не позже 25 числа месяца, следующего за отчетным. Если начать пользоваться картой например завтра 10 февраля, то последний день взноса - 25 февраля для Visa и 25 марта для MC.
-
NN
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лют, 2010 23:50
Mirax, дякую, зараз подивлюся та підрахую шо мені цікавіше 
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лют, 2010 23:59
chipmunk написав:Mirax написав: Протягом місяця тратиш (безготівкові розрахунки в торгових точках, щоб не платити єдиноразових комісій), і раз в місяць повністю погашаєш. І нічого не платиш взагалі. 
Саме так і роблю 
Две бутылки пива в месяц выходит?
-
NN
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 лют, 2010 00:01
Я пока не понимаю, как можно заработать, если безналичная оплата 2%, а лучший процент по депозитной карте - 1,5% в месяц
-
ygn
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 лют, 2010 00:24
ygn написав:Я пока не понимаю, как можно заработать, если безналичная оплата 2%, а лучший процент по депозитной карте - 1,5% в месяц
По депозитке нужно считать 1,0% в месяц на остаток, а оплата через торговые терминалы картами без комиссий. А вот если выводить через p24 или снять в банкомате то там комиссии.
-
NN
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 лют, 2010 01:34
NN написав:chipmunk написав:Mirax написав: Протягом місяця тратиш (безготівкові розрахунки в торгових точках, щоб не платити єдиноразових комісій), і раз в місяць повністю погашаєш. І нічого не платиш взагалі. 
Саме так і роблю 
Виходить  Головне що банк задурно, на рівному місці "виставляє" ці дві пляшки, а я не відмовляюся. Дають - бери! І немаю клопотів зі здачею і копійками на заправках і супермаркетах. В січні 3 рази виграв їх акцію, номер авторизації співпав з номером кредитки, 21грн чистими заплатили на кредитку. Це взагалі атас. Банк дає мені гроші в кредит і ще за це доплачує. ygn написав:Я пока не понимаю, как можно заработать, если безналичная оплата 2%, а лучший процент по депозитной карте - 1,5% в месяц
По депозитці нема комісій при знятті готівки і оплаті в торгівельних точках. NN написав:По депозитке нужно считать 1,0% в месяц на остаток, а оплата через торговые терминалы картами без комиссий. А вот если выводить через p24 или снять в банкомате то там комиссии.
Чому 1% в місяць? У Вас виходить 12% в рік.
Насправді начисляють 22% в рік якщо не знімати і 18% якщо знімати до половини вкладу. Якщо зняти між половиною і двома третіми вкладу, то на залишок нараховують між 18% і 14%. Якщо зняти всю суму овердрафту, тобто дві третіх вкладу (65%), то на залишок нараховують 14%.
Найкраще знімати не більше половини вкладу, тоді нам дадуть щонайменше 18% на залишок.
Востаннє редагувалось Mirax в Сер 10 лют, 2010 02:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 лют, 2010 01:55
Mirax написав:NN написав:chipmunk написав:Mirax написав: Протягом місяця тратиш (безготівкові розрахунки в торгових точках, щоб не платити єдиноразових комісій), і раз в місяць повністю погашаєш. І нічого не платиш взагалі. 
Саме так і роблю 
Виходить  Головне що банк задурно, на рівному місці мені виставляє ці дві пляшки, а я не відмовляюся. Дають - бери! І немаю клопотів зі здачею і копійками на заправках і супермаркетах. В січні 3 рази виграв їх акцію, номер активації співпав з номером кредитки, 21грн чистими заплатили на кредитку. Це взагалі атас. Банк дає мені гроші в кредит і ще за це доплачує. 
Це звичайно драйв. Для тих хто веде активний спосіб життя. І картка, і депозит, і бонуси, і дозволений овердрафт провсяк випадок незайвий. Не маю нічого проти, тільки за. А те що я трохи сплутав котів, то це добре, Банк мізки промив, буду ще довго пам'ятати 25 число. Краще вже пам'ятати, ніж забути.
-
NN
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 лют, 2010 02:15
NN написав:Це звичайно драйв. Для тих хто веде активний спосіб життя. І картка, і депозит, і бонуси, і дозволений овердрафт провсяк випадок незайвий. Не маю нічого проти, тільки за. А те що я трохи сплутав котів, то це добре, Банк мізки промив, буду ще довго пам'ятати 25 число. Краще вже пам'ятати, ніж забути.
Ага, на це і розраховано, щоб Ви забули вчасно заплатити, тоді попадаєте на %%
Просто взяти собі за правило кожен місяць гасити весь кредит (по Візі 30днів, Мастеркардом 55днів не користуюся), і можна не турбуватися про 25 число.
Але це щодо кредитки. По депозитці неможливо опинитися в програші ніяк.
В мене кредитка для безготівкових розрахунків, а депозитка, щоб знімати готівку.
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
|