|
|
Я тому і зробив попередні повідомлення, коли подивився, які виникли проблеми при сплатах через Інтернет. У Укрсоці немає необхідності щоразу йти до банкомату. Ви можете отримати в банкоматі відразу 10-20 одноразових паролей і застосовувати іх, коли Вам треба вивести гроші з Ощадного рахунку. Система сама вибере той номер паролю, який Вам необхідно вказати. Все відбувається відразу без затримки. Вам вистачить одного чека з паролями на 20 операцій в інтернеті (мобільному телефоні). Якщо Ви будете правильно користуватися системою, то гроші будуть на картці не більше 3-10 хвилин.
Я просто плохо понимаю принцип системы в Укрсоце, у меня была зарплатная карта Дельты открыта в этом банке. И я не помню чтоб банкомат давал запрос на пароль при переводе денег с Ощадного на карту. Но подвязка идет к карте, и Ощадный не вечный, через определенное время (год, два...) деньги вернутся на карту, а поскольку картой пользовались в интернете, то надо будет быстро бежать в банк или в банкомат, чтобы снять деньги или открыть новый счет. Но в принципе, система безопасности продуманна очень хорошо.
Господа, на территории Украины через систему PayPal лучше рассчитываться в гривне, поскольку авторизация проходит именно вгривнах, и соответственно к списанию по карточному счету будет выставлена гривна, а не доллар. С долларом рискуете потерять на конвертации
На конвертації можна як втратити так і знайти. По-перше, якщо картка буде $, а на ній будуть $ (в Кредитпромбанку картки мультивалютні) то жодних конвертацій не буде. По-друге, якщо навіть баксів там не буде, то курс конвертації в Кредитпромі останнім часом дуже приємний, але головна проблема в тому, що в такому разі не можливо точно сказати який він буде, коли прийде списання.
vasyatko - Я не розумію, навіщо на картці тримати долари, проводити операцію через PayPal, а в результаті отримувати операцію в гривнях, яку для списання, банк проконвертує в долари. І Ви вірно кажете - на день списання (курс щодо сьогоднішньої операції буде встановлюватися лише завтра виходячи із ринкових коливань).
В даному випадку мультивалютні картки Кредитпромбанку дуже привабливі. Оскільки на них можна розмістити і гривню і долари. А екваєр PayPal в мережі інтернет не єдиний. А тому можливі операції і в гривнях і вдоларах (особливо коли через даний сайт проводиш операцію вперше).
Уважаемые Sweety и vasyatko - о чем собственно спор? Вы вдвоем пришли к выводу что карты КПБ идеально подходят для расчета в интернете
ПыСы. В качестве рекламы: В наличии есть золото, серебро, инвестиционные и юбилейные монеты (золото, серебро, биметалы). Кому надо - обращайтесь в ПМ Жодної суперечки не було
Людина, яка отримує усі свої доходи на картку Банка, має мати можливість отримати усі Банківські послуги в дома, а до пана Freed-а заходити як раз по злато та срібло, ну й максимум раз на рік підписати новий договір. Объявленные собрания акционеров на 22-28 февраля 2010 годаОбъявленные собрания акционеров на 22-28 февраля 2010 года
bin.com.ua/templates/news_article_big.shtml?id=98303 Кредитпромбанк (внеочередное) дата 23.02.10 время 12:00 место г. Киев, бул. Дружбы народов, 38 Ведомости ГКЦБФР №1 от 4.01.10
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||