а хде в расчете естественная убыль населения или у успешных деды бабки матери отцы не помирают? куда девается их жилье? отдают в фонд сирот
Підемо по новому кругу 0,15 м кв кожен рік додається за рахунок перевищення смертності над народжуванністю без врахування того що 2 млн кв м виводиться з експлуатації
22 х 300 000 / 45 000 000 =0,15 . з урахування знятого з експлуатації житла = 0,08 м кв
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 13 лют, 2010 20:31, всього редагувалось 1 раз.
Сочувствуем аналитикам, которые пытаются вывести динамику цен на «вторичку»: сложно определить частоту дыхания у «спящей красавицы», сиречь — у рынка квартир.
Независимый портал «Недвижимость» отмечает, что с начала года цены в Киеве выросли на 2,4%, а портал «Недвижимость в Киеве и Украине» — что на 1,5% упали. Кто врет? Видимо, намеренно никто, просто тяжело сделать верный вывод, когда сделок — всего до 200 в месяц. Не столь важно, что произошло, важнее, что вскоре нас ждет, хотя бы — до лета. И здесь «в товарищах согласья нет», как выяснила «Сегодня», опросив экспертов.
ЭТО ПРЕДЕЛ ЦЕНЫ. «Нет большого выбора дешевых вариантов, он меньше, чем свободных денег у народа, в том числе снятых с «проблемных» банковских депозитов: их многие станут вкладывать в недвижимость, — считает директор АН «Золотой ключ» Сергей Степанюк. — После выборов, думаю, экономическая и политическая ситуация стабилизируется, люди из регионов снова поедут в Киев, и платежеспособный спрос на квартиры вырастет. Поэтому, видимо, уже достигнуто дно падения цен. До лета прогнозирую их стабилизацию, не исключаю и небольшое повышение».
это по Киеву и только 2ккв
или вы думаете шо по авизо можно всю украину подсчитать?
надо бы сначала думать шо говорить)))
и потом, вы думаете шо каждая продаваемая или сдаваемая в аренду квартира имеет свое объявления в газете?))
похоже вы далеки от РН, как я от торговли харчами
за одним объявлением как правило скрывается посредник который вам озвучит далеко не один вариант
я вам тенденцию привел, а не количестваточное
а по ней видно, шо в Киеве квартир пустых полно, и все это висит на рынком
уже куплено впрок, детям, для спекуляций, как вам угодно
и эти ваши успешные уже по уши в квадратах
Независимый портал «Недвижимость» отмечает, что с начала года цены в Киеве выросли на 2,4%, а портал «Недвижимость в Киеве и Украине» — что на 1,5% упали
Дивно в січні 2009 всі давали інформацію про падіння , тепер один вверх на 1,5 % , другий вниз на 2,4 % , абсолютна розбіжність 1,5 + 2,4 = 3,9% в межах статистичної похибки , особливо якщо врахувати що ціна житла не стандартизована і навіть від поверху або орієнтації вікон може відрізнятись в одному і тому ж будинку на 20-30 % , а тут менше 4 %
а хде в расчете естественная убыль населения или у успешных деды бабки матери отцы не помирают? куда девается их жилье? отдают в фонд сирот
Підемо по новому кругу 0,15 м кв кожен рік додається за рахунок перевищення смертності над народжуванністю без врахування того що 2 млн кв м виводиться з експлуатації 22 х 300 000 / 45 000 000 =0,15 . з урахування знятого з експлуатації житла = 0,08 м кв
по какому еще кругу?))
вы просто скажите кому достаются квартиры родителей ваших успешных, не их детям ли?
весьма распространенное явление, когда дед внуку квартиру оставляет
притом не обязательно успешному))
...Отже приблизно прикинули що житла купленного для спекуляцій мало , вирішили вернутись до безпрограшної теми , що тих хто може купити ще менше і це безпрограшна стратегія , бо коли я говорю що в Україні є 1 000 000 який в стані кожен рік скуповувати все...
НАСТОЯЩИЙ МУЖИК-ХОЗЯИН СВОЕГО СЛОВА! ЗАХОТЕЛ-ДАЛ,ЗАХОТЕЛ ЗАБРАЛ...(С)
Леон Спочатку закидали форум ссилками на хмельницьку газету оголошень , тепер вириваєте слова з контексту. Спеціально для Вас і інших форумчан привожу всю фразу
Кожен рік в 1 000 000 мільона успішних народжується приблизно 1 000 000 / 62 роки = 16 000 дітей , отже ця група в стані щорічно скупити 16 000 квартир для своїх нащадків , а так як процес йде з 1990 року , то тільки ( 2009-1990) /62 =47 % з цієї групи купували житло 1 раз , так що ще років з 30 вони будуть купувати в окресленних мною кількостях
Як то кажуть Дурний як не зрозуміє , то збреше .
Як я розумію леон спеціально виклав простинь з моїми повідомленнями в надії що ніхто розбиратись не буде і всі повірять його висновку, все було б так , єдине леон не врахував я також читати вмію Отже з 15 млн кв м ( 300 000 квартир ) які на моє бачення були викупленні як пенсійні заощадження на протязі останніх 5 років не всі випливуть в вигляді товару, а тому навряд чи буде сильний тиск на ціни на нерухомість за їх рахунок Порівнювати 300 000 квартир на ринку всієї України і 16 000 продаж на ринку Києва- не те що не коректно , а неграмотно.
Ваши слова?!! Так и отвечайте за них,а то как лимон успешных, так в Украине,а 16000 квартир,которые купит этот лимон-успешных,так сразу У КИЕВІ !
Спочатку закидали форум ссилками на хмельницьку газету оголошень , тепер вириваєте слова з контексту
ХДЕ
Востаннє редагувалось leon1601 в Суб 13 лют, 2010 20:50, всього редагувалось 1 раз.
Независимый портал «Недвижимость» отмечает, что с начала года цены в Киеве выросли на 2,4%, а портал «Недвижимость в Киеве и Украине» — что на 1,5% упали
Дивно в січні 2009 всі давали інформацію про падіння , тепер один вверх на 1,5 % , другий вниз на 2,4 % , абсолютна розбіжність 1,5 + 2,4 = 3,9% в межах статистичної похибки , особливо якщо врахувати що ціна житла не стандартизована і навіть від поверху або орієнтації вікон може відрізнятись в одному і тому ж будинку на 20-30 % , а тут менше 4 %
кому куда выгодно,тот туда и тянет(лебедь,щука и рак)
ИМХО!!!!
количество анкет поданных молодыми людьми в 2009г. о поисках работы за рубежом увеличилась в 35 раз!!!!? по сравнению с 2008г сылку потерял ,если оччень надо то поищу
Порівнювати 300 000 квартир на ринку всієї України і 16 000 продаж на ринку Києва - не те що не коректно , а неграмотно.
Ваши слова?!! Так и отвечайте за них,а то как лимон успешных, так в Укрвине,а 16000 квартир,которые купит этот лимон-успешных,так сразу У КИЕВІ
Я думав що Ви читати вмієте.
Отже
16 000 з 1 000 000- це кількість дітей які щороку народжуються у 1 000 000 найуспішніших .Це приклад який показував що на протязі 62 років 16 000 осіб щорічно будуть купувати по одній квартирі і при цьому ніхто з них на протязі цього часу не купить дві.
Ящо з логічним мишленням і надалі будуть зявлятись проблеми , то Ви будь ласка не копіюйте всі мої пости , я додаткової реклами не потребую , а зверніться спочатку в лічку я Вам все поясню , а от коли чогось пояснити не зможу , тоді вже клейміть мене на сторінках форуму . А так і себе не грамотним показали і в мене час забрали .