|
УкрСиббанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 16 лют, 2010 17:48
Свого часу відкрив в банку карточку "Активні гроші". Але одразу після відкриття банк ввів комісію на зняття грошей навіть у власних банкоматах - якийсь там відсоток та мінімум 5 гривень, хоч при відкритті комісії не було. Внаслідок цього карточка втратила для мене сенс і я її закинув. Зараз подивився на сайті банку - ніби то немає комісії на зняття грошей у банкоматах банку. Це справді так чи знову якась хитра най..пка?
-
idantyrs
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лют, 2010 17:52
idantyrs
Звісно най...пка:)
-
ml
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 лют, 2010 17:57
ml написав:idantyrs Звісно най...пка:)
Тобто і далі беруть комісію в своїх банкоматах?
-
idantyrs
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лют, 2010 17:58
Є там комісія
https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/c ... ive_money/
— у відділеннях та банкоматах УкрСиббанку та банкоматах банків-партнерів - 1% від суми.
Мінімальна комісія — 5 грн./1 USD/1 EUR (в залежності від валюти рахунка)
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лют, 2010 17:59
idantyrs Свого часу відкрив в банку карточку "Активні гроші". Але одразу після відкриття банк ввів комісію на зняття грошей навіть у власних банкоматах - якийсь там відсоток та мінімум 5 гривень, хоч при відкритті комісії не було. Внаслідок цього карточка втратила для мене сенс і я її закинув. Зараз подивився на сайті банку - ніби то немає комісії на зняття грошей у банкоматах банку. Це справді так чи знову якась хитра най..пка?
На сайті:
Отримання готівки:
— у відділеннях та банкоматах УкрСиббанку та банкоматах банків-партнерів 1% від суми.
Мінімальна комісія — 5 грн./1 USD/1 EUR (в залежності від валюти рахунка)
-
ygn
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лют, 2010 18:22
idantyrs написав:Свого часу відкрив в банку карточку "Активні гроші". Але одразу після відкриття банк ввів комісію на зняття грошей навіть у власних банкоматах - якийсь там відсоток та мінімум 5 гривень, хоч при відкритті комісії не було. Внаслідок цього карточка втратила для мене сенс і я її закинув. Зараз подивився на сайті банку - ніби то немає комісії на зняття грошей у банкоматах банку. Це справді так чи знову якась хитра най..пка?
Вот так люди даже на сайте не могут прочитать тарифы - а потом появляются крики какой банк плохой и как он всех обманывает, хотя на самом деле, человек сам себя най...в.
-
Ellis Neo
-
-
- Подякував: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лют, 2010 18:22
Ага, то "Активні Гроші +" без комісії. Заплутали зовсім.
-
idantyrs
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лют, 2010 18:36
Незрозуміло, навіщо робити продукти, непридатні до використання користувачами? Ну оформив я картку "Активні гроші" (тоді не було ніяких комісій, коли оформляв). З комісіями вона мені непотрібна - валяється десь з нулем на ній. Добре що хоч карточка безкоштовна була - тобто вся радість за рахунок банку. Можливо, зараз оформлю карточку приблизно таку ж карточку "Активні гроші+", яка без комісії. Який сенс було випускати продукт "П'яте колесо до підводи"? 
-
idantyrs
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лют, 2010 18:40
idantyrs, це Ви такий "жадібний", а багато хто далі буде юзати карту з комісією бо ліньки піти в інший банк:))
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лют, 2010 23:02
Сегодня бывал на сайте укрсиба, заметил что появились новые депозитные программы  Мужики кто что слышал по АД+, ничего меняться на весне не будет? ибо там держу основной капитал, не хочется потом снимать по 1% ))))
-
andrus2003
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему