|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 17 лют, 2010 01:00
Коляныч написав:деякі вже випередили Квестора : Рейтинг надійності банківських внесків"Економічна правда" презентує черговий піврічний рейтинг найбільших банків України, що працюють з населенням, за рівнем надійності депозитних вкладів. Він також включає оцінку фінансових показників установ у 2009 році. ... За існуючого рівня прозорості банківської системи України, представлена нижче методика розрахунку факторів максимально адекватно відображає комплексну привабливість банків для вкладників. http://www.epravda.com.ua/publications/4b7a756276ba6/
Ну как-то даже не смешно: Индекс и Свед у них ниже по надёжности, чем Кредит-Днепр, Брокбизнес и Пиведнный 
-
cuteman
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2010 01:21
квестор написав:..прошу висловитись...
ПС..без конретних персоналій...цікавить принцип...що важливіше ..нездатність "померти.".чи..поточний "функціонал" .
Все зависит от оценки эпидемиологического состояния атмосферы в целом
Когда бушует смертоносная эпидемия - "не до жиру, быть бы живу". Тут "нездатність померти", конечно важнее...Ну, а когда эпидемия отступает - уже мысли больше не о том "сколько" жить, а "как"  Так что просим Вас высказаться, уважаемый Квестор, что там с нашей эпидемией? На сколько она отступила... или так, затаилась на время? и можно ли уже "поточним функціоналом" как десертом потихоньку увлекаться... может, можно уже не соблюдать строгую диету "абы выжить" при определении "диагноза"?
-
yuma
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2010 01:38
Mirax написав:Це вони нас приспали, як удав мишей. Курс ніби стабільний, влада поки нічим не шкодить... А потім як шандарахне !!!
И что-то много последнее время разговоров про укрепление курса гривни... 
-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2010 02:30
yuma написав:квестор написав:..прошу висловитись...
ПС..без конретних персоналій...цікавить принцип...що важливіше ..нездатність "померти.".чи..поточний "функціонал" .
Все зависит от оценки эпидемиологического состояния атмосферы в целом Когда бушует смертоносная эпидемия - "не до жиру, быть бы живу". Тут "нездатність померти", конечно важнее...Ну, а когда эпидемия отступает - уже мысли больше не о том "сколько" жить, а "как"  Так что просим Вас высказаться, уважаемый Квестор, что там с нашей эпидемией? На сколько она отступила... или так, затаилась на время? и можно ли уже "поточним функціоналом" как десертом потихоньку увлекаться... может, можно уже не соблюдать строгую диету "абы выжить" при определении "диагноза"?
..ну, це логічно.
.занадто логічно...і очевидно
..тому......мабуть ... неправильно...
..і герої "Декамерона" навіть під час чуми намагаються жити...а не виживати..
..і Сковорода писав.."нє красна долготою, а красна красотою, как пєсня так и жизнь"
ПС..а епідемія ..та хто його зна...он грип якось десь подівся..так ..... і це ...все...зміниться...колись...мабуть...
ППС...а складний і основний параметр не зовсім точно- цифровий ( ми ж не калькулятори-аналітеги, і не послідовники Піфагора) як, мотивація присутності+потенціал акціонерної підтримки+
якість бренду( в тому числі лояльність до нього споживачів)+ринкова стратегія..і т.д..можна замінити словом РЕПУТАЦІЯ..і крапка.
ПППС...звернення до кредитора останньої інстанції ( бо колеги вже не позичають) - нБУ за допомогою ( в значних розмірах, звісно) будемо вважати тим, що воно і є насправді...тактичними помилками в управлінні ліквідністю( а деколи і стратегічними)...з усіма негативними наслідками оцінки менеджменту(власників, "покровителів" такої установи...себто тієї самої РЕПУТАЦІЇ....бо, а як не дасть ??..от затупить і не продовжить комусь реф..причини можуть бути різні...і може хтось може собі дозволити почекати власні гроші з рік-півтора..але я так не можу..і не хочу..на цьому і порішимо.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2010 02:47
Hill_78
Как вроде пару последних месяцев пан Квестор перешёл на чай...
Зелёный? Чёрный? Матэ? Перуанский? Белый?
Неизвестно,
А -- жаль!
-
melania
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2010 03:07
yuma
я посмотрел на данные АУБ.... кредиты уменьшаются, депозиты растут.... как по мне дак месяц прожили удачно....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2010 09:07
квестор написав:..колеги...люди..чєловєки....і просто... клієнти банків... ..мене тутечки тєрзают смутниє сомнєнія....стосовно державних пацієнтів...бо, по стану своїх організмів вони не можуть називатися здоровими ( більшість) ..але існує один суворий медичний хвакт...і постулат ....справний "друкарський верстат" центробанку - це гарантія постійної життєдіяльності державного банку......але чим більше я дивлюся на цих хворих ..з яких цідить" кров" адміністрація ..і котрі шкандибають обплутані крапельницями тримаючись за стіни і спираючись на "хвельшера" ..тим менше вони мені подобаються... ...чахлики невмирущі.... ..прошу висловитись... ПС..без конретних персоналій...цікавить принцип...що важливіше ..нездатність "померти.".чи..поточний "функціонал" .
Всем привет! Квестору ОГРОМНЫЙ ПРИВЕТ!
Я вот как Хазанов : "угадал - но не сказал!" Это по поводу госбанков!
Но если честно , то хочу Вам показать Вашу же динамику: из палаты "А" в "никуда"!
Это к тому, что любой из палаты А может оказаться в "Г" при "прочих равных условиях"...
А как раз эти "прочие равные условия" и сыграли злую шутку с госбанками.....
И в нашей стране понятия "нездатний померти" - не icнуе! Скорiше- "помер, але дiзналися пiздно".
Могу согласиться, что "если надо, то напечатают"..... но опять же, сделав поправку на страну - могут и не напечатать........
Резюме: не оспариваю факт, что есть здоровые ..... или выздоравливающие.
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2010 10:47
убийца эфира написав:квестор а Эксим никогда депо физиков не привлекал.... а сейчас у меня в лифте реклама его висит.... сумно....
ну вообще-то это не совсем правда. Да, рекламы эксима всегда было мало, но она была. я сам туда пришел лет пять назад первый раз по наружной рекламе.
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2010 10:52
убийца эфира написав:yuma я посмотрел на данные АУБ.... кредиты уменьшаются, депозиты растут.... как по мне дак месяц прожили удачно....
а как по мне - путь к армагедцу. депозиты ведь отдавать надо. с процентами. откуда проценты возьмутся? кредитов не дают, перегоны на валютном рынке приутихли, маржа уменьшилась, объемы упали ... чуть что - опять мораторий объявлять будут ?
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2010 11:00
NN написав:Mirax написав:Це вони нас приспали, як удав мишей. Курс ніби стабільний, влада поки нічим не шкодить... А потім як шандарахне !!!
Ви ж не у гривні, нема чого хвилюватись.
Не говоріть дурниць. Сьогодні не хвилюватись може хіба що бомж, або президент & Co. Немає значення, у гривні я чи не у гривні, якщо можливі шалені скачки курсу, через які виникають усілякі мораторії, заборони валютного кредитування, коли масово і неприховано грабують людей, не повертаючи їх депозити і не нараховуючи проценти на них, спокій нам тільки сниться. убийца эфира написав:yuma я посмотрел на данные АУБ.... кредиты уменьшаются, депозиты растут.... как по мне дак месяц прожили удачно....
Як би така "вдача" не обернулася новою пірамідою. Банки набирають депозити, адекватне кредитування фактично відсутнє, з чого платити %% по депозитах? Ну поплатять вам трошки вашими ж депозитами (при теперішніх ставках, банк має заплатити %% по депозиту рівні самому депозиту, вже через 4-6років), а далі поНадруються, замораторять видачу депозитів на невизначений час, бо "дєнєх уже нєт", і пишіть листи... І ніякі рейтинги не допоможуть. bolex написав:убийца эфира написав:yuma я посмотрел на данные АУБ.... кредиты уменьшаются, депозиты растут.... как по мне дак месяц прожили удачно....
а как по мне - путь к армагедцу. депозиты ведь отдавать надо. с процентами. откуда проценты возьмутся? кредитов не дают, перегоны на валютном рынке приутихли, маржа уменьшилась, объемы упали ... чуть что - опять мораторий объявлять будут ?
bolex, випередили мене на 8 хвилин, респект!
Востаннє редагувалось Mirax в Сер 17 лют, 2010 11:03, всього редагувалось 1 раз.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
|