Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Кащей, надо ждать 3 дня с момента оформления карты (столько времени необходимо для подключения карты к программе Cash'U), потом всё будет работать в онлайн.
Кащей Бонусна програма Cash’U підключається протягом 3 діб і кешбек буде нарахований одним днем за дні коли не був нарахований Тому потрібно зачекати і бонусна програма підключиться *Ваш вартовий підтримки, Денис
Є 30 од. ОВДП 227656 з датою погашення 15.01.25 придбаних у Банка в додатку. Придбані, згідно додатку за 33139 грн. 30 коп. (1 од - 1104,64) Нараховано відсотків 2343,83 Зараз за додатком Ціна купівлі/продажу 1086.28/1085 Питання, а скільки я за них отримаю, у випадку продажу сьогодні?
не можу відравити платіж клієнту сенсу за айбаном - пише операція не можлива, спробуйте пізніше. чи стикався хтось із цією лажею? клієнта знаходить, частково закриває * інформацію прізвище/ім"я... гроші тупо не дає переслати
МАБ вимкнули, застосунок гімно, ще трохи і доведеться закрити рахунку в цьому "чудовому" і "надтехнологічному" банку
витратив 30 хв часу на довбання із цим питанням, підтримка повідомила що не бачать взагалі спроб з мого боку (можливо ці спроби блокуються певними сервісами і це зможуть побачити інші люди)
Востаннє редагувалось DmitryZP в Пон 16 гру, 2024 23:45, всього редагувалось 1 раз.
Sense Bank написав:DmitryZP Вітаю! Щиро перепрошую за таку затримку у відповіді
В застосунку ви дійсно можете побачити історію операцій лише за останні 12 місяців, проте, вам завжди доступно формування виписки) А стосовно створення шаблонів - взагалі, все має бути ок. Підкажіть, ви дієте за наступною інструкцією? https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0017064079
Ваша турботлива чарівниця, Валерія 🫧
Перерошую, але спробуйте будь ласка прочитати моє повідомлення уважно, не треба поспішати. Я бачу в застосунку транзакції ЛИШЕ за грудень 2023 року і останні транзакції з 1 листопаду 2024 - це називається дані доступні за 1 рік?...
Sense Bank написав:DmitryZP Вітаю! Щиро перепрошую за таку затримку у відповіді
В застосунку ви дійсно можете побачити історію операцій лише за останні 12 місяців, проте, вам завжди доступно формування виписки) А стосовно створення шаблонів - взагалі, все має бути ок. Підкажіть, ви дієте за наступною інструкцією? https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0017064079
Ваша турботлива чарівниця, Валерія 🫧
Перерошую, але спробуйте будь ласка прочитати моє повідомлення уважно, не треба поспішати. Я бачу в застосунку транзакції ЛИШЕ за грудень 2023 року і останні транзакції з 1 листопаду 2024 - це називається дані доступні за 1 рік?...
Відпишусь вам в особисті повідомлення для уточнення деталей, щоб ми могли попрацювати над вирішенням проблеми Вибачте за незручності *Ваш вартовий підтримки, Денис
Что-то не пойму мотивов Сенса. На днях вместо обычных 0,47 грн поднял цену на одну из ОВГЗ больше чем на 2 грн (за другими ОВГЗ в Сенсе не следил, поэтому не знаю). Обычно банки по этому поводу говорят, мол, рыночная ситуация изменилась. Но позвольте, она разве в эту сторону изменилась? Инфляция начала расти, НБУ в этой связи уже даже не держит на одном уровне учётную ставку, а, наоборот, увеличил (хотя в начале года она только падала). Обычно в таком случае банки начинают повышать ставки,чтоб им деньги кто-нибудь принес, а тут - снижение, однако.