|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 18 гру, 2024 11:55
Sense Bank написав:тому що ніхто не знав
ДРС вже зашкалює! Додайте ще для Вадимки, що кредитку треба гасити за 3 дн до РД, а не за 2 хв до 19:00 в РД 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1316 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Сер 18 гру, 2024 12:05
Sense Bank а вы Денис с хейтерской ветки или то другой Денис? 
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 18 гру, 2024 12:09
Sense Bank написав:Вадимка На той момент коли ви зверталися питань не було через це і було надано вам інформацію з приводу того, що зараз все гаразд Я так розумію вчора вам обмежили рахунки це вже інший кейс над яким треба розбиратися і дивитися в чому проблема і через що було обмежено ваші рахунки, якщо ви не зверталися до свого ПМ, то буду займатися вашою проблемою я, треба буде вивчити всі деталі і виявити причину блокування, відпишусь в особисті повідомлення З приводу відсотків, то їх компенсувати можливості немає, тому що ніхто не знав що буде накладено обмеження на рахунки і списання було згідно тарифів, рахунки також можна поповнити за номером рахунку IBAN Дякую за розуміння! *Ваш вартовий підтримки, Денис
Ні.Якраз тоді не було нічого вирішено.Це почалося раніше і тоді ще не закінчилося.В мене е вся переписка с менеджером по датах.Якщо треба могу відправити
-
Вадимка
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 12:18
И еще к вам вопрос.Что за блокировка Счета?Документи дали.Они их удовлетворили.И вдруг заблокировали счет.Если что то интересует по транзакціям я Или личний менеджер всегда на связи.
-
Вадимка
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 13:00
Вадимка Для уточнення всіх деталей я вам відпишусь в особисті повідомлення *Ваш вартовий підтримки, Денис
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1416 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 18 гру, 2024 13:18
Sense Bank написав: Doda написав:Як відбувається повернення депозитів при розірванні банком ділових відносин?
Якщо банк прийняв рішення розірвати ділові відносини з клієнтом, діючі строкові депозити не закриваються. Повернення відбувається в дату закриття депозиту згідно умов договору. Ваша помічниця, Оля🧚♀️
Скажите, а как гасить кредитную карту при отказе в обслуживании, после окончания грейс периода по аналогии с окончанием депозита или сразу? Спасибо
-
pilligrim
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 13:39
pilligrim написав: Sense Bank написав: Doda написав:Як відбувається повернення депозитів при розірванні банком ділових відносин?
Якщо банк прийняв рішення розірвати ділові відносини з клієнтом, діючі строкові депозити не закриваються. Повернення відбувається в дату закриття депозиту згідно умов договору. Ваша помічниця, Оля🧚♀️
Скажите, а как гасить кредитную карту при отказе в обслуживании, после окончания грейс периода по аналогии с окончанием депозита или сразу? Спасибо
Якщо у вас обмежені рахунки, то ви можете їх поповнити за вашим номером рахунку IBAN і звернутися до підтримки для того щоб розподілити кошти на погашення заборгованості *Ваш вартовий підтримки, Денис
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 18 гру, 2024 13:48
Sense Bank Это я знаю. Вопрос был о сроках. До какого времени можно будет погасить кредитку? До биллинговой даты окончания грейс периода или как? Депозиты вы отдаёте по мере их окончания, а с кредитками как?
-
pilligrim
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 13:57
pilligrim написав:Sense Bank Это я знаю. Вопрос был о сроках. До какого времени можно будет погасить кредитку? До биллинговой даты окончания грейс периода или как? Депозиты вы отдаёте по мере их окончания, а с кредитками как?
Умови по погашенню незмінні, головне щоб кошти були розподілені на дату розрахункової дати по картці, рекомендую за 3 робочих доби робити поповнення, щоб все точно встигло пройти але ми зараз зараховуємо кошти за 10-15 секунд на рахунок, коли кошти надходять до банку. Тому це вже на ваш розсуд коли поповнювати, щоб кошти були точно на вашому рахунку *Ваш вартовий підтримки, Денис
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 18 гру, 2024 14:02
Sense Bank опять идёт информация, что пополнение депозитов, которое входит в графу "Інше" в статистике трат, накручивает расходы клиентов, как это было в случае с Вадимка и тем самым гарантирует клиентам как минимум неприятности с финмоном, а в худшем - разрыв деловых отношений. И здесь и в вашем телеграм канале обещали исправить ситуацию, но я смотрю, что воз и ныне там
-
Навигатор
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
|