|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 18 лют, 2010 21:47
....криза жанру..панове ...нема натхнення...
....не хочу більше писати "діагнозів"... і не бачу великої вже потреби у цьому...
....банки здоровшають...справжні банки.... звісно........
....принципи діагностики Вам відомі....суттєвих змін в порівнянні з останнім діагнозом .....НЕМА....тому і клієнтам пристойних пацієнтів..теж нема чого хвилюватись...
....на цій гілці писати більше не буду...може ще на цьому форумі десь і будемо "пересікатись"
....але...банки..вже просто набридли ...та й перестало бути це схожим на хобі..
.....усьо....."долгіє проводи-.лішніє сльози"...
.... звиняйте....якщо щось не так 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 21:54
квестор написав:....криза жанру..панове ...нема натхнення... ....не хочу більше писати "діагнозів"... і не бачу великої вже потреби у цьому... ....банки здоровшають...справжні банки.... звісно........ ....принципи діагностики Вам відомі....суттєвих змін в порівнянні з останнім діагнозом .....НЕМА....тому і клієнтам пристойних пацієнтів..теж нема чого хвилюватись... ....на цій гілці писати більше не буду...може ще на цьому форумі десь і будемо "пересікатись" ....але...банки..вже просто набридли ...та й перестало бути це схожим на хобі.. .....усьо....."долгіє проводи-.лішніє сльози"... .... звиняйте....якщо щось не так 
Квестор! Спасибо за всё, что Вы делали!!!
Успехов Вам в новых реализациях!
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 21:55
Квесторе, одумайтесь! Нам буде вас не вистачати...
Відпочиньте та повертайтеся!!!
Востаннє редагувалось Alex Smith в Чет 18 лют, 2010 22:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Alex Smith
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 21:56
Коллеги, подскажите в каких банках есть система он-лайн управления деньгами на счету, по типу той что в ПУМБ называется ПУМБ он-лайн или интернет банкинг.
-
dimitrio
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 22:07
Коляныч написав:Да ПРОФИН задел за живое. 26% годовых это вкусненько. Квестор ! Может что поменялось у француза этого натурализированного ?
Но зато весьма низки, прямо неприлично низки проценты по депо в долларах.
Поэтому, исходя из местонахождения головной конторы банка и результатов президентских выборов (хотя Админсуд пока не принял решение), гложет меня мысль, что банк, возможно, обладает "конкретной инфой" о перспективах гривны и доллара в Украине. Т.е. гривна будет девальвировать весьма серьезно, и курс грн./долл. существенно пойдет в рост. ИМХО.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 22:16
Шановний Квесторе, на яку гілку переселяєтесь? Ваші коментарі завжди було дуже цікаво читати. Удачі Вам!
-
omontana
-
-
- Заблокований
- Подякував: 182 раз.
- Подякували: 512 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 22:18
квестор написав:....криза жанру..панове ...нема натхнення... ....не хочу більше писати "діагнозів"... і не бачу великої вже потреби у цьому... ....банки здоровшають...справжні банки.... звісно........ ....принципи діагностики Вам відомі....суттєвих змін в порівнянні з останнім діагнозом .....НЕМА....тому і клієнтам пристойних пацієнтів..теж нема чого хвилюватись... ....на цій гілці писати більше не буду...може ще на цьому форумі десь і будемо "пересікатись" ....але...банки..вже просто набридли ...та й перестало бути це схожим на хобі.. .....усьо....."долгіє проводи-.лішніє сльози"... .... звиняйте....якщо щось не так 
Надзвичайно шкода. Але діагноз на прощання переважній більшості відвідувачів цієї гілки ой як би не завадив! У будь якому випадку нехай щастить.
-
Free_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 22:25
Жаль. а мы так ждали...
-
elle
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 22:26
Эх, а так все ждали... и главное, было на что оперется в своих суждениях, да и просто интересно чужое мнение...
Да, и, метод оценки, т.е. постановки диагноза..., как бы это сказать, напоминает - постановку спектакля, целая пьеса.
Нет, это даже не спектакль - это диагноз доктора Хауса...
Все равно спасибо за все...
Востаннє редагувалось Чукча в Чет 18 лют, 2010 22:29, всього редагувалось 2 разів.
-
Чукча
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 22:27
Спасибо, Квестор, за ваше благородное дело...
заглядывайте сюда хотябы с коментариями и новостями, Вам всегда будут рады)
-
Тор
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему