|
Фідокомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 19 лют, 2010 12:12
Нам конкретна дата не зручна, нам зручно розраховуватися за кредитом коли є можливість, як і раніше - до 15-го в будь-який зручний для нас день
-
KAPRA
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лют, 2010 12:14
Шановний Ed_T, я пишу на цьому форумі саме тому, що ставлюся з повагою до людей, які задають тут питання. Всі мої відповіді, з бажання допомогти чи пояснити ситуацію.
Що стосується планування банку, то безперечно ми знаємо з яких коштів видаємо кредити, і з яких будемо повертати депозити. Більше того, нам є з чого повертати депозити і робимо ми це вчасно. Втім, нам теж потрібно планувати фінансові потоки, і тому ми і хочемо, щоб клієнти платили за кредит, також вчасно і щомісяця. Невже клієнт нам робить послугу в такому випадку?
Те що ви брали доларовий кредит і вирішували приймати валютні ризики нас дуже навіть хвилює, нас завжди хвилює, коли клієнтам складно розраховуватися по кредиту, адже нам через це треба збільшувати резерви. Тому тим клієнтам, які розраховуються за кредит, незважаючи на зміну курсу, ми вдячні.
Щодо дня, коли ви розраховуєтеся за кредит, ми вже про це писали - будь ласка, ще в березні, розрахуйтеся 15 числа, а вже з квітня ви зможете обрати собі ту дату для розрахунку, яка вам більше зручна.[/quote]
Шановна Ярина, так люди, которые здесь пишут в основной своей массе и рассчитываются с вами вовремя, а многие и со значительной переплатой. Нас все устраивает в старом договоре, мы добросовестные заемщики и такими хотим быть в будещем. Зачем перекладывать на нас ваши проблемы? Раз вы все знаете по вашему планированию, то и отстанте от нас со своими ДС, а мы будем и дальше выпонять взяты е на себя обязательства в рамках подписанного ранее договора.
-
miridi7
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лют, 2010 12:27
-
Krees
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лют, 2010 12:35
Yaryna написав:Ed_T написав: ну честное слово смешно читать данные строки.... такое впечатление что вы думаете, что общаетесь со школьниками.... ну посмотрите на свои слова как бы со стороны) это реально абсурд. ваш банк не знал о том, что надо платить по депозитным счетам в 2008 году (когда я например брал кредит)? я подписывал конкретный договор, в нем прописаны конкретные условия. если по тем условиям Банку сейчас не выгодно - то это Ваши проблемы... Вас же не интересует что раньше мы платили по 5 грн за доллар, а теперь по 8? Чего нас сейчас должно волновать что Вам нечем отдавать по депозитам? У меня написано в договоре что я должен заплатить с 1 по 15 - я и хочу платить с 1 по 15. и если я 1-го внес деньги я хочу чтобы они не лежали на тек. счету, а сразу списывался долг и проценты насчитывались уже на меньшую сумму? Разве не это прописано в договоре? Я Вас прошу об одолжении? Я требую выполнения договора. И не надо говорить что если подпишите ДС то тогда это всё реально будет - это уже прописано в основном договоре.
Шановний Ed_T, я пишу на цьому форумі саме тому, що ставлюся з повагою до людей, які задають тут питання. Всі мої відповіді, з бажання допомогти чи пояснити ситуацію. Що стосується планування банку, то безперечно ми знаємо з яких коштів видаємо кредити, і з яких будемо повертати депозити. Більше того, нам є з чого повертати депозити і робимо ми це вчасно. Втім, нам теж потрібно планувати фінансові потоки, і тому ми і хочемо, щоб клієнти платили за кредит, також вчасно і щомісяця. Невже клієнт нам робить послугу в такому випадку? Те що ви брали доларовий кредит і вирішували приймати валютні ризики нас дуже навіть хвилює, нас завжди хвилює, коли клієнтам складно розраховуватися по кредиту, адже нам через це треба збільшувати резерви. Тому тим клієнтам, які розраховуються за кредит, незважаючи на зміну курсу, ми вдячні. Щодо дня, коли ви розраховуєтеся за кредит, ми вже про це писали - будь ласка, ще в березні, розрахуйтеся 15 числа, а вже з квітня ви зможете обрати собі ту дату для розрахунку, яка вам більше зручна.
Или неправда или некомпетентно. Объясню. В связи с переплатой, я тело в феврале не погасил. Банк сообщил, что вынес данную сумму тела на просрочку. Значит мое обслуживание кредита банковской терминологией стало "слабким". В конце месяца по моему кредиту банк доформирует резерв! Через 3 месяца (а я не собираюсь погашать тело в связи с переплатой N-е кол-во лет) обслуживание станет "незадовільним". Еще резерва! Так все же вы хотите резервов или нет 
-
kibas
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лют, 2010 12:39
Шановні miridi7, Krees, FLA
Коли я кажу, про те, що для банку важливо аби клієнти вчасно розраховувалися за кредит, то маю на увазі, не тільки без просрочок, але і щомісяця. Безперечно, наші фінансові потоки - це відповідальність банку, а не клієнтів. При цьому, відповідальність позичальників, платити щомісяця за кредит. Ми даємо вам можливість погашати кредит достроково (так, з попередженням банку), ми дамо можливість клієнтам обирати зручну дату погашення вже з квітня. І крім цього, ми вдячні всім клієнтам, які, незважаючи на непросту економічну ситуацію і тимчасові незручності, спричинені банком, відповідально розраховуються за свій кредит.
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лют, 2010 12:40
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лют, 2010 12:46
kibas написав:Ну шо вы тут парите! Мой средний ежемесячный платеж по % - 600 $. В январе я заплатил %-ов 1000$. В феврале - 650$ В марте будет 550$ И т.д. Итого должен был заплатить за 3 мес. 1800$, а заплатил - 2200$  Читайте внимательней форум. На форуме ясно писалось что в итоговой сумме конечно баланс, НО! платеж сдвинулся наперед. Вы сами это показали в таблице. А эти 400$ равны моему ежемесячному траншу  Где здравый смысл и логика 
Данный расчет я привел для тех, кто тут неоднократно утверждал что банк варует у вас эти деньги, на которые вы в январе больше загасили платеж. Можете так же перечитать форум, таких высказываний тут тоже хватало. Потому данный расчет приведен для них.
Просто я этим расчетом хотел поствить точку, эти деньги вы бы все равно заплатили, только позже.
-
alex-singer
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лют, 2010 12:49
kibas написав: Или неправда или некомпетентно. Объясню. В связи с переплатой, я тело в феврале не погасил. Банк сообщил, что вынес данную сумму тела на просрочку. Значит мое обслуживание кредита банковской терминологией стало "слабким". В конце месяца по моему кредиту банк доформирует резерв! Через 3 месяца (а я не собираюсь погашать тело в связи с переплатой N-е кол-во лет) обслуживание станет "незадовільним". Еще резерва! Так все же вы хотите резервов или нет 
kibas, правда і компетентно, якщо клієнт має переплати і при цьому не платять щомісяця і не дотримується графіка, то обслуговування кредиту стає "слабким" і так, ми формуємо резерви.
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лют, 2010 13:02
Yaryna написав:kibas написав: Или неправда или некомпетентно. Объясню. В связи с переплатой, я тело в феврале не погасил. Банк сообщил, что вынес данную сумму тела на просрочку. Значит мое обслуживание кредита банковской терминологией стало "слабким". В конце месяца по моему кредиту банк доформирует резерв! Через 3 месяца (а я не собираюсь погашать тело в связи с переплатой N-е кол-во лет) обслуживание станет "незадовільним". Еще резерва! Так все же вы хотите резервов или нет 
kibas, правда і компетентно, якщо клієнт має переплати і при цьому не платять щомісяця і не дотримується графіка, то обслуговування кредиту стає "слабким" і так, ми формуємо резерви.
Прошлый год, в связи с той же переплатой, я тело НЕ ПЛАТИЛ. В январе получил из банка справку - просроченной задолженности НЕТ!!! Двойные стандарты? Как вы эту ситуацию НБУ объясните при проверке??? ПО тут не прокатит...
-
kibas
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лют, 2010 13:08
alex-singer написав:kibas написав:Ну шо вы тут парите! Мой средний ежемесячный платеж по % - 600 $. В январе я заплатил %-ов 1000$. В феврале - 650$ В марте будет 550$ И т.д. Итого должен был заплатить за 3 мес. 1800$, а заплатил - 2200$  Читайте внимательней форум. На форуме ясно писалось что в итоговой сумме конечно баланс, НО! платеж сдвинулся наперед. Вы сами это показали в таблице. А эти 400$ равны моему ежемесячному траншу  Где здравый смысл и логика 
Данный расчет я привел для тех, кто тут неоднократно утверждал что банк варует у вас эти деньги, на которые вы в январе больше загасили платеж. Можете так же перечитать форум, таких высказываний тут тоже хватало. Потому данный расчет приведен для них. Просто я этим расчетом хотел поствить точку, эти деньги вы бы все равно заплатили, только позже.
В том-то и дело! Вы можете меня беспроцентно прокредитовать в 400$ хотя бы на год? А почему я должен мочь? Но, похоже, смог 
-
kibas
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему