Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 13731374137513761377 ... 1471>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: П'ят 07 бер, 2025 12:05

Re: Sense Bank

moveton написав:если переключиться, то назад дороги уже не будет, так и сижу на SMS и немного разоряю Сеню
в смысле назад дороги не будет? Я постоянно как к маме в прифронтовое село еду (там постоянно работают РЭБы - и Киевстара вообще нет как связи, а у Водафона - как повезет) так переключаюсь на вайбер и получаю коды находясь в соседском ВайФае, а возвращаясь в город опять переключаюсь на СМС. Так то дорога есть и туду и обратно
WallNutPen

Подякував: 41 раз.
Подякували: 448 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 07 бер, 2025 12:19

M-Audio написав:последнее время набирают обороты процессы перекладывания вообще всей ответственности на клиента

:shock:

Oksana Torop

В понеділок хакери обчистили мій рахунок. Все відбулося вночі - понад 60 транзакцій з перерахування коштів.
Шо в цій ситуації робиш - звертаєшся в банк і кіберполіцію. Все це я слухняно зробила.
Що відбувається далі? В банку мені очікувано навʼязують, що я могла комусь передати конфіденційні дані рахунку, паролі до акаунта і тд, тому банк такий маладєц геть ні в чому не винен. А ти, клієнт, трохи схожий на лоха.
В поліції відкрили справу, взяли покази і чесно сказали: ваші гроші навряд хтось поверне. Но тих, хто вкрав, ми будем усєрдно шукать.
Я - жінка з холодним розумом. Приходжу додому, пораю дітей, лягаю спати і думаю. Під ранок народиться план. Так і сталося.
Зранку іду в банк, беру всі деталі про транзакції, шо куди і як. Бачу, що гроші пішли в Лондон. Рахунок якоїсь іноземної компанії. Сідаю за комп, гуглю, гуглю і знову гуглю. Читаю сайти, профільні форуми про банківське шахрайство, огляди. Читаю вдень, читаю вночі. Вникаю…
Зʼясовую, що це рахунки знатних міжнародних розробників відеоігор. З хорошою репутацією, що стало для мене неймовірною вдачею. Бо якщо мова про репутацію, знач домовитись буде легше. І сідає ця жінка чарджбекити. Культурною англійською, без матюків та емоцій. Пишу красивого листа в штаб-квартиру американського ігрового гіганта. В кінці - бест регардс, Оксана фром Київ. Копії пішли «дочкам» в різні країни і даже мерчендайзерам. Щоб навєрняка.
Через кілька годин мені приходить лист від гейм майстра Зунара з Каліфорнії, в ньому - жаль через злам банківського акаунта та запевнення, що кошти повернуть. Сьогодні - гроші вже на моєму рахунку.
То що ж сталося?
Хакери зламали мій рахунок і швидко переправили гроші на свої акаунти в компанію ведеоігор. Вони виявилися гурманами, бо користуються легальними послугами відомого і якісного розробника. Такі компанії зазвичай не хочуть ризикувати репутацією і одразу реагують. Тому мені швидко повернули гроші з приміткою, що перевірять геймерів з тих акаунтів. І я прямо радію, бо в цій компанії точно працюють офігєнні кібера, які знаються на фішингу. І навіть просто бан на любімому ігровому сервісі - як тут не потішитись.
Це мій привіт вам, гайз, бо ви вчинили дуже непорядно. Знайду. В мене тепер є заокеанський друг гейм майстер, він за мною горой.
Моє власне розслідування тривало три дні, свої гроші я повернула.
Мораль - чужого не беру, але і своє не віддам.
Чому я вам тут це пишу - ніколи, ніколи і ніколи не здавайтесь! Навіть якщо вам говорять, що все пропало.
Повірте, ця жінка знає, що каже💪

60 транзакцій і ні одної смс? 😳🙀😱

Банки таки бахнуті якісь... 😒

Цікаво, і який це ще(?) банк аж так не любить смс?
От саме коли треба було би хоч одненьку на початку. Просто не дати початись розграбуванню...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 07 бер, 2025 13:09

WallNutPen написав:так переключаюсь на вайбер и получаю коды находясь в соседском ВайФае, а возвращаясь в город опять переключаюсь на СМС. Так то дорога есть и туду и обратно

А я человек осторожный, поэтому проверял не на собственной шкуре, а годика три назад спросил об этом в отделении. Выглядело правдоподобно. Что ж, буду знать, что наврали. Не в первый раз. Но TOTP третьим возможным вариантом всё равно бы хотелось :roll:
moveton

Подякував: 68 раз.
Подякували: 714 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: П'ят 07 бер, 2025 13:09

Bobua написав:
  M-Audio написав:последнее время набирают обороты процессы перекладывания вообще всей ответственности на клиента

:shock:

Oksana Torop

В понеділок хакери обчистили мій рахунок. Все відбулося вночі - понад 60 транзакцій з перерахування коштів.
Шо в цій ситуації робиш - звертаєшся в банк і кіберполіцію. Все це я слухняно зробила.
Що відбувається далі? В банку мені очікувано навʼязують, що я могла комусь передати конфіденційні дані рахунку, паролі до акаунта і тд, тому банк такий маладєц геть ні в чому не винен. А ти, клієнт, трохи схожий на лоха.
В поліції відкрили справу, взяли покази і чесно сказали: ваші гроші навряд хтось поверне. Но тих, хто вкрав, ми будем усєрдно шукать.
Я - жінка з холодним розумом. Приходжу додому, пораю дітей, лягаю спати і думаю. .................

От саме коли треба було би хоч одненьку на початку. Просто не дати початись розграбуванню...

взагалі якось з цим кейсом незрозуміло - 60(!) транзакцій за ніч, а безпека банку навіть і не порухалася. дивина якась. в більшості банків і дефолтні налаштування поменьше будуть, і то за добу,а не за ніч. і клієнту варто б ці наоаштування змінити на ше менші. в будь якому разі, вже після якого десятку транзакцій вночі картка мала бути заблокованою і банк мав би наполегливо шукати звязку з клієнтом. якщо кейс правдивий, банк мав би компенсувати клієнту всі втрати за рахунок працівників підрозділу безпеки.

2бобюа. завязуйте цитувати простирадла, давайте просто посилання. поважайте інших.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 бер, 2025 13:32

Bobua написав:
Oksana Torop
...
Бачу, що гроші пішли в Лондон.💪

Мадам какой-то набор слов несёт. Возможно, по причине своей банковской неграмотности. Не СЭП же в Лондон был. И если это было в три последних года, то точно не SWIFT и не SEPA. Скорее всего была оплата по карте, а не перевод со счёта, про что и слово "чарджбекити" намекает. Там своя атмосфера политик подтверждений и для проведения оплаты "комусь передати конфіденційні дані рахунку, паролі до акаунта" не требуется. Кстати, у счёта конфиденциальных данных и нет.

По картам от их рождения известная тема, что банковская секурити и лимиты в основном мешают оплачивать то, что реально бы хотелось (и поясняют как раз тем, что операция "рискованная" и они так о клиентах беспокоятся), зато вполне могут пропустить чарджеров, которым хотелось бы отказать. Поэтому уже много лет советуют для оплаты в Интернете иметь отдельную карту с минимумом денег на ней. И ни в коем случае не кредитку, естественно.

Ну а конкретно по этому кейсу согласен с предыдущим оратором, что оно и оплатой по карте на правду не похоже. Может и есть у нас такой расслабленный банк, но навряд ли. Но раз такая неудачница, пусть следующую карту в Ломбарде берёт. Там на первой же оплате карту заблокируют навсегда и об этом точно извещение придёт 8)
moveton

Подякував: 68 раз.
Подякували: 714 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: П'ят 07 бер, 2025 14:02

Bobua написав:60 транзакцій і ні одної смс? 😳🙀😱
Скоріш за все це були мото-транзакції на 10..20уе за якісь геймерськи обладунки/налаштування. Вони виконуються без підтверджень.
А картка таки була скомпроментована на якомусь сайті
І, до речі, прив'язку картки до мото-платежів мона побачити у себе в Гугл-еккі, наприклад ))
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1316 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 07 бер, 2025 16:04

У Сенсі є таки плюс в захисті -- ліміти не змінюють без СМС.

Отже, якщо злодій хакне апку, то мусітиме або по чайній ложечці в межах зниженого ліміту тратити десь в інеті.

Або давати повну інфо про отримувача:
Зображення

Хоча...
Задля пів млн -- шахраї ж можуть і “мулом” пожертвувати.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:49

Коллеги, проконсультируйте, плз, по поводу Google Pay.

В настройках карты Red 2.0 был включен флажок "Заборона операцій за кордоном".
Добавил эту карту в Google Pay. (кнопка добавления в ̶с̶м̶у̶з̶и̶х̶л̶ё̶б̶с̶к̶о̶м̶ приложении не сработала (ну это ладно), добавил вручную)
При попытке тестовой блокировки 1 грн пришёл отказ с комментарием "включен запрет операций за границей". Пришлось отключить.

Собственно вопрос. Если я включу этот флажок обратно, будут ли проходить оплаты телефоном?
Driver

Подякував: 75 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:52

Driver, на момент добавления карты в Кошелек Google параметр "Заборона операцій за кордоном" должен быть отключен. После добавления карты этот параметр можно включить и оплата телефоном заработает.
Просто Google в валюте пытается списать нулевую сумму в валюте для проверки карты, а Сенсу из-за включенного запрета это не нравится.

Аналогично надо делать если понадобится обновить реквизиты карты в Кошельке.
Howl

Подякував: 581 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 22:10

А можна зробити сфіфт переказ в долларах на свій рахунок в іншому банку без прихожу у відділення? Чи обов'язково до них йти?
PUnder

Подякував: 42 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 13731374137513761377 ... 1471>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор