Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
V2 написав:Яка стратегія по сьогоднішнім витратам - тратимо чи ні, бо донарахують комісію?
я б не рисковал. По любому оплата в дие никак не проведется по счету сегодня. А доказывать потом банку, что он не прав, начислив комис - та ну на - имхо шкурка вичинки не варта.
Кащей написав:У кого есть опыт позднего погашения кредитки, до которого часа деньги должны быть на счету в последний день грейса, а именно 30 апреля?
Ну Ошка пише в заст-ку, що чекає гроші до 18:00 в ІД
До речі, я думаю, що не може бути ІД 30го. Або 24...або наступна -- 1го. Бо у Ідеї ж працює фіча, шо якщо відкривати кредитку після 25го, то ІД буде 1го
Кащей написав:У кого есть опыт позднего погашения кредитки, до которого часа деньги должны быть на счету в последний день грейса, а именно 30 апреля?
Ну Ошка пише в заст-ку, що чекає гроші до 18:00 в ІД
До речі, я думаю, що не може бути ІД 30го. Або 24...або наступна -- 1го. Бо у Ідеї ж працює фіча, шо якщо відкривати кредитку після 25го, то ІД буде 1го
По старих вайтах чітко останній день місяця, без варіантів
Amethyst написав:Ну Ошка пише в заст-ку, що чекає гроші до 18:00 в ІД
В чат-боте действительно пишет, что до 1 числа нужно внести. И в тарифах - льготный период до 62 дней, т.е. по идее по 1-е число включительно, но как-то страшно. Может у кого-то есть опыт таких крайних закрытий.
Amethyst написав:Ну Ошка пише в заст-ку, що чекає гроші до 18:00 в ІД
В чат-боте действительно пишет, что до 1 числа нужно внести. И в тарифах - льготный период до 62 дней, т.е. по идее по 1-е число включительно, но как-то страшно. Может у кого-то есть опыт таких крайних закрытий.
А чо Чат? Ну у вас же прям з апликухе дата указана. Жжмякните по карте то Всегда спокойно гасил СЕПом до 13..14:00 в ИД.. А Идею с некоторіх пор мона и сторонним р2р день-в-день гасить