А якщо не закрив фоп? Тоді що? Відмінять мобілізацію і виженуть з армії?
|
|
![]() Такая формулировка тимчасово непридатний - была в принципе отменена в новой редакции 402 наказа, чтоб не гуглить гдесь год назад. Возможно там другая формулировка. Но как ни парадоксально, человек все-равно должен был оформить отсрочку от мобилизации. То есть вырисовывается следующая картина - население массово возмущается действиями ТЦК, при этом также массово игнорирует примитивные просьбы законодательства иметь при себе ВОД, хотя бы в телефоне, не оформляет отсрочки. И на просьбу ТЦКшника просто тычит ему в нос фото со школьного утренника, где показывает себя и говорит, что он школьный учитель. Останавливает ТЦКшник следующего, а он ему - смотри как у меня плохо двигается рука, я малопригоден. Тут прилетают истеричные бабы со смартфонами - смотрите изверги инвалидов пакуют. Тут у ТЦКшника, простого селянина после контузии, просто сдают нервы, он дает в ухо малопригодному и пакует бычка в скорую помощь. И кто виноват в такой ситуации? ![]() Та ні, корупція ж. І чимало в/с по ній отримали адмінку. Як і за декларації старших офіцерів. Несвоєчасно надані. Я звільнявся наприкінці року , так подав одну, вона ж за рік, вона ж і по звільненню. Ан-ні!! Треба було дві!! Так пробували через в/ч мене затягнути у військову прокуратору щоб скласти матеріали адмінки, суд, штраф Вони завжди так робили з діючими. Я був не діючий на той момент, мене затягнути в в/прокуратуру було неможливо. А там термін виходить і до побачення. Там теж ще ті борцуни з корупцією, треба «показники» притягнутих, отак на рівному місці ловлять, хто несвоєчасно подав)) До війни я думаю що і списки перевіряли, щоб не був ФОП. Можна лише викладати десь)) Зараз можливо за ФОП не щімлять, хз
За окуляри за 350 Востаннє редагувалось Hotab в Чет 13 бер, 2025 23:41, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я вже точно не памʼятаю , треба дивитись. Наче не критична сума, тисяча там мінімум, за умови що в суді визнав провину, але ти в списки корупціонерів потрапляєш)) Я тоді робив ліцензію цивільного пілота і мені начебто та «корупція» по боку. Але життя кумедне, хто знає куди занесе, і стати «корупціонером» просто так.. Коротше не став. ![]() хотів щоб ии сам додумався, но зара часу мало). Герой це не тільки агпесор, але і жертва. І жертва альтруїстична. Допустим тут в зоні бойових дій є мирна бабка її розірвало осколком це героїзм? Ні. Якщо це буде наш артилерист то він герой. Від коли ти сказав, що сметани і сосісонів дофіга ти вже став не справжнім. Якщо я жру ікру то це вже ні в які ворота. ![]() Герой друже Успіх мусить страждати ![]() І бажано бєзвозмєздно, скігліть також нізя, бо поки ти разом з котами їв сосісони на передку хтось голодав, так шо для геройського реноме краще голодати. Тцк ловить жертв, і агресія ветеранів з птср пояснюється не тим, що їм простіше калічити чи вбивати а тим що вони жертви. Тому найвищий рівень героїзму це невідомий солдат. Він мертвий і йому не Треба платити ні славою ні багатством. Сподіваюсь на твоє- "як так?" Я дав вичерпну відповідь? ![]() Саме Заробітку - звісно не може. Доходу - "вислужений" хіба що %% по депозитам чи ОВДП. "За призовом під час мобілізації" - так, може. Більше того - держава перші 6 місяців навіть зобов"язувала роботодавців виплачувати мобілізованим які на момент мобілізації працюювали по ТК їх з/п. (але це звісно не мій випадок). Доходи від інвестицій, роялті, виплати за використання Авторських Прав, доходи ФОП - є деякі обмеження (причому навіть не по закону, а згідно роз"яснень НАЗК), але вони стосуються лише Військових Посадових Осіб, але це стосується лише офіцерів і навіть далеко не кожна майорська посада є ВПО. Для ВПО - не те, щоб заборонено, але отримання доходів на ФОП це досить високі ризики отримати проблеми. ![]() За крок до перевороту думок©
В добрих справах! Творити добро! ![]() Не знаю, що ти хочеш почути/до чого ти ведеш? ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|