Таврика 2008-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 1516171819 ... 2121>
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2010 19:06

я з радістю буду на них відповідати

Дякую за відповідь, шановний Sascha.
Ви навели цікаві дані за січень місяць, що демонструють зростання пасивів фізичних осіб і зменшення юридичних. При цьому не прокоментували капітал в 224 млн ггн, що для таких пасивів є просто мізерним.
Серед основних акціонерів ви назвали Бакаєва О. Л.. Чи це не той самий, якого в листопаді 2009 вивели з Наглядової ради. І який був резон міняти всю наглядову раду, як правило це робиться при зміні власників. Що це за люди: Сорокін О.М., Кузнєцова О.А., Гусєва А.В? Хто серйозний за ними стоїть?
А в будівництві (ЗАТ «Кримспецсервіс») та торгівлі (ЗАТ «Торговий Дім «Артбухта») зазаз криза.
Так які перспективи розвитку Таврики?
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 22:25

шановний Sascha, дякую вам за появу на цій гілці. хоча, думаю, вам тут буде не легко... :) клювати будуть, ой-йо-йой!!!

я вже пару років є клієнтом Таврики... повний страхів 2008, незрозумілий 2009 і ось почався жахливий 2010... у вашу сторону нарікань не маю!!! на мої звернення реагування було миттєвим, а свої зобов'язання ви, поки що виконуєте без зауважень!

слідкую за http://tavrika.ua/ua/about/activities_current_year.htm, хм, за 2009 рік зарано забрали таблички (хоча я їх і скопіював :D ), а вони були цікаві! повинен виказати повагу банку, практично одиниці надають таку інформацію про себе...
мене взагалі-то тішать приведені нормативи, хоча іноді вводили в тиху паніку. хочу щоб цей банк вистояв і 2010 рік... думаю, що вистояти в 2009 при вітчизняних власниках було не легко.

а тепер питання, 1. яке відношення до банку має Київювелірзавод? 2. що робиться з "великими" кредитними ризиками?
serg69m

Подякував: 18 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 23:05

serg69m написав:шановний Sascha, дякую вам за появу на цій гілці. хоча, думаю, вам тут буде не легко... :) клювати будуть, ой-йо-йой!!!

я вже пару років є клієнтом Таврики... повний страхів 2008, незрозумілий 2009 і ось почався жахливий 2010... у вашу сторону нарікань не маю!!! на мої звернення реагування було миттєвим, а свої зобов'язання ви, поки що виконуєте без зауважень!

слідкую за http://tavrika.ua/ua/about/activities_current_year.htm, хм, за 2009 рік зарано забрали таблички (хоча я їх і скопіював :D ), а вони були цікаві! повинен виказати повагу банку, практично одиниці надають таку інформацію про себе...
мене взагалі-то тішать приведені нормативи, хоча іноді вводили в тиху паніку. хочу щоб цей банк вистояв і 2010 рік... думаю, що вистояти в 2009 при вітчизняних власниках було не легко.

а тепер питання, 1. яке відношення до банку має Київювелірзавод? 2. що робиться з "великими" кредитними ризиками?

1. У них один владелец, кажется...
Востаннє редагувалось Навигатор в Сер 17 лют, 2010 23:09, всього редагувалось 2 разів.
Навигатор

Подякував: 5 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2010 23:05

serg69m написав:шановний Sascha, дякую вам за появу на цій гілці. хоча, думаю, вам тут буде не легко... :) клювати будуть, ой-йо-йой!!!

1. У них один владелец, кажется...
Навигатор

Подякував: 5 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лют, 2010 13:38

Почну з відповіді на питання serg69m, думаю що й tatop знайде відповіді й на свої.

По-перше, дякуємо Вам за то що були та залишаєтесь нашим постійним клієнтом. На протязі всього кризового періоду АТ «БАНК «ТАВРИКА» виконує всі взяті на себе забов’язання перед своїми клієнтами.

Стосовно зв’язку КЮЗа та АТ «БАНК «ТАВРИКА»: Цюпко С.В.- один з акціонерів нашого банку, також займає посаду Голови Правління ВАТ «Київський ювелірний завод» та є Президентом Асоціації Ювелірів України.

Дані за 2009 рік можу вислати на Ваш e-mail.

Про « «великі» кредитні ризики». Два шляхи вирішення завдання дотримання кредитних ризиків знаходяться на поверхні. Перший, не збільшувати портфель великих кредитів. Другий, збільшення капіталу. Будуть використані обидва варіанти. Так, весною заплановано збори акціонерів, на яких буде розглянуте питання збільшення статутного капіталу на 100 млн. грн.. Великі кредити не видаються вже сьогодні.

2 tatop:

Голова Наглядової Ради АТ «БАНК «ТАВРИКА»- Сорокін О. М.
Члени Наглядової Ради: Царьова Н.А., Гусєв А. В., Кобець А. В., Кузнєцова О. А.

Розвиток банку. Якщо говорити коротко: український банк для середнього бізнесу. Ми не рятуємо від кризи нафтовий комплекс, не фінансуємо металургію. Наш клієнт - середніх розмирів підприємство та середнього достатку громадянин.
Sascha

Повідомлення Додано: П'ят 19 лют, 2010 13:52

Sascha
дякую!
serg69m

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лют, 2010 13:54

Sasha! Пожалуйста дайте ещё консультацию по вопросу связи банка со строительной компанией ЮЗТС. Меня информировали ранее о том, что руководство ЮЗТС также имеет отношение и к Таврике. Если это так, то в какой степени? Влияет ли на затягивание строительства объектов ЮЗТС недостаток финансирования со стороны Банка и его ФФС? Каковы реальные сроки сдачи жилых объектов на Соломенской, бул.Дружбы Народов и ул.Щорса? В какой степени оправдали надежды аукционы по продаже квартир на Соломенской и коттеджей в Ирпене? Сколько реально продано объектов таким способом? По какому принципу устанавливаются цены на объекты недвижимости и как они меняются? Эти вопросы интересуют многих инвесторов.
bypass

Повідомлення Додано: Вів 23 лют, 2010 18:30

2 bypass
ВАТ «Трест «Південзахідтрансбуд» є клієнтом АТ «БАНК «ТАВРИКА» з багаторічним досвідом співпраці.
Перенесення термінів введення в експлуатацію об’єктів будівництва мають об’єктивні причини, які не пов’язані з діяльністю банку. Будівництво здійснюється за рахунок коштів, які інвестори сплатили до ФФС. Банк лише адмініструє цей грошовий потік та здійснює контроль цільового використання. Отже, якщо через кризу надходження коштів від інвесторів уповільнилося, уповільнюється і будівництво. Не можна в строк здати, наприклад, лише квартиру №137 на 12-му поверсі, яку інвестор оплатив повністю, потрібно для цього знизу добудувати ще 11 поверхів. А за ці 11 поверхів повинні сплатити інші інвестори. Тобто врятує ситуацію пожвавлення первинного ринку, коли збільшиться притік нових інвесторів.
Введення в експлуатацію об’єктів за адресою вул. Солом’янська, 15-А очікується в першому кварталі 2010 року, об’єктів за адресою вул. Щорса, 44 та Дружби Народів – по попереднім розрахункам 1 квартал 2011 рок.
Ціни на об’єкти встановлює забудовник відповідно до ринкової ситуації та враховуючи коефіцієнт поверховості й комфортності кожного окремого об’єкту.
Sascha

Повідомлення Додано: Вів 23 лют, 2010 20:03

Большое спасибо за ответ, Sasha! Только не совсем понятно: а что не бывает новостроек, в которых квартиры продают уже после сдачи дома в эксплуатацию? Воэьмите, к примеру, новостройки на Дегярёвской(Cosmopolitan), Місце Мрії, рядом с Вами на Дмитриевской 80-82. Дома сданы, а квартиры в них застройщик ещё продаёт Знаю это точно. Другое дело, что Банк в условиях кризиса не хочет кредитовать застройщика...
bypass

Повідомлення Додано: П'ят 26 лют, 2010 16:49

...хроніки...
побував в улюбленому відділенні. все зовні спокійно, працівники без напруги.
поговорив з керівником - поки все гладко... платежі йдуть без затримок, відсотки і/або вклади віддають без затримок...
serg69m

Профіль

#<1 ... 1516171819 ... 2121>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор