Райффайзен Банк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 247248249250251 ... 256>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Райффайзен Банк 3.4 5 42
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
19%
8
2- Погане. Некомпетентне.
7%
3
3- Задовільне. Хотілося б краще.
12%
5
4- Добре. Як і повинно бути.
36%
15
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
26%
11
Всього голосів : 42
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 16:49

Re: Райффайзен Банк

Navegantes написав:Так "багато сервісів" уже відновили роботу, а Райф все ще "лежить". Клієнту достатньо прострочити погашення кредиту на пару годин і банк відразу стриже відсотки, а тут пів дня не працюють застосунки (вебверсію, "молодці", видалили 05/04/2025), але ми "приносимо вибачення за незручності". Ви притомні там?

На жаль, збій вплинув не тільки на застосунки, а й на інші банківські сервіси. Саме тому відновлення займає довший час, ніж ми розраховували. Зі свого боку робимо все можливе, щоб відновити роботу в максимально короткі терміни. Вдячні Вам за розуміння.
З повагою і турботою, фахівець Валерія.
RaifHelp
Представник банку

Подякував: 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 17:35

Navegantes написав:
  citramon написав:Але воно липове і все гарно лише у звітах

Хіба НБУ не мало б дрючити за такі речі? Питання, звісно ж, риторичне. Почекаю, коли піднімуться і на всякий випадок переховаю сало

Заніс їм сала на пару гривень, щоб хоч було чим потестувати :) цю недобанку.
Вже більше як півгодини працює.
Оксана, Ксенія, Інна, Валерія, інформуйте клієнтів та починайте вже писати черговий постмортем на тему цього інциденту. Тільки цього разу без брехні. Викладете на конфлюенс, я перевірю
citramon

Подякував: 31 раз.
Подякували: 74 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 18:47

Чи є в райфа можливість занести валюту без відсотків? На карту або рахунок, для валютообміну
ukr0014959

Подякував: 16 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 19:13

Сьогодні вранці у 8:12 зробив у застосунку Райффайзен Онлайн операцію обміну валюти, продав 1000 доларів з рахунку для виплат з зарахуванням гривні на Райфкарту+. Долари з рахунку успішно списалися, а операція зарахування 41700 грн на гривневу карту досі "в обробці", баланс на карті не змінився. Потім стався збій, термін ліквідації якого кілька разів відсувався на годину-дві. Гроші були потрібні терміново, добре що є ще доларовий приват-вклад у Приваті, там обмін і зняття готівки обійшлися без збоїв.

Зайшов у застосунок о 17:00 – збій нарешті ліквідували, але гривня від продажу доларів на карту не надійшла. Зателефонував на гарячу лінію, там сказали, що через збій операція зависла, і що моя 1000 доларів повинна повернутися на рахунок, а якщо не повернеться, то звертайтеся у понеділок, будемо щось вирішувати. Спитав, чи можу я провести зараз валютообмін з іншого рахунку (в мене їх кілька, у 2022-2023 рр. мав недалекоглядність кілька разів долучитися до акції купівлі валюти на депозит). Відповіли, що хоч збій вже і ліквідовано, краще утриматися від таких операцій до понеділка, якщо це не терміново.

Напевно, буду виносити з цього банку по мірі можливості, а не чекаючи термінової потреби.
Julio

Подякував: 15 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 19:16

Julio написав:Сьогодні вранці у 8:12 зробив у застосунку Райффайзен Онлайн операцію обміну валюти, продав 1000 доларів з рахунку для виплат з зарахуванням гривні на Райфкарту+. Долари з рахунку успішно списалися, а операція зарахування 41700 грн на гривневу карту досі "в обробці", баланс на карті не змінився. Потім стався збій, термін ліквідації якого кілька разів відсувався на годину-дві. Гроші були потрібні терміново, добре що є ще доларовий приват-вклад у Приваті, там обмін і зняття готівки обійшлися без збоїв.

Зайшов у застосунок о 17:00 – збій нарешті ліквідували, але гривня від продажу доларів на карту не надійшла. Зателефонував на гарячу лінію, там сказали, що через збій операція зависла, і що моя 1000 доларів повинна повернутися на рахунок, а якщо не повернеться, то звертайтеся у понеділок, будемо щось вирішувати. Спитав, чи можу я провести зараз валютообмін з іншого рахунку (в мене їх кілька, у 2022-2023 рр. мав недалекоглядність кілька разів долучитися до акції купівлі валюти на депозит). Відповіли, що хоч збій вже і ліквідовано, краще утриматися від таких операцій до понеділка, якщо це не терміново.

Напевно, буду виносити з цього банку по мірі можливості, а не чекаючи термінової потреби.

Спробуйте обміняти 1 доллар. Якщо буде успішно, то обміняєте ще
citramon

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 14:42

Julio написав:Сьогодні вранці у 8:12 зробив у застосунку Райффайзен Онлайн операцію обміну валюти, продав 1000 доларів з рахунку для виплат з зарахуванням гривні на Райфкарту+. Долари з рахунку успішно списалися, а операція зарахування 41700 грн на гривневу карту досі "в обробці", баланс на карті не змінився. Потім стався збій, термін ліквідації якого кілька разів відсувався на годину-дві. Гроші були потрібні терміново, добре що є ще доларовий приват-вклад у Приваті, там обмін і зняття готівки обійшлися без збоїв.

Чекати до понеділка не довелося, проблема невдовзі вирішилася, правда, не таким шляхом, як прогнозували на гарячій лінії – не долари повернулися на валютний рахунок для виплат, а гривні надійшли на картковий. Але на мене чекав новий сюрприз: вже і в Райффайзен Онлайн (подібно до МайРайф) ліміт на вихідні СЕПи складає 10 тис.грн в день. МайРайф при цьому пише, що перевищено добовий ліміт, який можна підняти через гарячу лінію, а Райффайзен Онлайн приймає запит без питань, а потім "Статус: Відхилено". Тут вже хочеш, не хочеш, доведеться щодня використовувати цей ліміт на 100%, принагідно для підстраховки знімаючи готівку, бо коли, наприклад, 30-го числа знадобиться кругла сума для погашення кредитної карти ПУМБи, можуть виникнути ускладнення з отриманням коштів, які знаходяться у "повній безпеці".
Julio

Подякував: 15 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 16:33

Julio написав:

Чекати до понеділка не довелося, проблема невдовзі вирішилася, правда, не таким шляхом, як прогнозували на гарячій лінії – не долари повернулися на валютний рахунок для виплат, а гривні надійшли на картковий. Але на мене чекав новий сюрприз: вже і в Райффайзен Онлайн (подібно до МайРайф) ліміт на вихідні СЕПи складає 10 тис.грн в день. МайРайф при цьому пише, що перевищено добовий ліміт, який можна підняти через гарячу лінію, а Райффайзен Онлайн приймає запит без питань, а потім "Статус: Відхилено". Тут вже хочеш, не хочеш, доведеться щодня використовувати цей ліміт на 100%, принагідно для підстраховки знімаючи готівку, бо коли, наприклад, 30-го числа знадобиться кругла сума для погашення кредитної карти ПУМБи, можуть виникнути ускладнення з отриманням коштів, які знаходяться у "повній безпеці".

Так а чому ліміт на СЕП не підняти?
ukr0014959

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 17:26

ukr0014959 Вітаємо!
В застосунку "OLD Raiffeisen" є можливість здійснити валютообмін за курсом, який є нижчим, аніж у відділенні Банку. Додаткові комісії не застосовуються. Для обміну необхідно:
💠Увійдіть до розділу "Обмін Валют" ( Головна - платежі);
💠Оберіть рахунок, з якого переводети кошти;
💠Оберіть рахунок, на який переводети кошти;
💠Введіть суму списання або суму зарахування (друге поле буде заповнено автоматично);
💠Натисніть "Продовжити";
💠Підтвердіть операцію ОТП-паролем.
Якщо у Вас відсутній рахунок для зарахування валюти, його можна відкрити в кілька кліків в застосунку "OLD Raiffeisen". Для цього на Головній сторінці потрібно:
💠Знайти блок "Персональні пропозиції";
💠Оберіть Поточний рахунок "Для виплат";
💠Натисніть "Відкрити рахунок";
💠Оберіть необхідну валюту та перевірте свої дані;
💠Підтвердіть відкриття.
Зняти кошти можна у відділенні Банку без комісії в межах ліміту 100 000 грн на добу в еквіваленті. Попередньо варто призначити зустріч для отримання валюти. Це можна зробити в застосунку "MyRaif" ("Навушники" - "Написати в чат").
Якщо маєте додаткові питання, напишіть до Чату підтримки "MyRaif", або в приватні повідомлення Facebook/Instagram. З радістю надамо необхідну інформацію.
З повагою і турботою, фахівець Інна.
RaifHelp
Представник банку

Подякував: 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 17:37

RaifHelp написав:ukr0014959 Вітаємо!
В застосунку "OLD Raiffeisen" є можливість здійснити валютообмін за курсом, який є нижчим, аніж у відділенні Банку. Додаткові комісії не застосовуються. Для обміну необхідно:
💠Введіть суму списання або суму зарахування (друге поле буде заповнено автоматично);
💠Натисніть "Продовжити";
Якщо у Вас відсутній рахунок для зарахування валюти, його можна відкрити в кілька кліків в застосунку "OLD Raiffeisen". Для цього на Головній сторінці потрібно:
💠Підтвердіть відкриття.
Зняти кошти можна у відділенні Банку без комісії в межах ліміту 100 000 грн на добу в еквіваленті. Попередньо варто призначити зустріч для отримання валюти. Це можна зробити в застосунку "MyRaif" ("Навушники" - "Написати в чат").
Якщо маєте додаткові питання, напишіть до Чату підтримки "MyRaif", або в приватні повідомлення Facebook/Instagram. З радістю надамо необхідну інформацію.

До чого тут ця простиня-заготовка? Ніхто про це не питав.

Розкажіть краще, як ситуація зі збоєм в роботі? Вже ліквідували? Постмортем-звіт написали?
citramon

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 19:10

RaifHelp написав:ukr0014959 Вітаємо!
💠Натисніть "Продовжити";
💠Підтвердіть відкриття.

Будьте уважні. В мене питання не про то. Я маю на руках валюту, хочу покласти її в банк, щоб обміняти на грн. Чи є шлях без комісій
ukr0014959

Профіль

1
  #<1 ... 247248249250251 ... 256>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей