Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
я может открою для вас страшную тайну, но отдельное МФО могут иметь отдельные структурные даже БЕЗБАЛАНСОВЫЕ подразделения банка (раньше каждый филиал имел свое МФО). Поэтому фактор "отдельное МФО" вовсе не показатель
Зараз МФО вже немає, є код банку. Пакращення. Типу замість МФО, а от чи може такий код банку мати філія або безбалансове відділення, як було з мфо, то я вже не знаю.
Oberon написав:Зараз МФО вже немає, є код банку. Пакращення. Типу замість МФО, а от чи може такий код банку мати філія або безбалансове відділення, як було з мфо, то я вже не знаю.
На той же странице ниже видим разные коды у разных подразделений Приватбанка - Донецьке РУ АТ КБ "ПриватБанк" - 335496 - Запорізьке РУ АТ КБ "ПриватБанк" - 313399 - Краматорська філія АТ КБ "ПриватБанк" - 335548 и т.д.
AndriyQ, якщо у спамі немає, то слід у підтримки уточнити адресу електронної пошти, яку раніше залишав. Також міг замість листа поступити дзвінок (тут можу помилятися).