Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
lamal написав:А як часто впродовж місяця може змінюватися отой "ліміт на перекази"? Бо 1 травня було 150тищ , зараз вже інша сума...
Ліміт на вихідні перекази згідно з Меморандумом встановлюється на постійну основу, і не має змінюватись щоденно 🤔 Відпишусь до вас в особисті, аби все перевірити детальніше 👌🏻
Дякую , Володимир. Тобто , щоб розрахуватися по кредитам в інших банках ,я мушу знімати готівку?бо ліміт на перекази не дозволить це зробити
Так, причому не більше 100К/дн, та ще з передзамовленням на +2дн Треба розподілити гроші по різним банкам -- не більше 100К на банку І з обліжками підгадати так, щоби не більше 100К на міс погашалося у окремій банці
Дякую , Володимир. Тобто , щоб розрахуватися по кредитам в інших банках ,я мушу знімати готівку?бо ліміт на перекази не дозволить це зробити
Якщо ви готові надати документи, які підтвердять ваші доходи, якщо вони перевищують встановлений ліміт, то ми залюбки їх проаналізуємо, для можливого збільшення ліміту.
Так, причому не більше 100К/дн, та ще з передзамовленням на +2дн Треба розподілити гроші по різним банкам -- не більше 100К на банку І з обліжками підгадати так, щоби не більше 100К на міс погашалося у окремій банці[/quote]Дякую , в мене суми дещо скромніші)
Якщо ви готові надати документи, які підтвердять ваші доходи, якщо вони перевищують встановлений ліміт, то ми залюбки їх проаналізуємо, для можливого збільшення ліміту.
З повагою, Володимир [/quote]Володимире , в мене всі гривні в вашому банку в військових овдп . В Дії написано , що під час воєнного стану , данні про походження коштів не потрібні.
Sense Bank написав:Якщо ви готові надати документи, які підтвердять ваші доходи, якщо вони перевищують встановлений ліміт, то ми залюбки їх проаналізуємо, для можливого збільшення ліміту.
От наприклад. Реально, знаю цього недолугого, що запихнув все у любу Алку!!
На яку суму треба подати додаткові док-и клієнту з Персменом (тобто офіц обіг у нього вже 250К/міс), щоби збільшити той ліміт до 500...1000К. Якщо, наприклад, у клієнта підтверджений трудовий стаж 42 роки, пенсія 12К, з/п 30К, друга робота по річним контрактам до 40..50К/міс, обліжек натикано по різним брокерам на 1млн... є ще працююча дружина з з/п 35К, теща з пенсією під 6К...
І от ця поважна людина не може вивести/перевести коли їй заманеццця отой мульон після Судака у іншу банку. Каже, що у Алки ще місяц тому можна було 5млн виводити без питань, ото він і обліжек за рік назбирав на мульон...